şimdi hepiniz geçtiniz karşıma saydırıp duruyosunuz, ama bitcoin böyle düşmeye devam eder ya da waves dex harici yerel platformlara btc aktarımında fee daha makul bir düzeye düşerse o zaman göreceğim sizi.
siz herşeyi mevcut koşullara göre değerlendiriyorsunuz.
benim bahsettiğim olay oldukça basit. verilen hizmet WTRY asseti ile TL dönüşümü sağlamak veya tersi işlemi.. platforma TL sokarken herhangi bir sıkıntı yok, fakat TL çekim işlemi mikro ödemeler için yüksek..
diğer platformda 5000 (6500) tl çekeceksen 20tl lik bir komisyon ile btc bozduruyorsun(taker-maker) burada 10000 e kadar 20tl ödüyorsun. daha alt limitte işlem yapıyorsan burası daha yüksek. neyin hesabını yapmaya çalışıyorsun sen atom parçalayan vatandaş?
Eğer Paribu'da 100 liranız varsa 0.00135711 btc alabiliyorsunuz anlık. (Buraya da anlık yazdım ki iki gün sonra ben alamıyorum o kadar diyen çıkarsa diye)
0.0005 fee ödeyeceksiniz kaçarınız yok Waves'e aldığınız BTC'yi gönderirken.
0,00085711 Waves Dex ulaştı.
Bir bakıyorum 0,00088830 btc imiş 1 Waves.
Digilira 20 lira mı kesti. WTRY 80 TL mi var. Ee burada 70 WTRY 1 Waves alabiliyorum.
Bu yukarıda ki hesabı her insan yapabilir. Atomu parçalamıyoruz burada.
segwit den ng den bahsediliyor bu geliştirmelerle cryptocoin kullanımını günlük hayata uyarlamasından bahsediliyor, btc transfer işlemlerinin yüksekliğinden şikayetçiyiz. ama maaaşallah bizler rakipsiz hizmet veriyor diye amme hizmeti yapmasın çok kazansın daha çok kazansın diye hiçbirşeye sesimizi çıkarmıyoruz.
istediğiniz platformu kullanın arkadaşım ben işlem yaparken her zaman öncesinde bir maliyetlendirme yapıyorum neresi uygunsa orayı kullanıyorum.
Micro ölçektek kastınız nedir? 50 lira mı? Sizin mantığınızla bu alınan ücret 1 lira olsa siz 2 lira çekeceğim yarısını komisyon alıyorlar dersiniz.
Fee daha makul bir düzeye düşene kadar bekeleyelim o zaman. Para falan çekmeyelim.
Fee daha makul düzeye düşene kadar en iyisi bu.
Şimdi aynı soruyu ben sana soruyorum. Neyin hesabını yapıyorsun sen? 1 yıl sonraki olacak fee hesaplarını mı?
Maliyetlendirme yapıyormuşsun madem feeler düşene kadar çektiğin paraların feelerini de maliyetlendir o zaman. İleri de döner bakarsın.
Bu gün itibari ile bu hesap doğru ve kazançlı benim için. Bu kadar da basit aslında.
Ayrıca keşke 1 lira olsa ama böyle de iyi.