Pages:
Author

Topic: Depresyona hazır mısınız? - page 8. (Read 1592 times)

member
Activity: 602
Merit: 32
September 06, 2018, 08:30:47 AM
Valla ben kaç aydır o depresyon aşamasındayım 1400 küsur da satmadım münasip bir yerimde patladı ETH'ler şimdi acaba daha da düşer mi diye kara kara düşünüyorum... Hep aynı boku yiyorum ama Btw de de 0,94 Centi görünce satacaktım satmadım fiyatı malum, Siacoin 6x yaptı satmadım şimdi yatırımımın 1/10 u elimde... Daha fazla kazanma hırsı ağzıma sıçtı ağzıma... Hold yapa yapa ciğerim soldu piyasadan tiksindim hee kendi mallığım mı evet...

Hocam hırs boka götürür bunu unutmayın. Belli noktalarda yeterliyse çıkmak şart. Para kazanmak istiyorsanız kendinize kesin kurallar koyun. Mesela deyinki günde %3 yeter bana. Aldığınız an kapatın herşeyi. Yada günlük 100₺ de. Al ve anında kapat. Hayatınla ilgilen. Bu karı alman 10dk dahi sürse aldıysan asla açma Smiley çünkü dürtecek ve kaybetmeye başlayacaksın. 15dk da 100₺ aldım, saatte 400 eder, 10saatte 4000eder diye düşünüp patlayacaksın. Hiç gerek yok yani.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
September 06, 2018, 08:17:29 AM
Valla ben kaç aydır o depresyon aşamasındayım 1400 küsur da satmadım münasip bir yerimde patladı ETH'ler şimdi acaba daha da düşer mi diye kara kara düşünüyorum... Hep aynı boku yiyorum ama Btw de de 0,94 Centi görünce satacaktım satmadım fiyatı malum, Siacoin 6x yaptı satmadım şimdi yatırımımın 1/10 u elimde... Daha fazla kazanma hırsı ağzıma sıçtı ağzıma... Hold yapa yapa ciğerim soldu piyasadan tiksindim hee kendi mallığım mı evet...
member
Activity: 602
Merit: 32
September 06, 2018, 08:10:07 AM
1- teknolojiyle ilgili sıkıntısı yok kimsenin
2- kripto paraların bir geleceği yok, olamazda.
3- gelecek kriptolarda değil, dijital paralardadır.
4- evet hepimiz kazsak, alsak satsak dahi kripto paraların hepsi maalesef çöp.
5- maalesef ömrünü doldurmasına az zaman kaldı kripto paraların. 3-5 yıl falandır.

baştan beri söylüyorum bizler dijital paraların beta testerlarıyız ve işin içinde bütün devletler var o yüzden yasaklama gelmiyor, kontrolsüz borsalar ve paralar ile ilgili bazı yasaklar geliyor sadece çoğuda bunu kriptoparalara yasak algılıyor. Artık tamam dediklerinde xrp gibi bi tuşla basılan dijital paralara geçmiş olucaz ve bu süreçte kimse bahçesinde başıboş köpek dolaşsın istemez. O yüzden bitirecekler.

Ancak blockchain in biraz daha değiştirilmiş versiyonlarıda mevcutken kripto para ömrünün uzadığı gibi test aşamasıda uzuyor ve bize bunun daha ileri levellara atlatılacağını, bu süreçte farklı türde kripto paraların ömrünü uzatabileceğini (ki bunu görüp posa geçmeyi düşünen eth bunlardan biri kesinlikle olmayacak) gösteriyor. Sözün özü o beklenen boğa uzun süre maalesef gelecek gibi durmuyor. Biraz daha düşüş ardına şuanki seviyelere dönüp buralarda takılacak kriptolar.

Şuan korku- depresyon arasında bi yerdeyiz Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
September 06, 2018, 07:12:55 AM
Bitcoin tek gerçekmiş gerçekten tamam düşüyor kalkıyor ama adamlar için 1 BTC 1000 dolarda olsa 1 BTC olarak kalıyor, ethereum'a çok güvenmiştim teknolojisi ve yenilikleri üzerine ve sağlam yatırım yapmıştım ama beni gerçekten çok zarara soktu. Bakalım daha dibe gelmedik bence market en az 1 sefer daha buna benzer bir değer kaybedecektir.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
September 06, 2018, 07:06:18 AM

Arkadaşlar belki yüzlerce bu yukarıdaki market cycle paylaşıldı ama sanki adımları hiç bu kadar net hissetmemiştik.

Ethereum çöp diyenler, altcoinlerin hepsi bitecek diyenler, btc balonmuş diyenler...

Yukarıdaki grafikteki adımların her biri tek tek gerçekleşiyor. İlk zamanlar herkes boğa boğa diyerek hafif korku (Fear) hafif umutsuzluk (Desperation) beklediler. 1-2 ay önce fiyatların inanılması güç seviyede düştüğünü gördük. Aslında şuan grafikteki "Highest potential for earning" yani kazanç için en yüksek potansiyele sahip yeri azıcık geçmiş olabiliriz. Çünkü bundan sonra gelecek olan Depression hissedilmeye başlandı. Fiyatların nasıl düştüğünü de hepimiz görmüştük.

İnsanlar artık acaba kalan parayı çeksem mi? Bu herkesin dediği gibi karşılıksız birşeymiş gibi söylemlerde bulunuyor.

Buradaki ölüm vuruşunu, BTC fiyatının 4k ya da 3k düşmesi olarak görüyorum. Bu gerçekten insanları çaresiz şekilde alım satım yapmaya zorlayabilir. Kaldı ki şuan piyasada yapılan transactionların büyük bölümünü yapan Ethereum'un çöp olduğunu konuşuyorlar.

Şimdi aslında kendimize şu soruyu sormamız lazım. Biz blockchain teknolojisine güveniyor muyuz? Gelecek crypto paraların kullanılacağına inanıyor muyuz? Bizler bu teknolojiye inan ilk ekip içerisinde yer alıyor muyuz?

Bu sorulardan birine bile cevabınız hayır ise bence hiç tereddüt etmeden bu piyasadan çekilin. Çünkü bu geçiş döneminde çok büyük stres yaşayacaksınız.

Bu soruların hepsine cevabınız evet ise panik yapmaya gerek yok. Suyun bir şekilde akıp doğru yolu bulacağına inanabilirsiniz. Ethereum, litecoin, neo adının ne olduğu önemli değil, bu teknoloji tüm dünyada kullanılacak ve siz belki tüm dünyadaki insanların %0.1 inandığı bir yapıya, kuvvetli öngörüleriniz sayesinde çok önceden adapte olmuş olacaksınız. Eğer mükafat sizin için önemli ise de, kazandığınız para size fazlasıyla yetecektir.

Hope ve Relief aşamalarında görüşmek üzere.
Pages:
Jump to: