Pages:
Author

Topic: Deutsche Bank: Kripto Paralar 5-10 Yıl İçinde Legal Statü Kazanabilir - page 2. (Read 526 times)

member
Activity: 596
Merit: 14
deutcshe dünyadaki türev piyasalara bu kadar hakim ve bunu söylüyosa ileride yatırım yapabılırım diye sinyal veriyo olabilir bence bu acıklama cok önemli bir acıklamadır
full member
Activity: 784
Merit: 120
Zaten hedef o düşürmek belki de şu an btc alımları bankalar tarafından yapılıyor olabilir. Zaten akbank bile madenciliği olmayan ripple ile anlaşma yaptı. Gerisini artık ilerleyen zamanlar gösterecek.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bu na benzer bir konu bitoin başlığı altında da vardı galiba.
Ben verilen süreden daha önce bankaların coin ve token kabul edebileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 112
Merit: 10
Başlangıç gelse arkası da gelir zaten. Belki de hazırlanan projeler decentralized değil de centralized olmalı, bir proje grubu çıkıp hükümetlere veya ekonomik işbirliklerine proje üretse. Melek yatırım amaçlı coin projesi olsa ve coin sahibi olanlar aynı zamanda coin grubunun yatırım yaptığı projelere kar ortağı olsa falan.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Hocam zaten olması gereken bu yapın legal biz de rahatlayalım dicem ama türkiyedeki bankalar ne zaman böyle birşeyle mücadele etmek yerine kabul etmeyi tercih ederler bilemiyoruz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Kripto paraların bu süreçte olumlu haberlerle yaygınlaşması piyasa için iyi.Legalleşmesi bir nevi yeni yatırımcıya güven verecektir.Legalleşse de legalleşmese de Kripto paralar varlıklarını sürdürmeye devam edecektir.Ne kadar çok yayılırsa fiyatları kontrol etme olasılığı o kadar zayıflar devletlerin.Legalleşmesi iyi ama fiyatı kontrol etme ve yönlendirme işini de yapmak istedikleri muhakkak.Bunu başaramayacaklar.Kripto paralar hedefine doğru bazen yavaş bazen hızlı ilerliyor, ilerleyecek.Biz kazanacağız seve seve kabul edecekler yada zorla farketmez.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Bende bankaların ve finans sektörünün Bitcoine ve kripto paralara yatırım yapacağını hatta bu sebepten bir kaç aydır spekülasyon yaparak ve yasaklayarak Bitcoin alımını fiyatı düşürmek için engellediklerini düşünüyorum. Fiyatı istedikleri kadar düşürdüklerinde bu bsnkalar başta olmak üzere Merkez Bankaları yüklü alım yapacaklar muhtemelen.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
Deutsche Bank kripto paralarla çok yakında ilgii bir banka, bence deutsche Bank veya almanya derin devleti elinde yüklü miktar BTC tutuyor, bence çok yükselirse birden satacaklar ve allak bullak edecekler, bu kozu kullanmayı bekliyorlar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 107
iste yavas yavas akillaniyorlar. vallahi gozlerim yasardi. bankalar tabiki baktilar engelleyemiyorlar bari ayak uyduralim moduna girdiler. merak etmeyin bitcoin hepsini eninde sonunda hizaya getirecektir.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bu açıklamadan anladığım kadarıyla kripto paraların gelecekte statü kazanacağı kesin ve bankacılar bu duruma hazırlıksız yakalanmak istemiyorlar. Kripto paralara karşı yapılan tüm spekülasyon ve alınan kararların arkasında yatan tek gerçek zaman kazanmak ve hazırlıksız yakalanmamak. Onlarda kripto paraların yasaklamalarla yok edilemeyeceğinin farkındalar.
full member
Activity: 318
Merit: 100
Deutsche Bank’tan gelen kripto para yorumu ilginç tabi genelde olumsuz yorumların içinde farklı gibi, fakat ''kripto yatırımlarını yasallaştıracak adımların  “5 ila 10 yıl” içinde atılabileceğini düşünüyor''  yani daha adım atılacak, bir başlangıç diyor, ölme eşşeğim ölme durumu.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
nasıl kontral altına ogrendıklerı an legal statü alır zaten ki bir ülke karsı acıklama yapıyosa bu tanımaktır bundan sonrası ise legal statüdür deutsche kendısıne karsı olan bu sistemi iyi tanımıs helal olsun
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Piyasada karşılıklı bir güven ortamı sağlandıktan sonra 5-10 yıl değil 3 yıl gibi bir zaman da olabilir. Önemli olan gidişatın ne yönde olacağı, yine de ortalama 5 yıl gibi bir süreç gayet ideal bence. Düne kadar böyle bir olasılıktan bile bahsetmeye korkuyordu adamlar, kabulleniliyor artık.
member
Activity: 110
Merit: 10
Avrupa Birliği'nden negatif açıklamalar geldikten sonra Deutsche Bank'ın kripto paraların legal statü kazanması ile ilgili öngörüsü ilaç gibi geldi. Merkez bankaları olumsuz bakış açısına sahip ama özel bankaların bakış açısı olumlu.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Kripto paralar zaten dünyanın pek çok yerinde yasal statü kazanmış durumda. Deutsche Bank'ın belirtmek istediği meclislerden tamamen kripto para ile ilgili düzenlemelerin geçmesi. Bazı ülkeler bu adamları attılar.
full member
Activity: 350
Merit: 110
5 10 yıl içinde bu bahsedilen legal statüyü kazanamazsa ortada kripto para kullanımı diye birşey kalmayacak malesef. vergiyi mergiyi boşverin inşallah legalleşir diye dua edin.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Çoğu devlet kripto paraları yasaklamaya çalışırken gelişmiş modern devletler sorun çıkartmıyor. Devletlerin zoruna giden kolay kazancın vergilendirilememesi ve anonim olması. Anonimlik kaldırılırsa devletlerde sıcak bakmaya başlayabilir

Siz gerçektende anonimliğinin olduğunuve vergilendirelemyeceğine canı gönülden inanıyorasnız gerçekten kalbinizin çok temiz olduğunu söyleyeceğim. Öyle bir dünya yok devlet her şeye çözüm bulur
full member
Activity: 350
Merit: 100
Çoğu devlet kripto paraları yasaklamaya çalışırken gelişmiş modern devletler sorun çıkartmıyor. Devletlerin zoruna giden kolay kazancın vergilendirilememesi ve anonim olması. Anonimlik kaldırılırsa devletlerde sıcak bakmaya başlayabilir
member
Activity: 364
Merit: 10
Bu sürecin 5 ila 10 yılı bulacağını hiç mi hiç sanmıyorum fakat bu yıl içerisinde de legal statü kazanabileceğini hiç sanmıyorum. Umarım en kısa sürede tüm devletlerce legal statü kazanılır.
member
Activity: 294
Merit: 10
Legal statu kazanmasi olacak ancak bunun ne sekilde gerceklesebilecegi henuz saptanamadi. Currency olarak mi yoksa asset olarak mi degerlendirilmeli. Surekli degeri artip azalan bir currency uzerinden ticaret yapmak ne kadar mumkun olabilir. Bu gibi sorularin cevaplarini bulmadan herhangi bir statu ortaya cikmaz.
Pages:
Jump to: