Pages:
Author

Topic: Dolar ne olur ? - page 15. (Read 30637 times)

member
Activity: 94
Merit: 10
October 14, 2017, 11:05:33 AM
Dünya kaynıyor, dolar yükselecektir ama 4ü geçeceğine inanmıyorum
full member
Activity: 322
Merit: 100
October 13, 2017, 04:51:47 PM
Suriye'deki savaşa bağlı olarak 4 doların üstüne çıkabilir yeni yıl gelmeden.
member
Activity: 233
October 13, 2017, 04:24:02 PM
3,7 lerde sabitlenir ocak ayı gelmeden eğer bir tepki göstermezse Türkiye yeni sene 4 leri görürüz  cari açığımız beklenenin nerdeyse iki katı
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
October 13, 2017, 02:30:20 PM
Referandumdan evet çıkarsa sonbahara kadar 7.00 - 8.00 TL, hayır çıkarsa sonbahara kadar 4.00 - 5.00 TL bekliyorum. Ekonomik kriz çoktan patladı, referandum olana kadar TL'yi ayakta tutmaya çalışıyorlar. Üretim yok, tüm firmalar iflasın eşiğinde, kobiler bitmiş durumda. İyimser olmak için fazla yandaşsınız. Smiley

Yandaşları pistten alalım. Aylar öncesinden söyledik, hem de tam isabet. Sahi dolar düşecek diyen bir zokora vardı ne oldu ona? Grin

aa ben bu yazıyı nasıl gözden kaçırdım  Smiley

dolar düşecek diyen zokora her zaman burda. şubat ayında dolar 3,90 iken dolar 3,40 olacak dedim ve oldu. olmadı mı?

daha sonra 3,40tan itibaren yükseliş beklediğimi yazdım 3,70 olur dedim. oldu. olmadı mı?

vize haberinin geldiği gün herkes birkaç gün içinde 4 olur derken yükseliş devam etmez, 3,50ye kadar düşer dedim. ve pazartesi gününden beri dolar düşüyor. düşmüyor mu?

sen referandumdan evet çıkarsa 7-8 tl olur dedin. oldu mu?

buraya gelmiş ve sanki bilmiş gibi yazıyorsun. bu ne yüzsüzlük?  Huh
bir de tam isabetle bildiğini yazmışsın. şakamısın? ne içiyorsun?  Grin

nah düser 3,50 ye Cheesy asil sen ne iciyorsun ??

çoluk çocukla uğraşamam. ignored
full member
Activity: 226
October 13, 2017, 02:26:51 PM
Referandumdan evet çıkarsa sonbahara kadar 7.00 - 8.00 TL, hayır çıkarsa sonbahara kadar 4.00 - 5.00 TL bekliyorum. Ekonomik kriz çoktan patladı, referandum olana kadar TL'yi ayakta tutmaya çalışıyorlar. Üretim yok, tüm firmalar iflasın eşiğinde, kobiler bitmiş durumda. İyimser olmak için fazla yandaşsınız. Smiley

Yandaşları pistten alalım. Aylar öncesinden söyledik, hem de tam isabet. Sahi dolar düşecek diyen bir zokora vardı ne oldu ona? Grin

dolar düşecek diyen zokora her zaman burda. şubat ayında dolar 3,90 iken dolar 3,40 olacak dedim ve oldu. olmadı mı?

daha sonra 3,40tan itibaren yükseliş beklediğimi yazdım 3,70 olur dedim. oldu. olmadı mı?

vize haberinin geldiği gün herkes birkaç gün içinde 4 olur derken yükseliş devam etmez, 3,50ye kadar düşer dedim. ve pazartesi gününden beri dolar düşüyor. düşmüyor mu?

nah düser 3,50 ye Cheesy asil sen ne iciyorsun ??
newbie
Activity: 42
Merit: 0
October 13, 2017, 10:50:38 AM
Şu gidişatla 4 ü görücek o kesinde gerisini Allah bilir hocam halimiz vahim
sr. member
October 13, 2017, 09:59:05 AM

full member
Activity: 406
Merit: 158
October 10, 2017, 06:13:07 AM
4'e kadar yolu var boyle seyler olmaya devam ederse.
full member
October 10, 2017, 06:09:34 AM
daha Amerika cok sesiz davraniyor .. bir kac gavatlar da ekonomizi yikamadilar diye seviniyor .. Ulan Adam daha acikla bile yapmadi Dogru dürüst .. bi aciklama yapti Dollar , euro firladi .. yarin bi acikla daha yapar dollari kimse durduramaz
full member
Activity: 182
October 10, 2017, 05:48:54 AM
Doları da sabitlesinler 4'e baride kurtulalım. 4 de kalırsa iyi bana göre böyle giderse bayağı artacak gibi duruyor.
full member
Activity: 258
Merit: 114
October 10, 2017, 04:57:29 AM
Bence amerika ile olan uzlaşmazlık çok uzun sürmez.olaylar yatıştıktan sonra dolar 3.4 seviyelerine ger çekilir
member
Activity: 183
October 10, 2017, 02:49:34 AM
bana kalırsa dış politika sürdükçe yükselmeye devam edecektir ama 3.9 civarı duracağını düşünüyorum sabitlenecektir
full member
Activity: 266
Merit: 108
October 10, 2017, 01:52:39 AM
Bence de toparlayıp 3.5 seviyesine inecektir. Vize sorunu çözülemeyecek ve kalıcı olacak bir sorun değil.

yapma arkadaşım. şimdiye kadar ki en ciddi yaptırım. ve onarıcı adım atamıyor herkesle kavga ediyoruz. umarım daha kötüye gitmez ama durum iç açıcı değil.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
October 10, 2017, 01:44:53 AM
Bence de toparlayıp 3.5 seviyesine inecektir. Vize sorunu çözülemeyecek ve kalıcı olacak bir sorun değil.
full member
Activity: 230
October 10, 2017, 12:56:34 AM
böyle devam ederse 4 tl kaçınılmaz ama dahada yukarı gidebilir...
newbie
Activity: 7
October 09, 2017, 01:25:25 PM
4'leri gorurse gercekten bu ulkede yasanmaz artik. Geri donusu olmayan yola iste o zaman girmis oluruz.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
October 09, 2017, 12:57:57 PM
Dolar'da uzun vadede Bitcoin gibi hangi seviyeden alırsan al sana uzun vadede kazandırır elinde TL olanlar bu seviye yüksektir biraz daha bekleyeyim filan demeden dolar alsın
newbie
Activity: 17
October 09, 2017, 12:33:53 PM
Olaya şu açıdan bakarsak abdnin trye uyguladı vize yasağı tlnin değerinin düşmesine şüphesiz neden oluyor ve olmaya devam etme ihtimali yüksek. Tlnin değer kaybetmesi sonucu doların arttığını sanma illüzyonuna yakalanmayın. Tabi yerel olarak düşümeceksek dolar yükselir demekte yanlış olmaz
sr. member
October 09, 2017, 11:37:24 AM
3.40  diyen arkadaş  @zokora doğru tahmin etmiş.   

Yeni tahmin ve görüşlerin varsa  bildirirsen  sevinirm.  Konuyu takip ediyorum.

Teşekkürler Smiley Şubat ayından beri 3.40 olur diyorum, yemediğim küfür kalmadı. Bilen insana bu kadar kötü davranılan bir yer daha görmedim. Moral oldunuz gerçekten.

3.40-3.35 gibi seviyelerin dip olacağını söylemiştim. Buranın altını görmesi çok zor, 3,35 gibi yerlerden bir yükseliş bekliyorum ama en fazla 3.70 olur sene sonuna doğru.

yine 4cüler çıkmış piyasaya Smiley

doların 3,40lara sarkacağını söylemiştik sene başından bu yana ve sarktı. oradan 3.70lere çıkacağını da bildik, panikle birlikte 3,75 oldu.

buradan doların 3,50ye düşeceğini tahmin ediyorum.

not: bu başlıkta bir kaç ay önce "dolar 3,40 olursa o.çocuguyum" diyen birisi vardı. mesajları silmiş Smiley

aksamlari ne cekiyorsun birader .. bu krizin yakinda bitecegini düsüüyorsan gercekten aptalin önde gidenizin Cheesy ABD bu krizi bitirmek gibi bir niyeti yok .. dua et ekonomi ambargo uygulamasin

al işte bir tane daha çıktı Cheesy sürekli yeni yeni adamlar geliyor, sonra yazdıklarını silip silip gidiyorlar.

hepsi de sürekli hakaret ediyor. birisi orospu çocugu der, birisi aptalın önde gidenisin der Smiley şaşkınlıkla izliyorum bu üslubunuzu. ama en sonunda yine bilen ben oluyorum.

dolar 3.80 iken 3.40a düşecek dediğim zaman da aynı şeyleri dediler. 3,40a düşünce bu başlıkta kimse yazmamaya başladı. bugün dolar çıkınca hemen 4.20ciler ortaya çıkıp sağa sola hakaret etmeye başladılar.

ben sözümün arkasındayım. dolar 3,50ye düşecek. sizi küfür ve hakaret dolu kelimelerinizle baş başa bırakıyorum
full member
October 09, 2017, 11:30:31 AM
3.40  diyen arkadaş  @zokora doğru tahmin etmiş.   

Yeni tahmin ve görüşlerin varsa  bildirirsen  sevinirm.  Konuyu takip ediyorum.

Teşekkürler Smiley Şubat ayından beri 3.40 olur diyorum, yemediğim küfür kalmadı. Bilen insana bu kadar kötü davranılan bir yer daha görmedim. Moral oldunuz gerçekten.

3.40-3.35 gibi seviyelerin dip olacağını söylemiştim. Buranın altını görmesi çok zor, 3,35 gibi yerlerden bir yükseliş bekliyorum ama en fazla 3.70 olur sene sonuna doğru.

yine 4cüler çıkmış piyasaya Smiley

doların 3,40lara sarkacağını söylemiştik sene başından bu yana ve sarktı. oradan 3.70lere çıkacağını da bildik, panikle birlikte 3,75 oldu.

buradan doların 3,50ye düşeceğini tahmin ediyorum.

not: bu başlıkta bir kaç ay önce "dolar 3,40 olursa o.çocuguyum" diyen birisi vardı. mesajları silmiş Smiley

aksamlari ne cekiyorsun birader .. bu krizin yakinda bitecegini düsüüyorsan gercekten aptalin önde gidenizin Cheesy ABD bu krizi bitirmek gibi bir niyeti yok .. dua et ekonomi ambargo uygulamasin
Pages:
Jump to: