Pages:
Author

Topic: Digital ekonominin Hayatımıza Etkisi - page 2. (Read 720 times)

sr. member
Activity: 518
Merit: 250
April 19, 2018, 09:53:31 AM
Bu dijital ekonominin günlük hayata tam manada entegre oldugunu varsayınca birçok dert sıkıntıdan kurtulurmuşuz gibi düşünüyoruz bence piyasaları etkileyen onlarca faktörün içinde her zaman sıkıntı yaratan durumlar yine olur. Ama genellikle hız ve serilik, zaman kazanma gibi kolaylıklar açısından etkisi büyük olur
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
April 19, 2018, 09:37:09 AM
dijital ekeonomi kayıtdışılığı, karaparayı, yolsuzlukları önlemek adına çok önemli ayrıca günlük hayatımıza güvenlik ve hız gibi özelikleri ile katkısı büyük olacak. kısaca büyük değişim yavaşta olsa geliyor.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
April 18, 2018, 06:03:49 PM
Dijital ekonomi reel sektörün arka kaspısı muamelesi görüyor hala doğrudan birişlevselliği henüz yok komple butun piyasa test aşamasında denebilir. Bence iyi ilerliyor.
member
Activity: 154
Merit: 10
April 18, 2018, 05:14:22 PM
dijital ekonominin günlük  hayatımıza etkisi tartışılmaz ve su götürmez bir gerçek.  bu gerçek hal ile yaşamaya uyum sağlayanlar her vakit bir kaç adım önde yarışı tamamlayacak. günlük alışverişte kripto para kullanımı yakın.

sr. member
Activity: 532
Merit: 254
April 18, 2018, 03:57:43 PM
dijital ekonomi hayatımızın gerçeği haline dönüşmüş durumda. aşırı işlem yapan biri olarak söylüyorum, ekran başına yapışıp kalıyorum çoğu zaman. bu durum beraberinde insanın sosyal ihtiyaçlarını gidermesinde zorluklar getiriyor. ama ne yapalım. belli bir süre bu şekilde geçireceğiz. sonra doğaya verecem kendimi. bütün dijitalliklerden uzak bir yaşam planlıyorum.
member
Activity: 308
April 18, 2018, 03:22:13 PM
En basit örneği bence bankaların mobil uygulamaları artık bankamatikten bakiye sorgulama, para transfer etme, ekstre kontrol etme diye bir şey kalmadı herkes telefonundan gerçekleştiriyor bu işleri güven ortamı sağlandıktan sonra herkes pratik olan yöntemleri tercih eder  Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
February 19, 2018, 06:55:30 PM
Dijital ekonominin hayatıma pek bir etkisi olmadı çünkü tam olarak bir ödeme sistemi olarak kullanılamıyor, yatırım olarak bakarsak neredeyse ev alacağım bundan dolayı mutluyum. Birde araba alabilirsem iyi olur, Mart ayında güzel bir yükseliş bekliyorum.
member
Activity: 70
February 19, 2018, 06:46:22 PM
Henüz tüm etkileri gördüğümüz dönemde değiliz. 2020 yılından sonra büyük gelişmeler olacak. Var olan ve hayata geçirilmeyi bekleyen bir sürü proje arasında çok etkili olanlar var.
member
Activity: 98
February 19, 2018, 05:12:30 PM
Dijital ekonomi hayatımı değiştirdi bile geleneksel yatırım araçlarından uzaklaşarak kripto para sektörüne yatırım yapıyoruz, alış satış işlemleri ile elimizdeki coin miktarını arttırmaya çalışıyoruz.
member
Activity: 196
February 18, 2018, 02:46:57 PM
Her gün yaptığımız alışveriş işlemlerinde dijital paralarını kullanılma zamanının bir kaç yıl içerisinde başlayacağına eminim. Süreç hızlı bir şekilde gelişecek. 2018 başından beri yeni şirketler Bitcoin ile ödeme olarak kabul edeceğini açıkladı.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
February 18, 2018, 11:03:25 AM
Hayatında hiç borsayla ilgilenmemiş bir çokları gibi artık her sabah ilk iş borsalara bakıyor, düştü çıktı diye diye aksiyon ve stres yaşıyorum şimdilik. Ha bir de aylardır ne zaman vergi gelecek, oranı ne kadar olacak düşünceside cabası. Artık günlük harcamalarımızda da kullanabileceğimiz günlerin beklentisi içindeyim.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
February 18, 2018, 10:54:23 AM
Valla digital ekonominin her geçen gün hayatımıza olan etkisi artıyor.Kripto paralar ile ilgili yaşanan olumlu yada olumsuz gelişmeler resmen psikolojimizi ve duygularımızı değiştirmeye  başladı .ALLAH sonumuz hayretsin.
member
Activity: 84
February 18, 2018, 10:24:19 AM
Dijital ekonomi benim hayatım derinden etkiledi. Artık ikinci işe sahibim, günlük işimin haricinde kalan zamanlarda kripto para pazarıyla ilgileniyorum bol bol okuyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 107
February 17, 2018, 09:51:05 AM
herşeyden önce dünyayı daha globalleştireceğini, insanların birbiriyle etkileşimini artıracağını düşünüyorum. istanbul borsası veya ny borsası farklı yerlerdir. hisseler farklıdır. her ülkenin farklı para birimi vardır. ama crypto paralar hepimizindir. etiyopyalısından çinlisine kadar ayrım gözetmeksizin hak sahipliği tanıyabilir.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
February 17, 2018, 07:09:35 AM
Dijital ekonominin hayatımıza etkisi şimdilik sadece sabah ilk işimiz piyasa yeşil mi, kırmızı mı bakmaktan ibaret. Dijital ekonomi dediğimiz kripto paralara yaptığımız yatırımlardan ibaret. Dijital ekonominin hayatımızı etkilemesi için kripto paraları üreten blokzincir teknolojisinin kullanılması ve projelerin hayata geçirilerek günlük hayatta kullanılmaya başlaması gerekli
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
February 17, 2018, 08:25:15 AM
Eğer dijital ekonomiye geçiş olacaksa bunu tüm dünya kabul etmeli. Bu da çok uzun bir döneme tekabül ediyor. Olduktan sonra yine kendisini korursa enflasyon olmaz. Bankaların çalışmasında geniş çaplı bir değişim olur.

Güzel bir uygulama olur ama böyle bir geçişi pek olası görmüyorum ben. Dünya devrimi gibi birşey yani
full member
Activity: 252
Merit: 100
February 17, 2018, 06:27:02 AM
Ben de ileri de dijital ekonomiye geçileceğini düşünüyorum. Bu geçiş yavaş yavaş olacaktır. Hangi coin kullanılır bilmiyorum ama birden fazla coin kullanılacaktır. Nasıl şu an dünyada birden fazla para kullanılıyor öyle olacak.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
February 17, 2018, 05:19:54 AM
Dijital ekonominin hayatımızı girmesiyle ekonomi alanın çok hızlanmasıyla globalleşme daha da artacak bu da ülkeler arasında ki engellerin kalkmasına ve dünya vatandaşı olmayı ve farklı ülkelerdeki insanların dil din mezhep gözetmeden beraber iş yapmasına olanak sağlayacak.
newbie
Activity: 238
February 17, 2018, 04:32:37 AM
Ben piyasa hacmini daha da büyütüp transfer ücretlerini düşürüp sadece yatırım aracı olmaktan cıkıp sosyal hayata daha yakın yerlerde olacagini düşünüyorum. Mesela büyük market zincirlerinde bitcoinle ödeme kabul edilecektir. Bu da kagıt paraları kaldirmaya atilmis kocaman bir adim olacak.
newbie
Activity: 196
February 17, 2018, 03:32:50 AM
Şu an için sadece yatırım aracı bence onun dışında bir kullanımı yok tam anlamıyla. Kagit paralari felan yok etmesi yakin tarihte olacak is degil.
Pages:
Jump to: