Pages:
Author

Topic: Docademic (Medical Token Currency [MTC]) - Yılın En İyi Projelerinden - page 10. (Read 2021 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Bende pek tutacağına inanmıyorum.Gelenleri satıp geçtim.İnandığım projeye yatırım yaptım.Aylık vermesi bazen coini bitirebilir de.Ortada işe yarar bir şey yoksa alıcı da olmaz.Kime satılacak gelen tokenler.
member
Activity: 392
Merit: 10
Daha ilk defa duydum bunu çok medical coin çıktı piyasaya hangilerini tutup tumadıpını bilmiyorum hepsindede profosörler var ama bi cacık olmuyor genelinde
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Her ay sonu tokenı ellerinde tutanlara, ellerinde tuttukları tokenların %5,6 sı kadar bir ödeme yapacaklar. 2020 yılına kadar bu ödemeler her ay sonu devam edecek. Telegram kanalı inanılmaz derece aktif. Yatırım tavsiyesi değildir ancak "boş proje" de değildir.

Bu iyi bir özellik değil. Aksine HYIP olduğunu gösteriyor. Aylık %5.6 getiri hiç gerçekçi değil. Telegram kanalı boş olmayan proje yok zaten de, dolu olmasını milletin ponzi/HYIP sevmesine bağlayabiliriz.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Medikal coinlerinin pek işe yaradığını söylemiyorlar. Ama boğa sezonunda tüm coinlerde büyük miktarlarda para kazanılıyor.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
İyi bi oranda dağıtım oldumu bari emeklerinizin karşılığını aldınızmı umarım almışsınızdır boşa zaman geçirmemişsinizdir.
member
Activity: 236
Merit: 75
Her ay sonu tokenı ellerinde tutanlara, ellerinde tuttukları tokenların %5,6 sı kadar bir ödeme yapacaklar. 2020 yılına kadar bu ödemeler her ay sonu devam edecek. Telegram kanalı inanılmaz derece aktif. Yatırım tavsiyesi değildir ancak "boş proje" de değildir.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Valla ben bu projeden umutluydum, ama doğru düzgün bir şey çıkmayacak gibi, zaten bounty sine de katılmadım doğru düzgün bu açıdan çok da mantıklı bulmuyorum, derinlemesine araştırmayı.

Daha önce buna benzer medikal projeler çıktıklarında genelde direk zarar ettirmişlerdi. Bu en azından önce bir yükseliş yaşadı. Ama yavaş yavaş balonu sönüyormuş gibi geliyor. Elinde olanlar çok güvenmiyorlarsa fazla bekletmesinler. Sonra bu fiyatlardan neden satmadık diye pişman olmayın.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Valla ben bu projeden umutluydum, ama doğru düzgün bir şey çıkmayacak gibi, zaten bounty sine de katılmadım doğru düzgün bu açıdan çok da mantıklı bulmuyorum, derinlemesine araştırmayı.
member
Activity: 336
Merit: 17
Ben sadece telegram kampanyasına katılmıştım. 200 tane göndermişler oda 15 dolar yapıyor. Birsey yapmadan geldi yani.daha yeni girdiği için değeri artacaktır. Yani imzasından felan güzel kazandırmıştır. Bide zorluk artıyorsa imzada kazancta o değerde artar. Pek araştırdığım bir coin değil içeriğini bilmiyorum.gelecegi nasıl olur.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
2100 adet token de bana geldi, twitter olarak fazla kazandırmadı bunada şükür ama ico dönemi falanda gayet güzel geçmişti, icodan girenlerde güzel kazanmış oldu.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
On numara bounty miş bakalım bizim DIW de umut veriyor bu ay sonunda bitecek ICO süreci yine bir uzatma olmazsa, inşallah sizler gibi bizler de güzel gelir elde ederiz.

Al bendende o kadar, şu konudaki mutlu ve güzel yorumları kendim yazıyormuş gibi hayal ettim bi an için. Umarım DIW'de bizi bu şekilde sevindirir.
member
Activity: 144
Merit: 10
İmazsına katılan arkadaşlar güzel kazandı. Tebrik etmek lazım ben McAfee ismini görünce girmektne vazgeçtim keşke gireseydim diyorum şimdi
full member
Activity: 392
Merit: 101
On numara bounty miş bakalım bizim DIW de umut veriyor bu ay sonunda bitecek ICO süreci yine bir uzatma olmazsa, inşallah sizler gibi bizler de güzel gelir elde ederiz.
full member
Activity: 686
Merit: 111
2 ay imzasını taşıdım,ilk imzasına kayıt olanım hatta, şartları biraz zordu,lokal kabul etmiyordu, haftada 30 mesaj istiyordu ancak getirisi muazzam oldu, verdiğim emeklerin karşılığını fazlasıyla aldım, yılda şunun gibi 2 tane kampanya yakalasak çalışmamıza gerek kalmaz.

dibine kadar katılıyorum. İmzasında değil ama bountysine girmiştim paylaşım yapmadığım halde stake verdiler resmen hayır kurumu gibi bişey Smiley
hero member
Activity: 700
Merit: 553
2 ay imzasını taşıdım,ilk imzasına kayıt olanım hatta, şartları biraz zordu,lokal kabul etmiyordu, haftada 30 mesaj istiyordu ancak getirisi muazzam oldu, verdiğim emeklerin karşılığını fazlasıyla aldım, yılda şunun gibi 2 tane kampanya yakalasak çalışmamıza gerek kalmaz.
member
Activity: 714
Merit: 82
ben de girmiştim facebook ve twitter kampanyasına çok az bir miktar elde ettim 0.3 eth gibi bişey :\ umarım düzgün bir borsaya girebilir.

Borsalara girdi. sistemkoin isimli türk borsasında bile var. 0.3 ETH muhtemelen sizin 1 ETH'niz olmuştur.
bende bountyden 10.000 token kazandım. 800 usd ediyor şuan. Smiley girdiğim en karlı bounty oldu.
full member
Activity: 686
Merit: 111
ben de girmiştim facebook ve twitter kampanyasına çok az bir miktar elde ettim 0.3 eth gibi bişey :\ umarım düzgün bir borsaya girebilir.
member
Activity: 322
Merit: 31
Merhaba arkadaşlar

Bildiğinizi gibi Docademic Bounty kampanyası yaklaşık bir hafta önce bitmişti. Söz verdikleri gibi ödül dağıtımlarına başladılar. İmza, Sosyal medya ve benzeri kampanyaya katılan arkadaşlar cüzdanlarını kontrol edebilirler.

Cüzdan kontrolü için aşağıdaki sitelere [MEW Adresiniz] 'i girip sorgulayabilirsiniz

https://ethplorer.io/address/[MEW Adresiniz]
https://etherscan.io/address/[MEW Adresiniz]
https://deltabalances.github.io/#[MEW Adresiniz]
Pages:
Jump to: