Pages:
Author

Topic: Devlet Yöneticilerinde BTC - page 2. (Read 2203 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
October 02, 2018, 12:22:11 PM
kesinlikle vardır. bizimkiler bakan gibi hareket edip yaşamıyorlar, adamlar birilerinin önüne yatıp şakkadanak deli para alıyorlar. e bu paraları bir yerlere koymaları gerek haliyle.
member
Activity: 336
Merit: 10
October 02, 2018, 09:48:16 AM
Bu sistemin başında bile 2008 li ve sonraki yıllarda bile yatırım yapan devlet adamları olmuştur ,siyasi adamlar kolay yoldan para kazanmayı ve servetlerine servet katmayı severler ,paranın kokusunu onlar bizden çok önce almışlardır .
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
September 15, 2018, 06:24:13 PM
Çoluk çocuğun bile bitcoin’i olmasından yola çıkarak elbette birçok devlet adamının veya iş adamının zamanında sırf şansını denemek maksadıyla bile olsa yatırımı olduğunu düşünüyorum. Bu insanların eli kolu birçok yere uzanıyor. Yani mesele vizyon sahibi olmak değil, paranın kokusunu aldıkları her şeye bulaşıyorlar genelde. Herkes parasına para katmanın peşinde, btc almak bu anlamda parlak bir yöntem.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
September 15, 2018, 02:39:45 PM
Yatırım sonuçta yasaklayan bir durum mu var, illaki kendi adına olmasıda gerekmez hani. Basiretli yöneticilerin bitcoin yatırımı olmalıdır bana kalırsa.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
September 15, 2018, 02:06:23 PM
Neden yapmasınlar bence hepsi yapmıştır sonuç olarak bir usb bellekte isteğin ülkeye istediğin miktarda gayet kolay cikarsiyosun hepsinin çok işine yarar:)
member
Activity: 448
Merit: 33
September 15, 2018, 01:39:52 PM
Bu işi tek hükümete odaklamak yanlış. Hükümette de muhalefette de bürokraside de mutlaka bu işle ilgilenen birileri vardır. Siyasi görüş ayırmadan tüm meclisi ve bürokrasiyi kastederek söylüyorum: Hepsi işlerine geldiği davranan insanlar topluluğu..
hero member
Activity: 840
Merit: 532
September 15, 2018, 09:26:42 AM
Tabiki de devlet yöneticilerinde Bitcoin vardır, bu herifler saatleri, ayakkabı kutularını boşuna almıyor halbuki bunlar yerine direkt Bitcoin alsalar kimsenin ruhu duymaz.
member
Activity: 350
Merit: 11
September 15, 2018, 09:05:46 AM
Devlet yöneticileri en çok kripto parayı bu yılda yani 2018 de toplamışlardır ,fiyatların dibin dibine indiği bu yılda yeteri kadar birikim yapmışlardır ,önümüzdeki 10 yılda büyük bir kar marjı bırakmak olan bu yatırımı es geçmezlerdi.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
September 15, 2018, 06:38:14 AM
Adamlar her işe el atıyor her yerden para kazanıyorlar zaten kriptoparaya girmemiş olmaları saçmalık olur. Bir şekilde yatırımları vardır kazançlarını sağlıyorlardır.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
September 14, 2018, 09:01:38 PM
Tek tek isim vermeye lüzum yok ama çoğu devlet yöneticisi birçok paravan şirket aracılığıyla her türden ithalat, ihracat, inşaat vb. gibi işlere dahi el atmaktan geri durmazken bitcoinden para kaldırmadıklarına ihtimal vermiyorum.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
September 14, 2018, 03:47:10 PM
Aklın yolu birdir arkadaşlar.. Özellikle kayıt dışı para sahibiyseniz bir şekilde sistemden para çıkarmanız gerekiyor ise sanırım en azından el altından değişime girerek bitcoin almışsınızdır. Şimdi burada sorulması gereken soru, acaba memleketimizi yöneten bu siyasilerin kayıt dışı elde ettikleri paraları var mıdır Wink
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
September 14, 2018, 01:35:20 PM
kripto para sonuçta bir yazılım. yazılım alanında bir türlü atılım yapamamış ülkeyiz. akademisyenler bas bas bağırıyor. maliyeti düşük, kazancı yüksek. milyar dolarlık satılan uygulamalar, siteler vs bunlardan söz ediliyor. ama kripto para alanında geri kaldığımızı düşünmüyorum. sonuçta çoğu ülke sivrilerek kendisini göstermiyor.

Yani? Sizce devlet yöneticileri kripto para yatırımı yaptı mı? Ya da bitcoine sıcak bakıyorlar mı? Cepleri dolarla dolu olan bu insanların cüzdanlarında kripto para yatırımı var mı yok mu? Burada bunlardan bahsediyoruz.
member
Activity: 574
Merit: 14
September 14, 2018, 03:22:45 AM
kripto para sonuçta bir yazılım. yazılım alanında bir türlü atılım yapamamış ülkeyiz. akademisyenler bas bas bağırıyor. maliyeti düşük, kazancı yüksek. milyar dolarlık satılan uygulamalar, siteler vs bunlardan söz ediliyor. ama kripto para alanında geri kaldığımızı düşünmüyorum. sonuçta çoğu ülke sivrilerek kendisini göstermiyor.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
September 13, 2018, 01:17:01 AM
Devlet yöneticilerinde o kadar çok para var ki bu da neymiş diye bile yatırıp yapar hatta o alıp unutanlardan gerçekten unutanlardan olurlar.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
September 11, 2018, 04:31:43 AM
Olmadıüını düşünmek biraz saflık olur. Bu adamlar her uluslararası toplantıda bu konudan bahsediyor büyümesi vs. Eğer kara cahil değillerse üç beş denemelik almışlardır.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
September 11, 2018, 02:48:37 AM
onlardaki para bende olsa, tezeğe bile yatırım yapardım.
full member
Activity: 201
Merit: 100
September 09, 2018, 10:27:43 PM
China South Korea Singapore and Russia have begun to invest in state managers to support the digital money. State managers also trade at the same time. You buy and sell Bitcoin.
jr. member
Activity: 322
September 11, 2018, 01:03:35 AM
Devletten devlete değişir bizim yöneticilerin yatırım yaptığını sanmıyorum ama atıyorum avusturyadaki devlet yöneticileri yapmıştır muhakkak.
jr. member
Activity: 364
September 10, 2018, 11:41:09 AM
Hükümet yetklileri artık kripto paralar konusunda daha sıcak açıklmalar yapmaya başladı ,özellikle Amerikan ambargosu sonrası döviz ile mücadelede en önemli unsur olarak görülüyor ,fiyatlar bu dönemde düşükken bence topluyorlardır bitcoin.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
March 13, 2018, 06:02:53 PM
Cumhurbaşkanı olumsuz açıklama yaptı mi bilmiyorum ama diyanetin açıklamasından sonra hiçbir devlet adamı bu piyasaya yatırım yapmamıştır. Keşke bu işi iyice araştırsalardı.
Pages:
Jump to: