Pages:
Author

Topic: Docademic (Medical Token Currency [MTC]) - Yılın En İyi Projelerinden - page 9. (Read 2019 times)

member
Activity: 236
Merit: 75
Docademic müthiş bir proje. Son turdaki ICO fiyatı olan 0.07 USD'dan biraz daha iyi durumda şu anda (0.08),

çok daha fazla ivmelenerek yükselme potansiyeli var, uzun vadeli düşünebilirsiniz.

Uzun vadede ümidim olan güzel bir proje. Şuan ki seviyesi 0,093 civarı. Böyle hep yukarı yönde bir ivme ile devam etmez gibi kısa vadede. Ancak rekoru olan 11 centi geçecek gibi görülüyor birkaç gün hatta saat içinde. Ay sonu verilecek olan yüzde 5,6 nında büyük etkisi var sanırım.

Arkadaşın da dediği gibi 100x yapar umarım . ICO fiyatı 0,0017 centti. Daha şimdiden neredeyse 10 kat kazandırdı katılımcılarına...

Edit: Güncel fiyat $0,108672
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Docademic müthiş bir proje. Son turdaki ICO fiyatı olan 0.07 USD'dan biraz daha iyi durumda şu anda (0.08),

çok daha fazla ivmelenerek yükselme potansiyeli var, uzun vadeli düşünebilirsiniz.
member
Activity: 714
Merit: 82
Docademic bugünde yükselişine devam ediyor. 100x yapar inş Smiley
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Mcaffe gazlamasından sonra sağlam para topladı. Mcaffee gazlamasa bountyciler bu kadar bile alamazdı. borsada fazla bekletmeden 10 centi neredeyse zorladı belki geçmiştir. 1 haftadır fiyatını takip etmiyorum. böyle para kıran icoların face, twitterına girin işte. ne olur ne olmaz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Nisan ayında 1 haftalık twitter paylaşımı yaptım, 1260 adet verdi yaklaşık 100$, inş. yatırımcısına ve destekçisine daha da kazandırır.

twitter bounty leri takipçi sayısına göre değişiyor. Yüksek takipçin varmış anlaşılan ben uzun süre takip ettim ama bir hafta için oldukça güzel kazanç. Blog falan yazdım çoğu bounty manager sıkıntı çıkartıyor ancak bu kampanya da herhangi bir sıkıntı görmedim.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Nisan ayında 1 haftalık twitter paylaşımı yaptım, 1260 adet verdi yaklaşık 100$, inş. yatırımcısına ve destekçisine daha da kazandırır.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Banada telegram dan geldi bir 200 tane
 Şuan 13-14 dolar yapıyor. Az çok yeter yani telegram kampanyası için. Şimdi çok kişi girince düşen payda azalıyor haliyle. Fiyat birazcık düşmüştü iki gündür şuan hafif bir yükselme oldu. Daha yolun başında bakalım.piyasa hareketlenirse iyi yerlere gelebilir.
member
Activity: 236
Merit: 75
0,06 cent olan destek noktasından tekrar yukarı yönlü bir ivme kazandı. Bu yönde ivme ile devam eder umarım.

"Docademic to the moon"  Grin Grin Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Kazanan arkadaşlar güle güle harcasınlar, işte böyle kampanyaları bulabilmek gerekiyor aslında.bende incelemiştim ama daha sonra bountysine girmekten vazgeçmiştim kazanç sağlmayacağımı düşündüğüm için ama imzaya girenleri geçtim sosyal medya ödüllerine girenler bile iyi para almışlar.experty kampanyasında 1 aydan fazla imzada kalmama rağmen 200 dolarlık token göndermişlerdi
member
Activity: 742
Merit: 19
Normal kazandırdı.Piyasa daha düzgün olsaydı güzel katlardı ama şu ortamda bile güzel bir fiyat yakalamıl.Umarım başarılı olur arkadaşlar kazanır.Projeyi takip edip ona göre pozisyon almak en güzeli.
member
İmzasına katılan arkadaş, ayıptır sorması ne kadar kazandın.

ben imza hariç tüm kampanyalarına katıldım. 1 eth değerinde token kazandım. şuana kadar almış olduğum en büyük ödül oldu.

ben satmayıp tokenleri 1 yıl kadar hdol edeceğim. ekip iyi iş yapıyor, bu adamlar daha büyük borsalara sokarlar bu tokeni.
member
Activity: 322
Merit: 31
en son bıuntyden gelen tokenleri kitlemişlerdi son durum nedir bilen varmı acaba kilit ne zaman açılacak ayrıca almayaı düşünenler ödül avcılarının elindekileirni satmasını beklemesini öneririm.
Hocam nasıl bir kilit durumundan söz ediyoruz acaba? Bounty dağıtımlarını konuyu açtığımda yaptılar.

2 ay imzasını taşıdım,ilk imzasına kayıt olanım hatta, şartları biraz zordu,lokal kabul etmiyordu, haftada 30 mesaj istiyordu ancak getirisi muazzam oldu, verdiğim emeklerin karşılığını fazlasıyla aldım, yılda şunun gibi 2 tane kampanya yakalasak çalışmamıza gerek kalmaz.
Hocam sizinle bir konu altında Docademic hakkında konuşmamız olmuştu. Size de çok iyi kazandırmış tebrik ederim. Borsaya göndermişsiniz sanırım. Bende borsaya göndermeyi düşünüyorum ama ay sonunda yapacakları Airdrobu bekliyorum sonrasında borsaya atıcam

Bu arada kısa bir not, birkaç gün içinde 2 borsaya daha girecekler. İsimlerini saklıyorlar.
full member
Activity: 364
Merit: 102
en son bıuntyden gelen tokenleri kitlemişlerdi son durum nedir bilen varmı acaba kilit ne zaman açılacak ayrıca almayaı düşünenler ödül avcılarının elindekileirni satmasını beklemesini öneririm.
member
sistemkoin isimli türk borsasınada girmiş. ico fiyatına göre sanırım şimdiden 4x yaptı.

takip edilmesi gereken bir token. mcaffede öneriyordu. yakında büyük borsalarada girer.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Bountysine yazarken pek ümidim yoktu çünkü artık 10 projeden 1'i anca güzel getiriyor. Yine de yatırım yapan ve katılanları üzmeyen bir proje oldu fazlasıyla. Ufakta olsa hala umut bitmedi.
full member
Activity: 322
Merit: 112
İyi bari bountyler ölmemiş halen kazandıran kampanyalar olması sevindirici, konuyu görmeden evvel forumdan bi arkadaşla konuşuyorduk telegramdan o söyledi banada sdece sosyal medyadan 1 ethereuma yakın token kazanmış.bunu duyunca pişman oldum tabi girmediğim için kampanyasına artık sosyal kazandırmaz diye önemsemedik ama üstüne düşmek lazım demek ki
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Kazananlar için cok iyi olmuş cok sevindim iyi bir bounty yönetmişler hiç denk gelmiyor  bize böyle bountyler bakalım artık ne zaman gelicek hangi borsalarda yer alıcak acaba ?
full member
Activity: 420
Merit: 100
Valla adınıza sevindim arkladaşlar ben ne sosyal medya nede imzasına girmiştim zaten john mcafee ismini duyuna bile itici gelmişti gıcık oluyorum o adama.inşallah ubiatarda aynı şekilde bizi sevindirir kaç aydır imzadayız yeri geliyor biazı sosyal medya kampanyalarının verdiği ödülü bile vermeyen imzalar oluyor.inşallah bunda da öyle olmaz.güle güle harcayın
member
Activity: 176
Merit: 10
Twitter ve imza kampanyasından bir miktar aldım proje gayet güzel elimde bir miktar tutacagım ve daha sonra bozdurmayı düşünüyorum.Uzun vade de inşallah üzülmem.Piyasadan da topladım kademeli olarak bakalım neler olacak.
member
Activity: 574
Merit: 14
twitterdan az da olsa MTC token aldım. cmc mtc token price diye aratırdım google da artık hangi borsaya girecekse telegramdan takip edicem baya zaman kaybı oluyor. velhasıl fena fiyattan satmadım. 7 cent civarı twitter için fazla emek vermemiştim. artık 10-20 cent olsa da umurumda değil. gerilerse fiyatı duruma göre bakacağım.
Pages:
Jump to: