Pages:
Author

Topic: doların 4.2 olmasıyla tarih olan aliexprss zevkim :( - page 4. (Read 744 times)

jr. member
Activity: 372
Merit: 1
halen alabildiğim bir urun var alternatif yer olmadığı için ayda bir tane çekmeye devam ederim doların kaç olduğu önemli değil Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 101
aliexpressi geçen yıllarda  ben de çok kullanırdım ama doların yükselmesiyle beraber pek avantajı kalmamaya başladı. yine de birçok ürün türkiyeye göre uyguna geliyor ama eski tadı olmuyor haliyle.

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Ben de yavaş yavaş elimi eteğimi çekiyorum aliexpressten artık. Doların Türk Lirası karşısında değerinin çok fazla artması ile bu konuda da mağdur durumuna düştük ne yazık ki Sad
member
Activity: 308
Merit: 11
Devlet yeni şeyler yapmadığı sürece alışveriş yapmak zorlaşacaktir. Giyim vs neyse ama teknoloji aletleri daha da pahalı olacak. Ülke içinde bile geçen sene 70 liraya doğum mali adam 120 ye satiyor şimdi.
alt tarafı 0.50 TL pahalında. 3.70 değilmiydi bir dolar 6 ay öncesine kadar. kargo parası yok cazibesini koruyor. 2-3 dolara Türkiye'de arasanda bulamayacağım şapkalar var. tasarım mükemmel resmen. aliexpress alışverişinden vazgeçmem. biraz azaltırım alışverişi ama vazgeçmem.

0.50 olarak düşününce mantıklı ama %15 daha fazla verdiğini düşününce o kadar mantıklı olmuyor gibi. Yine alışverişi azaltmak da doğru bir seçim
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
alt tarafı 0.50 TL pahalında. 3.70 değilmiydi bir dolar 6 ay öncesine kadar. kargo parası yok cazibesini koruyor. 2-3 dolara Türkiye'de arasanda bulamayacağım şapkalar var. tasarım mükemmel resmen. aliexpress alışverişinden vazgeçmem. biraz azaltırım alışverişi ama vazgeçmem.
member
Activity: 238
Merit: 10
Keske dolarin yukselmesiyle ortaya cikan tek sorun senin aliexpress sikintin olsa.
jr. member
Merit: 3
Dert etme ulkemizdeki zamlarla yine ucuz olacak aliexpress.
Kesinlikle hocam. Oyle zamlar gelecek ki dolarin yukselmesiyle refah seviyemiz dibe cokecek yine ucuz yer aliexpress olacak.
jr. member
Merit: 3
Dert etme ulkemizdeki zamlarla yine ucuz olacak aliexpress.
member
Dolar bu şekilde yükselmeye devam ederse bir çok şeyden zevk alamayacağız galiba. Dolarla geçimini sağlayanlar seviniyor gördüğüm kadarıyla. Onlar için güzel bir durum tabi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Aliexpressi bende çok takip ediyordum uygun şeyler buluyordum oradan. Dolar kurundaki bu artış aliexpressin cazibesini kaybettirdi. Umarım bu kur artışı bir an önce durur keyfimiz devam eder.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Dolarin yukselisinin bir cok kotu etkisi oldu ve en basiti bu heralde.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Neyin canına okumadı ki dostum Cheesy benzin elektronik aletler et süt herşey.. Vergiler uçtu gidiyor. Milletimiz boğuluyor resmen ama bakalım liderimiz var allahtan.
member
Merak etme dostum dolar arttigi surece turkiyedeki urunlere de zam gelir zaten. Aliexpress yine ucuz bir kaynak olacak.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Daha da cook artar bu gıdışle aliexpresss yerıne gittigidiyordan al daha ucuz dur hem o kadar  beklemessin gelmesını ver mehterı dunya bızı kıskanıyor Cheesy
full member
Activity: 1050
Merit: 152
İşte Türkiye'nin gerçek yüzü, şimdi yapılan duble yollarla bolca övünebilirsiniz. Üretim dışarıya satmadan dolar düşmez. Bunu nedense cahil halk bir türlü anlamıyor. Başa kim gelirse gelsin, ülkeye döviz girmeden, yok beni seçerseniz dolar düşecek seçmezseniz yükselecek diye sürekli kandırıyorlar.
Uyan artık Türkiye
jr. member
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Hocam sen Aliexpress ten dem vuruyorsun ama dolar endeksli aldığımız ürünlere bu artışın yansıması zaman alacağı için durumu tam hissedemiyoruz. Bu gidişe önlem alınmazsa her alanda yüksek kurun acısını çekeceğiz
member
Activity: 194
Aynen hocam saçma sapan alışverip yapıp ya tutarsa diye birşeyler almak güzel oluyordu ama şu anda 4usd bile nerdeyse 20tl yapıyor.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Doların yükselmesi demek her konuda hayatın pahalılaşması demek. En basitinden elektriği bile dolar bazında ödüyoruz, madencilerin maliyeti arttı. Aklınıza gelebilecek herşey doların yükselmesinden etkilenecek.
member
Activity: 322
Merit: 12
Tek AliExpress olsun. Asıl uzenler teknoloji malzemeleri oldu. Yeni bir bilgisayar almak ateş pahasi. Hadi bilgisayarı geçtim gezeyim diyorsun araba deli gibi yakıyor. Vitesi yanlış devirde atınca 2 lira yazıyor resmen. Korku oyunu gibi. Araba süremez oldum.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Dolardaki bu yükseliş sadece aliexpress zevkini değil başka zevklerimizi de etkiliyor. Doların ateşini seçim açıklaması da düşüremedi allah sonumuzu hayırlı eylesin. Ülke olarak iyiye gitmiyoruz.
Pages:
Jump to: