Pages:
Author

Topic: doların 4.2 olmasıyla tarih olan aliexprss zevkim :( - page 5. (Read 744 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Doların yükselişini ağzım açık bir şekilde izliyorum bugün 4.3 aşıldı , sadece aliexpress zevkinden olsa iyi ülke bataklığın içerisinde ve bu dolar yükseldikçe hepimiz bu bataklığın içerisinde batıyoruz tabi bunun sorumlusu nedir denildiğinde cevap olarak kötü yönetiliyor olmamızdandır.
member
Activity: 546
Merit: 10
tam cazibesini kaybetmedi bence. bundan 6 ay önce dolar 4'ün biraz altındaydı. yine alışverişe devam edilir. 1 dolara satılan ürünlerden alacan işte kargo bedava mis. 4-5 lira ucuz pazara çıkıyormuş gibi. aliexpresi bırakmak mı hiç sanmıyorum. onun gibisi yok.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Bu dolar/TL paritesi ile bundan sonra biz Çin'e uzun ürün satmaya başlayacağız gibi. VeliEkspres.com diye bir site açıp satışa başlanabilir.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
aliexpresin cazibesinin kendi açınızdan devam etmesini istiyorsanız kazancınızı dolar ile elde edin. TL ile her geçen gün bize pahalı olmaya devam eder. Aliexpress'den birkaç ürün sipariş verdim bildiğin salı pazarı gibi Smiley her halt var. dolar yükselişine devam ederse 1-2 dolarlık ürünler bile bize iyice pahalı hale gelecek.
member
Activity: 336
Merit: 11
Maaslesef uzucu bir haber. O kadar cok urun var ki ucuza uzulmemek elde degil.
member
Activity: 240
Merit: 10
hoşuma giden şeyleri ucuz diye aliexpressten alıyordum az buçuk doların bu çıkışı aliexpress zevkimin de canına okudu malesef Sad
Pages:
Jump to: