Pages:
Author

Topic: digilira.com - Digilira ile Türk Liranızı dijital platforma taşıyın - page 13. (Read 35373 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
acaba vertcoin ekleme planınız varmı?

digilira bir borsa değil.
waves dex borsasında işlem gören WTRY token'ini TL deposit ederek satın almanızı sağlayan aynı zamanda
yaptığınız ticaretlerden elinizde biriken WTRY token lerini bire bir TL ye çevirerek banka hesabınıza aktarmanızı sağlayan bir servis.

Eğer amacınız vertcoin almak ise,
vertcoin'in en çok işlem gördüğü borsalar şunlar:

Elinizdeki TL yi komisyon vermeden bu servisi kullanarak WTRY çevirip waves borsasında bitcoin alıp bunu bittrex e aktarıp orada vertcoin alabilirsiniz.
akabinde vertcoin beklediğiniz sıçramayı yaptıktan sonra bittrex de satıp bitcoinleri waves adresinize aktarıp waves dex de yeniden TL yani WTRY ye çevirebilirsiniz.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
acaba vertcoin ekleme planınız varmı?
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Hertürü geri bildirimi dikkate alıp, soru ve sorunları havada bırakmayan digilira ekibine teşekkür ederim.. Çok başarılı bir gateway oldu.. tebrikler..
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
şimdi digiliraya tl yükleyince nasıl btc alacağım? öyle bir kısım göremedim, waves wallet üzerinden mi, başka adrese transfer yaparkende mi waves wallet üzerinden gönderiyoruz? bide waves de transfer yaparken fee yazıyor bu btc olarak mı waves olarak mı? waves olaraksa hiç waves yok digilira hesabımı onaylarken bitti zaten hepsi.
Eğer birinden rica ederseniz size 0.003 waves gonderebilir. Böylelikle işleminizi gercektirirsiniz. Karşılığında da bı şey istemez bence. Pazar alanında bı konu açın.
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
şimdi digiliraya tl yükleyince nasıl btc alacağım? öyle bir kısım göremedim, waves wallet üzerinden mi, başka adrese transfer yaparkende mi waves wallet üzerinden gönderiyoruz? bide waves de transfer yaparken fee yazıyor bu btc olarak mı waves olarak mı? waves olaraksa hiç waves yok digilira hesabımı onaylarken bitti zaten hepsi.

Şu an için al satta sadece wtr/waves kısmında hacim var ve diğer para birimlerini pek alabileceğiniz söylenemez. Fee ise tüm işlemlerde waves olarak alınıyor.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
member
Activity: 205
Coming Soon
Hocam buradaki fiyatlar neye göre belirleniyor 1 wawes 60 wtry diyor ama waves dex te 12 dolar oda 45 tl yapıyor kalan 15 tl nereye gidiyor komisyon mu anlayamadım

Dolar olarak hesaplarsanız yanlışa düşersiniz kripto piyasasında bitcoin bazında hesaplamak daha sağlıklı olacaktır. Şu an 0.00099152 BTC o da TR borsalarında ortalama 62 bin desek yaklaşık 62 TL eder. Cheesy
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Hocam buradaki fiyatlar neye göre belirleniyor 1 wawes 60 wtry diyor ama waves dex te 12 dolar oda 45 tl yapıyor kalan 15 tl nereye gidiyor komisyon mu anlayamadım

Fiyatları marketteki alıcı ve satıcılar belirliyor, yani sen ben borsayı kullanan herkes belirliyor. Waves Dexte daha ucuza alabiliyorsanız oradan alırsınız. Digilira'da daha pahalıya satabiliyorsanız satarsınız. Serbest piyasanın güzel yanlarından biri de budur. Rekabet olursa ve arbitraj yapılırsa marketler arası uçurum oluşmaz, fiyatlar daha yakın seyreder.
full member
Activity: 179
Merit: 100
Augmented Reality World Discovered
full member
Activity: 224
hesap onayı için kimlik yolladık, 0.001 wavesla uğraştırmasa daha iyiydi Sad

yardımcı olmak isteyen kardeşlerimiz varsa adresim şudur.
3PPR2sWCwQV83KwJL3eaRmFndgKZXCCnZiH

fee yide düşünüp 0.002 gönderen kardeşime sonsuz teşekkürler.

Hocam digilira’ya bağlanan ilk adresin onaylanması için 0.002 WAVES’i biz otomatik olarak gönderiyoruz Smiley

Size ise sadece ilgili adrese 0.001 WAVES göndermek ve doğru açıklamayı yazmak kalıyor..

Serkan Bey, hiç farkında değilim Sad bir ara yapayım diyordum
Ellerinize sağlık.
hero member
Activity: 661
Merit: 581

Hocam digilira’ya bağlanan ilk adresin onaylanması için 0.002 WAVES’i biz otomatik olarak gönderiyoruz Smiley

Size ise sadece ilgili adrese 0.001 WAVES göndermek ve doğru açıklamayı yazmak kalıyor..
full member
Activity: 224

sr. member
Activity: 523
Merit: 285
Kriz durumlarında kirlenen Türk borsalarına inat el ele verip digiliraya hacim katmamız gerekiyor. Dün bitcoin 10800e düştüğünde paribuda 48000 TL ye emir girmeye çalıştım ve sistem sürekli hata verdi bana.60000tl altına emir girdirmedi. Şimdi neredeyse %30 kadar zararım var. başlatmayın şimdi 20tlnize falan. Dürüst adam gibi çalışsın gerekirse 50tl alsın.

Kesinlikle katılıyorum hocam bu arada insanlar paribunun sadece üç lira komisyon aldığını düşündüğü için Digilira'nın aldığı komisyonu eleştiriyorlar aslında tüm komisyonları toplayacak olsak Digilira üzerinden çok daha ucuza işlem yapmış oluyorsunuz.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
Kriz durumlarında kirlenen Türk borsalarına inat el ele verip digiliraya hacim katmamız gerekiyor. Dün bitcoin 10800e düştüğünde paribuda 48000 TL ye emir girmeye çalıştım ve sistem sürekli hata verdi bana.60000tl altına emir girdirmedi. Şimdi neredeyse %30 kadar zararım var. başlatmayın şimdi 20tlnize falan. Dürüst adam gibi çalışsın gerekirse 50tl alsın.

waves dex in en buyuk artilarindan biri bu aslinda. ayni seyler poloda da yasandi milyon kere. simdi bittrexte yasaniyor. uc dort aya binance de de yasanacak belki. merkezsiz borsa olmasi kacinilmaz artik.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
member
Activity: 123
siz biraz yanlıs hatirliyorsunuz sanirim preev +%10 deil o btcturk +%10 du btc turkye preevin yuzde 5-10 ustunde gezerdi arada kapanırdı baya randomdi
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
50 lira da olur 500 lira da olur 1000 tl de olur. anlık ihtiyaç olur dex üzerinde tuttuğun btc/eth/zec vs vs ihtiyacın kadarını bozar günlük işini görürsün. yatırımına dokunmazsın. yeri gelir mobil app ile arkaşına eşine dostuna gönderirsin, bak dersin şu coini WTRY ye çevirip digilira üzerinde TL olarak gün içerisinde hesabına da kolaylıkla çekebiliyorsun dersin. çevrendeki kullanıcıları teşvik edersin. cryptocoin kullanmanın aslında ne kadar kolay olduğunu sistemin aslında ne kadar kullanışlı olduğunu örnekleyerek gösterirsin.
yapılan işlem sadece bir değişim işlemi. neden bir atm mantığı ile çalışmasın??

Mükemmelliyetçisin anlıyorum fakat şimdi bu bahsettiğin yakın gelecekte olacaktır. Bu işlerin içinde eski birisin ve preev % + bilmem kaçlardan geldik buralara. O zaman ben preev %+ 10 dan başkalarından aldığım btc için fahiş fiyat soygunculuk diye düşünerek kullanmasaydım şuan burada olmazdım.

Ben Digilira'nın sadece kullanıcısıyım. Başka bir bağım yok. Dediğin gibi feeler düşerse ve Digilira hesaplı olmamaya başlarsa seninle beraber yıkarız bu formu inan bana Smiley

Eğer yazdıklarımla kalbini kırdıysam da kusuruma bakma.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
50 lira da olur 500 lira da olur 1000 tl de olur. anlık ihtiyaç olur dex üzerinde tuttuğun btc/eth/zec vs vs ihtiyacın kadarını bozar günlük işini görürsün. yatırımına dokunmazsın. yeri gelir mobil app ile arkadaşına eşine dostuna gönderirsin, bak dersin şu coini WTRY ye çevirip digilira üzerinde TL olarak gün içerisinde hesabına da kolaylıkla çekebiliyorsun dersin. çevrendeki kullanıcıları teşvik edersin. cryptocoin kullanmanın aslında ne kadar kolay olduğunu sistemin aslında ne kadar kullanışlı olduğunu örnekleyerek gösterirsin.
yapılan işlem sadece bir değişim işlemi. neden bir atm mantığı ile çalışmasın??
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
şimdi hepiniz geçtiniz karşıma saydırıp duruyosunuz, ama bitcoin böyle düşmeye devam eder ya da waves dex harici yerel platformlara btc aktarımında fee daha makul bir düzeye düşerse o zaman göreceğim sizi.
siz herşeyi mevcut koşullara göre değerlendiriyorsunuz.
benim bahsettiğim olay oldukça basit. verilen hizmet WTRY asseti ile TL dönüşümü sağlamak veya tersi işlemi.. platforma TL sokarken herhangi bir sıkıntı yok, fakat TL çekim işlemi mikro ödemeler için yüksek..
diğer platformda 5000 (6500) tl çekeceksen 20tl lik bir komisyon ile btc bozduruyorsun(taker-maker) burada 10000 e kadar 20tl ödüyorsun. daha alt limitte işlem yapıyorsan burası daha yüksek. neyin hesabını yapmaya çalışıyorsun sen atom parçalayan vatandaş?
Eğer Paribu'da 100 liranız varsa 0.00135711 btc alabiliyorsunuz anlık. (Buraya da anlık yazdım ki iki gün sonra ben alamıyorum o kadar diyen çıkarsa diye)
0.0005 fee ödeyeceksiniz kaçarınız yok Waves'e aldığınız BTC'yi gönderirken.
0,00085711 Waves Dex ulaştı.
Bir bakıyorum 0,00088830 btc imiş 1 Waves.

Digilira 20 lira mı kesti. WTRY 80 TL mi var. Ee burada 70 WTRY 1 Waves alabiliyorum.

Bu yukarıda ki hesabı her insan yapabilir. Atomu parçalamıyoruz burada.

segwit den ng den bahsediliyor bu geliştirmelerle cryptocoin kullanımını günlük hayata uyarlamasından bahsediliyor, btc transfer işlemlerinin yüksekliğinden şikayetçiyiz. ama maaaşallah bizler rakipsiz hizmet veriyor diye amme hizmeti yapmasın çok kazansın daha çok kazansın diye hiçbirşeye sesimizi çıkarmıyoruz.

istediğiniz platformu kullanın arkadaşım ben işlem yaparken her zaman öncesinde bir maliyetlendirme yapıyorum neresi uygunsa orayı kullanıyorum.

Micro ölçektek kastınız nedir? 50 lira mı? Sizin mantığınızla bu alınan ücret 1 lira olsa siz 2 lira çekeceğim yarısını komisyon alıyorlar dersiniz.
Fee daha makul bir düzeye düşene kadar bekeleyelim o zaman. Para falan çekmeyelim.
Fee daha makul düzeye düşene kadar en iyisi bu.

Şimdi aynı soruyu ben sana soruyorum. Neyin hesabını yapıyorsun sen? 1 yıl sonraki olacak fee hesaplarını mı?
Maliyetlendirme yapıyormuşsun madem feeler düşene kadar çektiğin paraların feelerini de maliyetlendir o zaman. İleri de döner bakarsın.
Bu gün itibari ile bu hesap doğru ve kazançlı benim için. Bu kadar da basit aslında.

Ayrıca keşke 1 lira olsa ama böyle de iyi.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Ben bunun ne olduğunu anlamadım Waves borsası mı kısaca ?

waves borsası üzerine türk lirasını aktarıp (veya ters işlem ile borsadaki coinlerini tl ye çevirebileğin) işlem yapmayı kolaylaştıran bir aracı şirket.
Pages:
Jump to: