Pages:
Author

Topic: Diyanetin Bütçesi Arttı, Teknoji ve Bilim vs Eridi! - page 4. (Read 930 times)

jr. member
Activity: 158
Merit: 2
Artık ciddi manada yatırım yapma, üretme dönemimiz geldi de geçiyor. İhracat yapacağımız yerde, daha kendi halkımıza bile yetemeyip kendi topraklarımızda olan ürünleri dışarıdan ithal ediyoruz, durum cidden vahim. Tasarruf dönemine elbette ki mecburiyetten girilebilir, fakat bunun yanı sıra ilk yatırım maliyetlerine bakılmaksızın fabrikalaşma dönemine girmemiz gerekmekte. Bir çok alanda kendi kendimize yetebilecek imkanı yaratabileceğimiz bir coğrafyadayız.
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Ülkede ciddi ve önlenemeyen bir şekilde israf olduğunu düşünüyorum bu en alt kademeden en üst kademeye kadar her vatandaşın israf ile mücadele etmesiyle değişecektir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bu tarz haberleri görünce cami, kuran kursu vs. inşaatı için para toplanan yerlere para da veresim gelmiyor. Hoca bile artık cuma hutbesinde cemaatten gelen tepkiler üzerine toplanan yardımlar için açıklma yapmak zorunda kaldı. Allah sonumuzu hayretsin.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Diyanetin tabii parası artacak.Adamlr paraları toplayıp faize yatırmış. Sayıştay raporlarında çıktı bu.Aynı zamanda da bu işin suyu çıktı.Diyanete azıcık bir güven vardı,o da bitti
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Ne kadar kötü günler geçirirsek geçirelim bir türlü ders almıyoruz, ekonomimiz çöktü ama halen ne bilim ne üretim yatırımı var. Ancak medyada şekil yapsınlar, konuşsunlar. Ülkenin 10 sene sonraki halini çok merak ediyorum.
member
Activity: 560
Merit: 11
bence bilerek yapılıyor. oy için olmasa yapılmazdı belki. biz bu ülkede imam yetiştirip de yabancı bir ülkeye ihraç yapmıyoruz. ben camiyede imam hatiplere de karşı değilim. yapılsın sorun değil. ama sen bilimi, teknolojiyi öteleme sebebini neden teknoloji, bilim konulu kaynakların bütçesinin kısıldığını da bu millete anlatman gerekmez mi?
jr. member
Activity: 364
Ne günlere kaldık maalesef ,bu ekonomik ortamda yapılan ve bütçeler bu vatana verilecek en büyük ekonomik zarardan başka bir şey değildir ,bakan Albayrak ekonomide dengeleme dediği böyle mi oluyordu?
full member
Activity: 630
Merit: 103
bu ülkede insan gerçekten hayret edebiliyor birçok şeye. her yer cami her yer imamhatip hala diyanetin bütçesini arttırıyorsun dini seven değil kullanan insanlar yetiştiriyorsun dini kuruluşları faize endeksliyorsun ondan sonra camide içki içtiler o oldu bu oldu konuşuyorsun
member
Activity: 588
Merit: 22
Artık diyanetle işim olmaz.Adamları paralarını faize yatırıp 250000 Tl kar elde etmişler. Çok acaip bir ülkede yaşıyoruz.Diyanetin başındaki adam 10 milyon Tl'lik mercedese biniyor ve vaazlarda israfdan bahsettiriyor.
newbie
Activity: 21
Gaziantep'te birisi ne demişti,
"110 bin imamın ülke ekonomisine günde 15 kilo süt veren inek kadar katkısı yoktur"
Adam haklı.

Ben duymamışım bunu ama çok güzel söylemiş.
Neden ülkenin bu duruma düştüğü açık bir şekilde ortada aslında ama görmek lazım...
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Gaziantep'te birisi ne demişti,
"110 bin imamın ülke ekonomisine günde 15 kilo süt veren inek kadar katkısı yoktur"
Adam haklı.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Sonra türk lirası neden değer kaybediyor neden bir şey üretemiyoruz neden her şeyi ithal ediyoruz. Diyanet de o kadar bütçeyi ne yapacaksa.
member
Activity: 448
Merit: 10
Elime fırsat verseler diyanetin bütün bütçesin memur  maaşları hariç tümünü keser bunu eğitim ve kültür bakanlığına aktarırım ,camiler zaten bir şekilde cuma namazı sonrası toplanan paralar ve hayırseverler tarafından ihtiyaçları karşılanır.
member
Activity: 220
ha şöyle arttırın  bedavadan zengin olan dindar kesime daha çok düşman edinilmesine sebep verin bunlar parayla oluyor sanıyor bu dini.

Hahahaha
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
Bizde bunlar yaşanırken dünyanın en prestijli üniversitelerinden olan MIT'de de 1 Milyar Dolara yapay zeka fakültesi açılıyor. Dünya farklı bir boyuta geçerken treni kaçırmak bana göre gezegenden yok olup gitme ile eş değerdir. Allah akıl fikir versin.
member
Activity: 392

Bu kadar büyük bir bütçe ayrılan kurumdan büyük şeyler beklememiz lazım.Sonuçta parayı biz veriyoruz.Bu kadar parayı nerede, hangi projelerde kullanacaklar.Toplum olarak bundan ne kazanacağız.Bizi başka uluslarında olduğu arenada nereye taşıyacak bu kurum.Bekliyoruz.
member
Activity: 602
Bu butce bilgileri guncel mi abi 5 tane bakanlik doyamet etmiyor anlamadim diyanette ne is yapiliyor yardim kuruluarina mi gidiyor acaba biraz bilim fen uretmen icin para ayirmak gerekiyor diye dusunuyorum yani oyle daha iyi olacaktir
member
Activity: 210
♦ SIMDAQ ♦
Bu halk dinden sömürülmeye devam ettiği sürece bunu bilen hükümet diyanetle her türlü onları sömürmeye devam eder. Dünyaya hiçbir faydası olmayan bir kurum diyanet. Üstelik verdiği fetvalara kendi bile uymuyor  Huh
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
Bugün imzaladığım Bakanlığımız 2019 bütçe teklifi 7,7 Milyar TL. 2018 bütçe başlangıç ödeneğimiz ise 5,7 Milyar TL idi.

Geçen yıla göre bakanlığımız bütçesinde %50 kesinti olduğu iddiası koca bir yalandan ibaret.

https://twitter.com/varank/status/1051858419127386112
güzel bilgi hocam teşekkürler. Smiley adamların cidden ne yaptıkları belli değil. dolar düştü şimdi yapılan onca zammı geri çeksinler bakalım yiyor mu??? yemez tabi..
member
Activity: 202
Merit: 17
Bugün imzaladığım Bakanlığımız 2019 bütçe teklifi 7,7 Milyar TL. 2018 bütçe başlangıç ödeneğimiz ise 5,7 Milyar TL idi.

Geçen yıla göre bakanlığımız bütçesinde %50 kesinti olduğu iddiası koca bir yalandan ibaret.

https://twitter.com/varank/status/1051858419127386112
Pages:
Jump to: