Pages:
Author

Topic: Diyanetin Bütçesi Arttı, Teknoji ve Bilim vs Eridi! - page 2. (Read 930 times)

member
Activity: 71
Merit: 10
Mars'a Ay'a falan imam fırlatırız artık bizde ne yapalım bu kafa ile acnak bu yapılır caamiilerde gördüklerimiz minare değil herhalde balistik füze olabilir mi ki acaba yada uzay gemisi falan mı inşa ediyorlar cami adı altında bu nasıl bir bütçedir bu nasıl bir para ayrılmasıdır küçük çaplıda olsa 9000 adet arge başlatılır bu bütçe ile ciddi manada kafayı yemiş olmalılar artık çünkü başka bir açıklaması olamaz
full member
Activity: 158
Merit: 100
ibadethaneler saygın kurumlar siyasetin ibadethaneden içeri girmesi dini kurumlara toplumun bir kesiminin tepki duymasına sebep oldu imamlar din için çalışmalı siyasi iktidarın temsilcisi gibi hareket eden insanlara ödediğim vergi ile maaş ödenmesini sağlıklı bulmuyorum herkes görevine odaklansın.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Zaten genel dağılımlar sıkıntılı mevcut dağılım değişse bile acaba verimli bir harcama söz konusu mu bunlara da bakmak lazım yani neresinden tutsak ciddi sıkıntılar mevcut
member
Activity: 308
Bizim bilime yönelmemiz tarıma yönelmemiz gerekirken.Valla çokta parayla işi olmayan bir sektöre bu kadar bütçe ayırmanın ne kadar mantıklı bilemiyorum.Önce iş aş olacak ki daha sonra insanlar dine yönelsin.Ulan kimsenin camiye gidecek vakti yok ki
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Diyanetin bütçesi arttı deniliyor Ancak bu paralar nereye gidiyor anlamıyorum. Her cuma namazında camiler için para toplanıyor. Diyanet nereye harcıyor bu paraları. Camilere harcamadığı kesin
member
Activity: 612
Herkes krizin sorumlusunu arıyor. Kimi Trump diyor kimi rahip brunson kimi de büyük resme bakıp derin güçlerden bahsediyor. Hepsi hikaye..
Krizin sorumlusu işte bu tablodur. Ya arkadas hiç bir katma değer üretmeyen diyanetin bütçesi büyürken şayet bilim teknolojinin bütçesi küçüküyorsa o ülkede hangi kalkınmadan bahsedebilirsiniz? Bu bir şaka mı?
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Cuma namazlarında külliye, kuran kursu, cami vs. yardım topladıklarında artık vermiyorum. Her şeyi din ya da din kurumları kisvesi altında yapmak sıradanlaştı ve insanları dinden uzaklaştırıyorlar. Allah dini duyguları istismar edenlere de, dini siyasete alet edenlere de fırsat vermesin.

Bu da sağ görüşülü muhafazakar bir partiye nasip oldu ne yazık ki, geçmişte sol görüşlü insanları dinsizlikle itam edenler dini kavramların ve dini kurumların içini boşaltmada kimsenin eline su dökemez hale geldi.
member
Activity: 602
Merit: 11
Bu hangi tarohli butce ve neden diyanete bu kadar butce ayriliyor  yani nerede kullaniliyor anlamiyorum bilen varsa bana anlatabilir mi?
member
Activity: 378
Merit: 55
aslında diyanete teslim edip ülke yönetimini de onlara versek sanki hiç de fena olmaz değil mi. bedevi bedevi dolanırdık ortada.

onların derdi sorumluluk almak veya bir işe yaramak değil ki. Onların derdi daha çok para kazanabilmek. Birilerinin dini para olmuşta biz yeni öğrendik.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
aslında diyanete teslim edip ülke yönetimini de onlara versek sanki hiç de fena olmaz değil mi. bedevi bedevi dolanırdık ortada.
member
Activity: 448
Diyanete sağlanan bu bütçe çok aşırı yüksek bu bir ,ikincisi bu ayrılan bütçenin nerelerde kullanıldığı ve nasıl harcandığı ayrı bir konu ,bu iki soruya karşılık maalesef cevap verilmiyor.
member
Activity: 392
Merit: 11
bu başlığın birkaç altında veya üstünde de türkiye cari açığı kapatabilir mi diye bir soru var. onun cevabı burada işte. dua ve selamla kapatırız cari açığı.
full member
Activity: 616
Cuma namazlarında külliye, kuran kursu, cami vs. yardım topladıklarında artık vermiyorum. Her şeyi din ya da din kurumları kisvesi altında yapmak sıradanlaştı ve insanları dinden uzaklaştırıyorlar. Allah dini duyguları istismar edenlere de, dini siyasete alet edenlere de fırsat vermesin.
member
Activity: 127
Batının özgür düşünce teknolojik atılım yaratıcı eğitim yöntemleri ile bizden 50 yıl ileride olmasının avantajları bize göre dezavantaj pozisyonunda. dinsel kurumlar bağış ile yola devam edebilir pekala.
full member
Activity: 301
Yazık gerçekten de hala bu diyanetin ne yaptığını anlamış değilim. Camii çıkışı camiilerden de para alınıyor yetmiyor gibi. Kendilerine söylesen israf haram diyolar sonra.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Diyanet in yediği paranın haddi hesabı yok ya resmen sömürgecilik bu arkadaşım sadece vaaz vereceksin başka bişey değil ne yaptın bu kadar parayı sen ya walla aklım almıyor güzel bi açıklama bekliyorum ankara beni bulsun  Grin
jr. member
Activity: 420
Bountyhive.io
Ülkemizde ve uluslararası sempozyumlar yapılıyor bir dünya gider oluyor. Dağıtıp kaybettikleri bişeyler var onları geri toplamaları lazım şimdi. Kendilerini sevdirmeleri lazım. Sorsak az geliyordur o para birde halkın yardımı isterler.
jr. member
Activity: 168
Diyanet in bütçesi arttı.Kazancı da arttı.Adamlar parayı faize yatırmış. Millete haram diyip kendilerine para yontmuşlar.Yazık günah bu millete.İnsanların iyi niyeti karşısında böyle bir kurum neler yapıyor
member
Activity: 490
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı'nın bütçesini 5'e katlasın tabi hocam gerek yok istihbarat teşkilatına bizim Eniştemiz var. (bknz: Ziya İlgen )
Tübitak zamanında 1 milyon liraya semazen yapmıştı onu bilimden falan saydıkları içindir  bilim ve teknoloji bakanlıklarının bütçelerinin düşürülmesi.
Son başbakanın bakanlığı döneminde paylaşıcağım videoda ki konuşması malum şahısların bilim ve teknolojiye nasıl baktıklarını göstericektir.
https://www.youtube.com/watch?v=Sn7pNTsY5iY
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Günde beş kere namaz kıldır Smiley hoop cukkala.Cuma günleri haksız kazanç yemeyin haramdir diye vaaz ver.Çok garip bir dünyadayız lan.O kadar cemaatten biri her vakitte kıldırabilir.Bunun için onbinlerce insana havadan niye para veriliyor?
Pages:
Jump to: