Pages:
Author

Topic: Devlet Yöneticilerinde BTC - page 3. (Read 2203 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
March 13, 2018, 05:58:41 PM
Putin gibi Tayyip erdoğanda kripto paralarla ilgili olumlu açıklamalar yapsaydı şuan bütün devlet adamları bu piyasaya girmişti. Hiçbir devlet adamında btc yoktur diye tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 182
March 13, 2018, 05:32:10 PM
bence hiç birinde kripto para yoktur. olsaydı muhakkak birileri çıkar açıklama yapardı. sesiz kalmaları bu işten anlamadıklarını ve yatırım yapmadıklarını gösteriyor.
member
Activity: 266
Merit: 10
March 13, 2018, 05:06:25 PM
bizim devletimizdeki hiçbir devlet yöneticisi bu işe yatırım yaptığını düşünmüyorum. bize de bu olaylara olumlu bakan putin gibi bir lider lazım. adam ülkesini bu işe yönlendiriyor ve teşvik ediyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
March 13, 2018, 08:39:06 AM
Devlet yöneticileri Kripto paralara yatırım yaparlar mı bilmem ama bu konuda halkı doğru bilgilendirmediklerini ve yasa koyma anlamında gerekli adımları atmadıklarını düşünüyorum.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-mehmet-simsekten-kritik-bitcoin-aciklamasi-40676689

Bunu kötülemekten ziyade altında yatan teknolojiyi (BlockChain) irdeleyip buna yönelik proje geliştirme adımları atsalar daha iyi olur. Daha bugün şaibeli seçim iddiaları gündemde iken bir gecede 26 maddelik bir yasayı jet hızıyla geçirdiler. Bu sistemi seçim için bile kullanabilirler ama önce niyetin düzgün olması lazım diye düşünüyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
March 13, 2018, 05:29:21 AM
Dünya ülkelerine baktığımızda artık kendi kripto paralarını çıkarmaya başladılar bile, böyle bir dönem yaşarken devlet yöneticilerinde bitcoin ve kripto para yatırımı olmadığını düşünemeyiz.Herkesten  önce yatırım yapmışlardır.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
March 12, 2018, 06:55:04 PM
Devletteki yani hükümetteki rolleri gereği adamlar halka karşı ihtiyatlı konuşmak zorundalar. Ama bu bireysel yatırımlarına engel değil, neden kriptoya da yatırım yapmasınlar ki?
sr. member
Activity: 504
March 12, 2018, 06:52:15 PM
Sırf bizim ülke değil, birçok devletin yöneticileri tabiki kripto paralara yatırımını çoktaaaan yaptı. Onlar ununu eleyip eleğini asarken bizler yeni yeni uyandık. Bu adamlar her alanda yatırım yapıyorlar bir şekilde, dünya gidişatına bir şekilde yön veriyorlar. Kelebek etkisi misali. Mutlaka çoğunun yatırımı vardır bence Smiley
full member
Merit: 101
March 12, 2018, 09:45:05 AM
Önümüzde G20 zirvesi var 19 martta .Konu kripto paralar ve bitcoin ,2 gün sürecek bu toplantı sonrası piyasa olumlu tepki verecek.Ülke yöneticilerinin kripto para konusunda detaylı bilgilendirileceği bu toplantı devlet yönetiminde yer alanların bakış açısının değiştireceğini ve yeni yatırımlar geleceğini umuyorum.

Devlet mantığında düşünüldüğünde yöneticiler bu olaya para trafiğinin takibi ve alacakları vergi olarak bakacaklardır. Haklılar tabi ama düşünce sadece bu olursa çok sığ kalır geleceği görerek buna dönük adımlar atanlar ve bu paralarla alakalı yasal düzenlemeler yapanlar şüphesiz daha akılcı davranmış olacaklardır.
member
Activity: 336
March 12, 2018, 07:08:59 AM
Sadece bizim ülkemizde değil bu kripto para piyasasına karşı çıkan ne kadar ülke varsa , o ülkede ki devlet yöneticilerinin hepsinde kripto para mevcuttur.Bu kadar büyük piyasaya ve geleceği olan piyasaya kimsenin kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum.
newbie
Activity: 238
March 12, 2018, 06:55:17 AM
2018 yılında kripto paralar konusunda ülkelerden bu piyasa hakkında çok önemli adımlar atılacağını varsayarsak,hiç bir devlet yöneticisinin bu piyasaya yatırım yapmadan durabileceğini sanmıyorum ,önemli miktarlarda yatırım yapmışlardır.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
March 12, 2018, 06:11:18 AM
Evet artık kripto para piyasasını duymayan devlet yöneticisi kalmadı diyebiliriz. Pazarın büyüklüğünü ve geleceğini tahmin eden bütün devlet yöneticileri büyük yatırım yapmışlardır bu piyasaya.
member
March 12, 2018, 05:27:34 AM
Önümüzde G20 zirvesi var 19 martta .Konu kripto paralar ve bitcoin ,2 gün sürecek bu toplantı sonrası piyasa olumlu tepki verecek.Ülke yöneticilerinin kripto para konusunda detaylı bilgilendirileceği bu toplantı devlet yönetiminde yer alanların bakış açısının değiştireceğini ve yeni yatırımlar geleceğini umuyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
March 12, 2018, 04:01:56 AM
Millet vekilleri ve bir çok kişide olacağini düşünüyorum paranın kosunu maalesef bizden önce alıyor onlar ve temiz kazanacaklarınıda düşünüyorum zaten bari bir kısmını hayır için kullansalar.
newbie
Activity: 210
March 12, 2018, 12:06:29 AM
milletvekili olupta paraya yarıtım apmayan olurmu adamların zaen işleri güçleri para . kesin yapmıştırlar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
March 11, 2018, 06:49:16 PM
Tabiki de devlet yöneticileri bitcoin'e yatırım yapmıştır hatta çoğu zaman ülkeler başka ülkeleri finanse ederken ve bunu başkasının görmesini istemiyorsa bitcoin gibi bir ödeme yöntemine başvurabilir.. Altın ticareti yapıcaksın mesela yakalanmak istemiyorsan btc ile ödersin.
member
Activity: 210
March 11, 2018, 02:33:53 PM
Sadece devlet yöneticileri değil bütün baba şirketler yatırım yapmıştır bile.
ilk yatırım yapan da bizim babalardır.
Şirketler öyle risk alma ihtimali yüksek kurumlar değil çok mantıksız geldi yorumunuz.
full member
Activity: 168
Merit: 100
March 08, 2018, 08:31:52 AM
devlet yöneticileri de aslında toplum gibidir yani bir kısmını mutlaka yatırımı olduğunu düşünüyorum ama ne yazık ki bu piyasanın oynaklığından olsa gerek yatırımı olalar olmayanlar kadar rahat açıklamalar yapamıyor
member
Activity: 196
March 08, 2018, 07:08:33 AM
Bu adamlar piyasayı, hükumeti elinde tutan insanlar. Bunlarda olmaz olur mu hiç. Çıkıp açıklama yaparlar yasal değil, caiz değil, balondur sönecek diye ama olay aslında şu; "ele verir talkımı,kendi yutar salkımı." modu bu. Yok olmadığını düşünmek çok iyimser olur. Kesin vardır.  Hatta birer tane de değildir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 840
Merit: 103
March 06, 2018, 06:17:36 PM
Turkiyeden bahsediyorsan onlar genelde betona yatirim yapiyorlar veya yurtdisi hesaplarinda depoluyorlar.
sr. member
Activity: 546
March 06, 2018, 05:09:20 PM
Devlet yöneticilerinde de Bitcoin yatırımı vardır bence , biz üç kuruşumuzu değerlendirmek için yer arıyoruz kendimize yeni piyasalarda büyük risk alıyoruz, onlarda para daha çoktur bu yüzden riske atılmak daha kolaydır Bitcoinleri vardır.
Pages:
Jump to: