Çok değişik bi olay. İnanmayanlar bilimsel açıklama yapıyor cümlelerce. İnanlanlar cehennemde ahirette görürsünüz diyor. Ama anayasayı götüne sokup arabistana kadar koş cümlesi beni bitirdi
Demek Laik Türkiye Cumhuriyeti bilime ve akla göre hareket ediyormuş.. O zaman akıl ve bilim içki sigara vs.. zararlı diyor, neden laik devlet bunlara engel olmuyor? İnadına serbest bırakıyor? Çünkü bunların bilim falan filan umrumda değil, işleri güçleri içmek s.çmak keyfine göre yaşamak.
aynen
keyfime göre yaşamak.
keyfime göre yaşamak seni niye rahatsız ediyor.
senin keyfine göre yaşarsam sorun yok ama kendi keyfime göre yaşamak çok günah.
günahsa bana günah amk sana ne oluyor.
tutturmuşsun benim dinime göre bunlar öldürür benim kitabımda böyle yazıyor buna inan saygı duy.
domuz etinde tenya varmış.dünyanın geri kalanı öldü zaten bi siz sağ kaldınız.
tıbbın teknolojinin geliştiğini saymasak bile.adamlar binyıllardır yiyor ama hala bizden daha uzun ömürlü.
şarabı içiyorlar ölmüyor pezevenkler.
al sana canlı belge.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Beklenen_ya%C5%9Fam_s%C3%BCresi#/media/File:Life_Expectancy_2008_Estimates_CIA_World_Factbook.svgbak senin kitabın doğru söylüyor olsa bu adamların benden daha uzun yaşamıyor olması lazım.
sen başkasının dinine saygı duymayı öğrendiğin zaman
inanki bizde ne kadar güzel müslüman bu arkadaşlara saygılı davranalım deriz.ama sen saldırdığın müddetce biz saygı falan duymayız.
Bilader madem keyfinize göre yaşayacaksınız o zaman ikide bir Bilim den Akıl dan Fen den dem vurmayacaksınız. Benim kızdığım nokta burası. Yoksa ne yapıyorsan yap banane. Erkek adam olun ikiyüzlü davranmayın. Ben önceki mesajlarımda söyledim, bu mesele yarar zarar meselesi değil diye.
O zaman sen bu konuyu açana kızacaksın bilader bana değil. Konuyu açan 'Domuz eti niye haram' diyor. Niye haramsa haram ona ne size ne kime ne? İnanmıyorsanız zaten sorun yok gidin yiyin tutan yok! Hem konu açıp niye haram bilmem ne diye sataşıyorlar, hem de saygı duy deyince kuduruyorlar... Sen saygı duyma bilader elinden geleni yap, ağzına geleni söyle söv say, içinde ne varsa ortaya dök, kaypak olma...
tamamda kaypak diye hakaret etmeye uğraşacağına yazma arkadaşım senin kaypak demenle mi saygı duyacağım sana.
ben her türlü ortamda içimden geleni söylerim zaten.asıl kaypaklığı senin gibiler yapıyor.
ama kitapta böyle bak faiz haramdır domuz eti haramdır cennet kadınların ayağı altındadır.
ama reele bakıyorsun gelmişsin bitcoin forumuna
ki devlet bitcoin e izin vermediğine göre dinine göre haram.
dine göre devlete karşı gelinmez
nerde o ayet diyeceksin.islamda yöneticilere itaat diye arat.
hangi kaypaklıktan bahsediyorsun.
yok konu niye harammış.bitcoin forumuna niye domuz eti haram yazıyorsun cevabını bitcoinle alacağınımı düşünüyordun.