Pages:
Author

Topic: Digibyte? - page 17. (Read 26596 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 504
May 16, 2017, 03:51:58 PM
Ben biraz aldım yabanci forumda pump gelecek diyorlar. Aldiniz mi siz?

DGB her sene klasik yükselişini yapar ve dinlenmeye çekilir. ytd.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
May 16, 2017, 03:47:06 PM
hangi forumda, kim diyor ?

ripple trenini 600 satoshiden çok ciddi miktar alıp açgözlülükle hepsini çok erkenden bozup kaçırdıktan sonra ilk süpriz ihtimali verdiğim coin bu oldu. Yanlış anlaşılmasın yeni bitcoin budur demiyorum, fakat developerı biraz takip ettikten ve yapmaya çalıştıkları ve yapacaklarını söyledikleri projelere baktıktan sonra mevcut fiyatının çok düşük olduğuna karar verdim. Şu anda da takip ediyorum.

birkaç göze çarpan noktalarından bahsedeyim,

- DiguSign projesi, özellikle imzaya ihtiyaç duyulan kurumsal yapıların belgelerini ,dökümanlarını blockchain üzerinde imzalayıp saklayabileceği bir sistem (hala çözmeye çalışıyorum)
 - Gaming wallet çalışmaları , bu sanki tutmamış ama hala developerlar çabalıyorlar.
 - Segwit aktivasyonu, yine developer boş durmuyor havası var
 - Son 3 haftada Telegram kanalları 3x e katladı girdiğim gün ile bugün arasında
 - Steam ile entegrasyon vs gibi bişey söylentisi , steamin DGBde kabul etmesi söylentisi( bu muhtemelen büyük yalan)
 - https://www.digibytemarket.com/ sitesi bişeyler yapıyolar gamecreditsten çok önce düşünmüşler bunları.

Peki size göre geleceği nedir ?
full member
Activity: 125
Merit: 100
May 16, 2017, 01:11:45 PM
hangi forumda, kim diyor ?

ripple trenini 600 satoshiden çok ciddi miktar alıp açgözlülükle hepsini çok erkenden bozup kaçırdıktan sonra ilk süpriz ihtimali verdiğim coin bu oldu. Yanlış anlaşılmasın yeni bitcoin budur demiyorum, fakat developerı biraz takip ettikten ve yapmaya çalıştıkları ve yapacaklarını söyledikleri projelere baktıktan sonra mevcut fiyatının çok düşük olduğuna karar verdim. Şu anda da takip ediyorum.

birkaç göze çarpan noktalarından bahsedeyim,

- DiguSign projesi, özellikle imzaya ihtiyaç duyulan kurumsal yapıların belgelerini ,dökümanlarını blockchain üzerinde imzalayıp saklayabileceği bir sistem (hala çözmeye çalışıyorum)
 - Gaming wallet çalışmaları , bu sanki tutmamış ama hala developerlar çabalıyorlar.
 - Segwit aktivasyonu, yine developer boş durmuyor havası var
 - Son 3 haftada Telegram kanalları 3x e katladı girdiğim gün ile bugün arasında
 - Steam ile entegrasyon vs gibi bişey söylentisi , steamin DGBde kabul etmesi söylentisi( bu muhtemelen büyük yalan)
 - https://www.digibytemarket.com/ sitesi bişeyler yapıyolar gamecreditsten çok önce düşünmüşler bunları.
member
Activity: 70
Merit: 10
May 16, 2017, 09:23:49 AM
Ben biraz aldım yabanci forumda pump gelecek diyorlar. Aldiniz mi siz?
Pages:
Jump to: