Pages:
Author

Topic: Digibyte? - page 4. (Read 26596 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
June 14, 2017, 12:46:25 PM
DGB 800 900 olursa alım yapılabilir bence.
Şuan fiyatı pahalı.
Zaten gün içerisinde çok fazla değişkenlik gösteriyor .
Unutmayın zaten geçmişi şurda kaç gün bu coinin ortada scam dedikolarıda dolanıyor.
Dikkatli olmakta fayda var.
kaç gün mü? doğru diyorsun minimum 3 sene o da 1095 gün yapar.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
June 14, 2017, 12:21:49 PM
isteyen satsin. 10000'i bile gorecek.

Hocam bildiğin şey tam olarak ne nasıl 10 kat daha artacağından bu kadar eminsin ?
member
Activity: 70
Merit: 10
June 14, 2017, 11:57:19 AM
isteyen satsin. 10000'i bile gorecek.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 14, 2017, 11:35:30 AM
DGB 800 900 olursa alım yapılabilir bence.
Şuan fiyatı pahalı.
Zaten gün içerisinde çok fazla değişkenlik gösteriyor .
Unutmayın zaten geçmişi şurda kaç gün bu coinin ortada scam dedikolarıda dolanıyor.
Dikkatli olmakta fayda var.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
June 14, 2017, 09:07:50 AM
Coin diye aldım bildiğin plaza asansörü çıktı. Yatıyorum 1350, kalkıyorum 1.200, duş alıp geliyorum 1.155. bu kadar oynak bir coin görmedim arkadaş.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
June 14, 2017, 08:40:30 AM
Tekrar artacak, eski seviyelerini görecek hatta eski seviyelerini geçecek diyen arkadaşlar bu görüşlerini tam olarak neye dayandırıyor  Huh Ben eski seviyelerini yakalayacağını düşünmmüyorum açıkcası. YTD
Şu ortamda hangi coin eski seviyesine yakalayabilirki.Ripple 22k'dan 10k'ya düşmüş.STR öyle.Piyasa normale dönmeden çok bir yükseliş beklemek zor.Benim düşünceme göre bugün 1350k'ya yarın 1500k'ya oturur digibye.2 gün önce 1044k idi.Yavaş ama emin adımlarla sağlam alışlarla yükseliyor.Ters bir hareket ani yükseliş ve düşüş olmazsa BTC'de yükseliş devam edecektir digibyte'da.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
June 14, 2017, 08:12:59 AM
Tekrar artacak, eski seviyelerini görecek hatta eski seviyelerini geçecek diyen arkadaşlar bu görüşlerini tam olarak neye dayandırıyor  Huh Ben eski seviyelerini yakalayacağını düşünmmüyorum açıkcası. YTD
full member
Activity: 211
Merit: 100
June 13, 2017, 02:47:07 PM
Digibyte'ın ani düşüşünde hold(tut) diyorlardı yabancı forumlarda sağlam adamlar, tekrar eski seviyelerini yakalayabilir. YTD
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
June 13, 2017, 07:50:22 AM
Digibyte dün 1044'den almıştım.Şimdi 1350'ler de.Yüzde 30 kar ekledi bir günde.Yok daha fazla düşecekmiş yok şöyleymiş falan diyenlere aldırmayın.Bir coini önce siz araştırın içinize siniyorsa düştüğü ve direndiği direnç noktasını hesaplayın.Ve çıkacağı fiyat beklentinizi.Ona göre yatırımınızı yapın.

Bravo dostum sen hep cok iyi bi yatirimci oldun zaten.
sr. member
June 13, 2017, 07:42:04 AM
Digibyte dün 1044'den almıştım.Şimdi 1350'ler de.Yüzde 30 kar ekledi bir günde.Yok daha fazla düşecekmiş yok şöyleymiş falan diyenlere aldırmayın.Bir coini önce siz araştırın içinize siniyorsa düştüğü ve direndiği direnç noktasını hesaplayın.Ve çıkacağı fiyat beklentinizi.Ona göre yatırımınızı yapın.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
June 13, 2017, 04:39:48 AM
teknik analiz tek başına yeterli degil,bir dönem destekliyor başka dönem hiç alakası olmuyor
bownlinger dışına çıktıgında şimdi içeri girer fiyat düşecek dediginiz an bir bakmışsınız dahata pig yapmış veya tam olarak hesabınız olmus
gün içinde hacimli coinin sadece b.bantı ile işlem yaparak bile alış satışlarla 1 btc kazandıgımı hatırlıyorum,ama kasa arttıkca çekimserlikte artıyor.
sr. member
June 12, 2017, 08:03:58 PM
Teknik analizlere nekadar inanmasamda(Coin piyasasinda) bu coin ile ilgili yapilan tüm teknik analizler hep negatif buda aklimi bulandiriyor sadece buradada dile getirmek istedim

Teknik analiz bilmiyorum ama işe yaradığını biliyorum (coin piyasasında ya da pamuk alıp satarken fark etmez).En azından size diyor ki analiz ''Kardeşim olmuş bunun fiyatı anasının nikahı alma işte'' Hangi fiyatta destek bulmuş (çok ucuz lan alın alın).Hangi noktada dirençle karşılaşmış (satın satın çok güzel fiyat).

Şimdi dgb ye bakıyorum.Bir süre aşağı sarkar ve oralarda takılır.Sonra gelen haberlere destek çıkılırsa yine yükselir.

Bugün xrp biraz hareketlensin o zarar yapanların hepsi yine xrp almazsa adımı değiştirim.

Coin piyasadinda teknik analiz bir ise yaramiyor ama bu ozellikle bugun birkez daha kanitlandi analiz kasan herkes ethereum 350 den dusecek dedi 400 zorlaniyor suan btc alim icin firsat devam ediyor dediler o seviyelerden 300 dolar geriye geldk nerede bunun analizi? Piyasa her nekadar buyusede hala volatile, kirilgan doymamis piyasa burada analiz manaliz sokmez bambambam Smiley
sr. member
Merit: 280
June 12, 2017, 04:13:12 PM
Teknik analizlere nekadar inanmasamda(Coin piyasasinda) bu coin ile ilgili yapilan tüm teknik analizler hep negatif buda aklimi bulandiriyor sadece buradada dile getirmek istedim

Teknik analiz bilmiyorum ama işe yaradığını biliyorum (coin piyasasında ya da pamuk alıp satarken fark etmez).En azından size diyor ki analiz ''Kardeşim olmuş bunun fiyatı anasının nikahı alma işte'' Hangi fiyatta destek bulmuş (çok ucuz lan alın alın).Hangi noktada dirençle karşılaşmış (satın satın çok güzel fiyat).

Şimdi dgb ye bakıyorum.Bir süre aşağı sarkar ve oralarda takılır.Sonra gelen haberlere destek çıkılırsa yine yükselir.

Bugün xrp biraz hareketlensin o zarar yapanların hepsi yine xrp almazsa adımı değiştirim.

sr. member
June 12, 2017, 03:49:07 PM
Bu coinin adeta bir scam gibi gazla çalıştığını düşünüyorum.
Bence maksimum kısa vadeli girilmeli. Millet fazla bile kar etmiş bu coinden.
newbielere dayamışlar hala gazlıyorlar. Su konuda temkinli konusanlar hep yuksek rutbe, newbie jr ve memberlar ucacak kacacak havasında. Belkide biz bilmiyoruzdur bu işi onlar doğrudur..
Bende bir newbie olarak bu dediginizi birkac gundur gözlemliyorum. Yatirim icin sadece türkce degil ingilizce ve almanca kaynaklarida arastirdim ve ortak sonuc bu coinin hala cok pahali oldugu. Bu benim analizim gozlemim fikrim degildir sadece ortak kani olarak yabanci kaynaklarida goz onunde bulundurarak bu sonuca vardim. Birazdaha ucuzlarsa (su seviyeden %30 duserse) alim icin pozisyon acilir. not su aralar DGB 1100 Sat. seviyelerinde.
sr. member
June 12, 2017, 03:37:19 PM
son haberler.Beklentiler, hedef

https://steemit.com/cryptocurrency/@tradelord/dgb-digibyte-crypto-currency-bitcoin-etherium

Son 3 gün içinde DGB çöktü. Bu kez yatırım yapmayı bekliyorum. Kripto para birikimlerinin çoğu, Bitcoin şu anda 2940 $ 'dan 2478 kaza olduğuna inanıyor. Poloniex'teki Bitcoin'in en düşük fiyatının 2200 $ 'dan fazla olmayacağı tahmin ediliyor. Bitcoin ölmeye devam ederse tüm ather alttraklar appart Etherium'a çarpacak. Etherium şimdi çok pahalı, ancak tahmininiz çok yakında 500 $ 'a ulaşacak. Tamam, Digibyte'ye geri dönelim. DGB, Poloniex'in en ucuz kripto para birimlerinden biridir ve yalnızca 11 BTC için 1 000 000 DGB satın alabilirsiniz. Biraz kripto satın aldığınızda satın aldığınız daha az fiyata asla satmayın. Şimdi DGB'ye yatırım yapmanın ve beklemenin en iyi zamanı. Bazen başarı beklemek için 3 aydan fazla zaman alır, ancak layıktır. Digibyte oyun kredilerini içerecek ve büyük oyunlar şirketleri ile çok yakında sözleşme imzalayacak.
Herkes nelere yatırım yapmak konusunda kendi kararını alır. Bu sadece profesyonel görüşümdür.
Kripto parasının sahibi değilim. Ben sadece Poloniex, Bittrex ve daha bir tüccarım
Ben ve ekibimiz sizi bize güvenmeye zorlar.
İyi geceler.
tradelord
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
June 12, 2017, 01:09:28 AM
aslında bu coin altyapısı saglam segwitli falan iş yapar yani
minecraft ile olan anlaşma gerçekmi degilmi bilemiyorum tam olarak birşey belli olsun
bence sene sonuna belli olacaktır hersey klasik bır pump coini olmaktan çıkacaktır o zamana kadar.

Minergate ile antlaşma o şekilde değil. Digibyte kendi serverini çekti bir çeşit iş ortaklığı gibi minethatdigi com sitesi altında.

Yakında LOL ile de benzer bir seyler yapılacak yani bir çeşit oyun portalı ve ödeme yöntemi gibi oynadıkça DGB kazanılacak oyun içinde yada wallet adresinde bu kazandıklarınız değerlendirilecek gibi birşey.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 12, 2017, 01:08:48 AM
newbielere dayamışlar hala gazlıyorlar. Su konuda temkinli konusanlar hep yuksek rutbe, newbie jr ve memberlar ucacak kacacak havasında. Belkide biz bilmiyoruzdur bu işi onlar doğrudur..
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
June 12, 2017, 12:40:29 AM

Proje ekibi ve yaptığı icraatlara bakarsak scam olmadığı aşikar. Değerinin ise bilinmediğini düşünüyorum. Karşılaştırma yapılacaksa BCN nin DOGE nin bu fiyatlar da seyrettiği bir piyasa da yapılan icraatlara göre değilde Gaza ihtiyaçları var perspektifi ile baksak bile DGB yine bu kategoriye girmiyor.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
June 11, 2017, 09:56:29 PM
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
June 11, 2017, 07:41:49 PM
Düşüş trendi yukarı yönlü kırıldı.. bakalım neler olacak (1248)

edit: hiçbir şey olmadı, alçalan-durağan seyir devam ediyor.
Pages:
Jump to: