Pages:
Author

Topic: Depresyona hazır mısınız? - page 7. (Read 1592 times)

hero member
Activity: 894
Merit: 501
September 06, 2018, 01:15:21 PM
Daha evvelde Bitcoinde bu fiyatları gördük hatta beklenmedik anda büyük düşüşler yaşadık, depresyona girecek olan şimdiye kadar girdi zaten. Fakat piyasanın düzeleceği beklentisinin uzaması sinir harbi yaşamamıza sebep oluyor hakikaten.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
September 06, 2018, 01:25:50 PM
Hazırmısınız derle? Zaten 8 aydır depresyondayız.Eldeki avuçtaki tüm parayı bitcoin işe erittik.Para falan kalmadı.Artık dalga geçer gibi,2 gün yeşil,20 gün kırmızı bitcoin...
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
September 06, 2018, 01:05:36 PM
Her gecenin sabahı var her kışın bir baharı var biz yeter ki yeri gelince yatırımımızı yapalım arkadaşlar sabır gerekiyor bize daha çok sabırsızlar kaybetmeye mahkum
newbie
Activity: 58
Merit: 0
September 06, 2018, 01:04:02 PM
3x bile düşmadi daha btc alt coinler feci düştü ama millette alt altcoinden vurmuştu vurgunu ozaman iyiydi ee 0 dan tepelere oynayan ne coinler gördük ne oldu lan buna dediğimiz mantığa sığmayan hareketlerdi ee sonuç başladığı yere dönmek oldu işte.
member
Activity: 504
Merit: 12
September 06, 2018, 12:59:36 PM
umarım bu gidişatı değiştirecek olumlu haberler dünya çapında yayılmaya başlar bu yıl çok fazla düşüş yaşandı açıkçası .
member
Activity: 490
Merit: 16
September 06, 2018, 12:58:26 PM
Hocam siz optimism aşamasına gelebileceğimizi ön görüyorsunuz biliyorum ama şu aşama gerçekten çok kötü bizim için beni çaresiz bıraktı şahsen
member
Activity: 546
Merit: 10
September 06, 2018, 12:42:52 PM
buna benzer birkaç yatırımcı psikolojisini içeren grafik görmüştüm. en sondaki optimism bundan sonra o kıramadığı tepe noktayı kıracak diye kaide yok. isteseler 2019'u dump yılı yaparlar bunlar 1000 dolara kadar düşürür örneğin. 2020-2022 arasında artık olursa ralli.

çünkü ne kadar çok olumsuz havayı zamana yayarlar ise o hold yapanların da umutlarını  iyice bitirecekler.
jr. member
Activity: 532
September 06, 2018, 12:36:11 PM
Zaten bu piyasadaysan güvenmelisin. Tüm olacak düşüşlere hazırlıklı olmasın. Yoksa panikle olacak iş deyil.
member
Activity: 87
Merit: 10
September 06, 2018, 12:11:55 PM
Durun arkadaşlar neden korkutuyorsunuz insanı. Ben dip budur neyse geldik diyordum. Siz yeni dipler bekliyorsunuz:)) Gerçekten hala bekliycem diyen çoğunlukta. Böyle oldukça daha çok düşecek. Birlikte göreceğiz...

Haklısın ve yalnız değilsin her yeni kötü senaryo başlığında dehşete kapılma seviyem artıyor
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
September 06, 2018, 12:03:16 PM
Durun arkadaşlar neden korkutuyorsunuz insanı. Ben dip budur neyse geldik diyordum. Siz yeni dipler bekliyorsunuz:)) Gerçekten hala bekliycem diyen çoğunlukta. Böyle oldukça daha çok düşecek. Birlikte göreceğiz...
full member
Activity: 602
Merit: 118
September 06, 2018, 10:58:20 AM
Dün ki hareketlerle depresyona girdik zaten. Daha ne olsun
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
September 06, 2018, 10:57:12 AM
Depresyona hazır değilim şu ana kadar yaşadığımız şey her türlü depresyon ve stresi barındırıyordu zaten. Artık bitecek dedikçe süreç uzuyor maşallah. En sonunda ne olacağının yine garantisi yok üstelik Smiley
member
Activity: 212
Merit: 13
September 06, 2018, 10:46:16 AM
Türkçe bölümün çomçomları gelip ponzi demeye başlamış bile. Yükselme için en azından bu sektöre inanmayan ota boka balon diyen çomçomlar siktirip gitsin sonra yükselişe başlarız. Sektör sürekli kendi fırsatlarını yaratıyor isteyen yararlanır istemeyen siktir olup bırakıp gider.
Ponzi diye düşünüyorum azına verdiğimin çocuğu var mı diyecen.Senin gibi bimden alınma yırtık prezervatif çocuklarımı karar verecek aq oğlu.Tokatçı piyasa senin gibi mcafee gibi ibnelerin yüzünden bu hale geldi.Bal gibi PONZİ amcık bu piyasa böyle düşünüyom burdayım. Burda kös kös otur sen yarram 3 sene sonra bir pump gelir götünü kurtarırsın belki..
jr. member
Activity: 154
September 06, 2018, 10:47:31 AM
Bu iş tamamen sabır ve psikoloji..Sabrın yok ise,psikolojin sağlam değilse kaybetmeye mahkumsun maalesef.. Bitcoin düşmeye başladığında altlar paraşütsüz düşüyor.Elbette bu da psikolojiyi çok fazla yoruyor.Sabrın iyi olacak,çok hırslı olmayacaksın vede psikolojin çok sağlam olacak.Bu piyasada para kazanlar bu şartları sağlayan kişiler işte...
member
Activity: 294
Merit: 11
September 06, 2018, 10:32:49 AM
Türkçe bölümün çomçomları gelip ponzi demeye başlamış bile. Yükselme için en azından bu sektöre inanmayan ota boka balon diyen çomçomlar siktirip gitsin sonra yükselişe başlarız. Sektör sürekli kendi fırsatlarını yaratıyor isteyen yararlanır istemeyen siktir olup bırakıp gider.
jr. member
Activity: 266
September 06, 2018, 10:29:25 AM
bu grafikteki Highest potential for earning oraya henüz gelmedik bence. en azından ethereum için kesinlikle gelmedik. hala düşüyor. nasıl btc 6000-8600 arası gidip geldiyse ether de buna benzer dip arayışını tekrardan yapıp toparlanma sürecine dahil olmalı. bu sene artık ipin ucu kaçtı.
sr. member
Activity: 543
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
September 06, 2018, 10:03:22 AM
bu tip evreler global para dönen heryerde var ve olucak.

texsas holden masası gibi düşünün.

masada kız 10 4  var elinizde bir 4 var birde 9 lu
açılış 10 dolar ve elinizde 20 dolar var
karşınızdaki 20 dolar giriş yapıyor  sizde 10 dolar ekliyorsunuz sonra karşınızda 10 daha koyuyor işte diyorsunuz ki elinde bir kız bir 10 lu var siki tuttum bir sonraki kartların açılması riskini alamıyacaksınız çünkü elinizdeki giderse artık bir daha şans deneme imkanınız yok.
karşınızdakinde hiç bir şey olmasada para varsa her türlü taklaya getirmek için riski alır. parası olan kazanır daima
sr. member
Activity: 616
September 06, 2018, 09:50:03 AM
Soruların her birine cevabım evet olmasına rağmen son zamanlarda piyasayı ve bunun geleceğini deli gibi sorgulamaya başladım. Son darbeyi bana ether vuracak gibi duruyor. Aylardır felaket senaryosu vs dedik, korktuğumuz her şey birer birer gerçekleşti. Gün gelir devran döner umarım, tabi o güne kadar kafayı yemezsek.
member
Activity: 602
Merit: 32
September 06, 2018, 09:20:02 AM
Zaten olay ponzinin farklı versiyonu. Ama teknolojisi güzel. Yani basılı paraların maliyetide kendini geçtiği, sahteleri olduğu için dünya mecburen dijital paralara geçecek. Basılı bir para olmayacak. Ancak şuanki coin olayı tabiiki ponzinin ağa babası. O yüzden yine diyorum madencilik yapın, alın satın ama buna bel bağlayıp trilyonlarım olacak demeyin. Evet yıl başında bir yükseliş oldu ancak madencilik yapıp zengin olan daha olmadı. Ellerinde kazara 100-200eth bulunduran çok çok ender kişiler vardı. Yani kazanan madenci olmadı. Yine gelsin yine olmayacak Smiley
member
Activity: 212
Merit: 13
September 06, 2018, 09:12:11 AM
Bu evrim teorisine inanmadığım için benim için boş bir yazı olmuş.İnsanlara umut veren yazıları sevmiyorum.Dikkat ederseniz Market makerde aynı tekniği kullanıyor.Yükselecek diye az alım yapılıyor ve mal ele bırakılıyor.
Kısacası ben bu piyasanın ahlaksız kişilerden ve dolandırıcılardan oluştuğuna inanıyorum.Blockchain teknolojiside Yeni nesil update edilmiş hırsızlık platformu benim için.Herkes farklı düşünebilir elbette ancak ben daha fazla uyanık şerefsiz kişinin bahamalarda benim paramı yemesini istemiyorum.

Adamlar proje yapıyoruz bize para verin diyorlar.Gerçek para ile adamın sanal ve hiç olmayan parasını takas ediyoruz.Adam gerçek parayı alıyor iş yok güç yok ayda bir konferans felan..Dünyayı kurtaracaz uzayda araştırma yapıyoruz lafları..Halbuki akşama kadar sahilde.. Cheesy
Sana muhtemelen 10 kat yüksek fiyattan satmıştır.fiyat 10 kat düşer ve 1-2 yıl bekler.Sen dayanamaz bunalıma girer satarsın.10 dolara aldığın malı 1 dolara senden geri alır.Sonra bir haberle pump gelir ve yeni kişiye tekrar 10 dolardan mal verilir.Gerisi malüm,biliyorsun zaten.Bana göre ponzi bu iş.Size göre yeni bir çağ olabilir.Ben hayalci biri değilim malesef ticaret olarak bakarım hayata.
Pages:
Jump to: