Pages:
Author

Topic: Dolar, Euro, Sterlin rekora koşuyor, bu durum altcoinleri etkiler mi? - page 3. (Read 514 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Hocam yanlış anlaşıldım sanırım ben parayı çekerkenki kar/zarar durumundan bahsetmiyorum, genel anlamda onların yükseliş ve ya düşüşünden altcoinlerin etkilenip etkilenmediğini merak ediyordum
full member
Activity: 980
Merit: 152
Mevcut cari açıkla dövizin yükseleceği aşikar. Şu anda uygulanan seçim ekonomisi nedeniyle bugüne kadar çok fazla olumsuz yansımasını görmedik ama ilerleyen zamanlarda paritedeki yükseliş nedeniyle coin alışlarında olumsuz; coin satışlarında ise olumlu yönde etkisini yaşayacağız. Aslında hem kriptolar hemde döviz düşükken depoyu fullemek lazım.
member
Activity: 210
Merit: 10
Altcoinlere cok uzak onlar zaten gunluk bazen 2 katina dusup yukseliyor ama turk parasini etkiler mi diyorsan bunun cevabi evet yani
full member
Activity: 252
Merit: 103
yani dolaylı yoldan türkleri etkileyecektir dostum nası dolaylı yolda ndiye soracaksın hiç merak etme hemen eçıklıyorum şimdi düşün senin ülke para birimin değer kaybediyor ee dolayısıyla ülkenin refah düzeyi ve madi imkanı zarar görüyor buda demek oluyoki biz bu piyasada dolar üzerinden iş yaptığımız için elimizdeki alt coinlerde değerlenmiş oluyor doların getirdiği kar bazında yani ufakta olsa alt coin tutuğumuz için elimizde kar sağlamış oluyoruz daha güzeldeaçıklanamaz diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Bu durumdan etkilenen altcoinler var mı, hepsi de bu durumdan etkileniyor mu ya da alakası mı yok? Ben sadece bu durumun fırsata çevrilip çevrilemeyeceğini merak ediyorum.
Pages:
Jump to: