Pages:
Author

Topic: domuz eti ? - page 3. (Read 8115 times)

full member
Activity: 448
Merit: 107
July 12, 2017, 01:19:50 PM
Bu konular buralarda tartışılmıyor beyler... Söyleyeceğim şu, elinizden geleni ardınıza koymayın. Her yerde İslam'ı karalayın dalga geçin her çirkefliği yapın. Kısa ömrünüzü böylece tüketin, sonrasını göreceksiniz...
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 12, 2017, 12:29:08 PM
Evet aynen kimse kimsenin inancina saygi duymasin amkodum silahlari alin gotunuz yiyorsa ben ateistim diye bagirin. .. Ulan mal oglu mal yasadigin ulkenin inancina saygili olacaksin gotluk yaparsan gotunden asarlar adami ... BEN KİMSENİN FİKRİNE SAYGİLİ DEİLİM KARDESİM SAYGİ DUYDUGUM FİKRİN YANİNDAYİM ... SİMDİ siktrin gidin amkodum kafir. İbneleri. Sizi memleketini cogu para icin tekedip amcik amcik yurtdisindan konusan gavur yarragi yemis ibneler. Hele hic konusmasin. ..

İste size bu laflar mustehak ... Diger arkadaşlar siz kusura bakmayın. .
senın dinini de sikerim anti kemalist oldugun ıcın butun ATATÜRKÇÜLERDE dogmusundan dogmamaısına kadar senın a.koysun. ülke ınancı dıye bırsey yok dogunca bıze kımse sormadı muslumanı mı sececeksın yoksa baskasını mı dıye ? dunyanın en sacma dini islam bır arastır amk yobazııı
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
July 12, 2017, 11:56:14 AM
Evet aynen kimse kimsenin inancina saygi duymasin amkodum silahlari alin gotunuz yiyorsa ben ateistim diye bagirin. .. Ulan mal oglu mal yasadigin ulkenin inancina saygili olacaksin gotluk yaparsan gotunden asarlar adami ... BEN KİMSENİN FİKRİNE SAYGİLİ DEİLİM KARDESİM SAYGİ DUYDUGUM FİKRİN YANİNDAYİM ... SİMDİ siktrin gidin amkodum kafir. İbneleri. Sizi memleketini cogu para icin tekedip amcik amcik yurtdisindan konusan gavur yarragi yemis ibneler. Hele hic konusmasin. ..

ülkenin inancı mı?
HASİKTİR ORDAN
Al bak daha büyük yazıyorum;

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ LAİK BİR DEVLETTİR, DİNİ YOKTUR.
Götüne Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin anayasasını sokup arabisyana kadar koşabilirsin.

Ayrıca "dinlere saygı duymak zorunda değiliz" bizi öldürmek isteyen, işkencelerle tehtit eden bir dine niye saygı duyalım?
Saygı duyduğum tek şey var; "insanların istediği aptallığa inanma hakkı". Geri kalan her şeye istediğim lafı derim.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
July 12, 2017, 11:53:26 AM

hero member
Activity: 661
Merit: 509
July 12, 2017, 11:43:17 AM
Domuz etini haram helal olayından dolayı değil de; eğer iyi pişirilmezse çok fena tenya yapıyor, bağırsakların içine ediyor.
Bağırsakla kalsa iyi, o tenya yavruladıktan sonra kan sistemine karışırsa beyne kadar ulaşabiliyor, sonrası malum...
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
July 12, 2017, 07:35:02 AM
arkadaş şu inanmıyorsan saygı duy denilmesine de deli oluyorum.
hintlinin saygı duyduğu ineği vinçle asıp keserken sorun yok
isanın musanın kitabı değiştirilmiş sahte onlar diye basbas bağırırken sorun yok
ama seninkine herkes saygı duymak zorunda.
full member
July 12, 2017, 06:27:32 AM
Nedenini bilmem ama domuz eti yemekten ölesiye kacınan fakat onun bunun karısına kızına asılan, para çalan, vergi kaçıran , hak yiyen öyle çember sakallılar gördüm ki insanın onların yüzüne keşke domuz eti yesen de erkek çocuklarına hallenmesen diyesi geliyor.

Haklısın bilader.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
July 12, 2017, 04:33:52 AM
Domuzlar kendi pisliğini yiyor, o yüzden günah-yasak diyen bir kitle var.
Midyeler çok mu sağlıklı?
Hadi onu da geçtim, toplumun yüzde 95'inin tükettiği tavuk? Kendi pisliğini yemiyor mu acaba?
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
July 12, 2017, 12:19:24 AM
Nedenini bilmem ama domuz eti yemekten ölesiye kacınan fakat onun bunun karısına kızına asılan, para çalan, vergi kaçıran , hak yiyen öyle çember sakallılar gördüm ki insanın onların yüzüne keşke domuz eti yesen de erkek çocuklarına hallenmesen diyesi geliyor.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
July 11, 2017, 05:06:28 AM
Sağlığa zararı olmadığı kesin. Ucuza mis gibi protein kaynağından oluyoruz. Bu kadar az et ve deniz ürünü yiyen millet de gidip nelere, kimlere inanıyor
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 10, 2017, 06:42:27 AM

Yahu siz asimilasyonun vücut bulmuş halisiniz. Kadına değer veren kaç bin yıllık Türk toplumunun son kaç senesinde Arap kültürü hakim olmuş?

Ayrıca saygı dinlere ya da inançlara değil, kişilere duyulur. Kimse inanca saygı duymak zorunda değil. Eleştirebilir, dalga geçebilir.

İslam'a niye böylesine fobi duyuyorsunuz diye düşünüyorsanız, lütfen kutsal addettiğiniz kitapta inanmayanlar için uygun görülen muameleye tekrar bakın.

İnanmayabilirsin ben de senin inandığına inanmıyorum. Fakat dalga geçmek alay etmek ancak çocuk beyinlilerin işidir. Sadece din ile değil her meselede. Herkes inanmadığı şeyle dalga geçmeye kalkarsa kimin haklı kimin haksız olduğu asla ortaya çıkmaz. Çocuk beyinli seviyesizlerin de seviyesine inmeye gerek yok istediğin kadar dalga geç ancak sıfatını ortaya koyuyorsun.
Kardeşim bunlar da çocuk beyni bile yok. .. Biz işimize bakalim bunlarla ahirette zebaniler iyi eğlenecekler. ..

Anlamadığınız şey şu: Benim bir inancım yok.

Yunan ve İskandinav tanrıları ile nasıl filmlerle, espriler ile dalga geçilebiliyor ise; Tevrat, Kuran ve İncil tanrıları ile de dalga geçilebilir. Saygı inanca niye duyulsun? İnanmayan birinin gözünde peygamberlerin ne olduğunu düşünebiliyor musunuz?

Filozoflardan örnek vermişsin... Plato'nun Dilayoglar'ında Sokrates bak bakalım neler diyor tanrılar hakkında, tee ne zaman.

Cehennem tehdidini de yediğimize göre sizle tartışmayı bırakabilirim.
full member
July 10, 2017, 03:16:23 AM
ula ben sizun peygamberinizun arap cötunu sikeyum amuna godumun arap gabileleru xD

ignore butonu bunlar için var.
Bir de sağ altta Report to moderator butonu var.
Gerçek hesabıyla söylemeye yüreği yok yan hesaptan içini dökmüş.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
July 09, 2017, 10:23:19 PM
ula ben sizun peygamberinizun arap cötunu sikeyum amuna godumun arap gabileleru xD

ignore butonu bunlar için var.
sr. member
July 09, 2017, 04:14:00 PM

Yahu siz asimilasyonun vücut bulmuş halisiniz. Kadına değer veren kaç bin yıllık Türk toplumunun son kaç senesinde Arap kültürü hakim olmuş?

Ayrıca saygı dinlere ya da inançlara değil, kişilere duyulur. Kimse inanca saygı duymak zorunda değil. Eleştirebilir, dalga geçebilir.

İslam'a niye böylesine fobi duyuyorsunuz diye düşünüyorsanız, lütfen kutsal addettiğiniz kitapta inanmayanlar için uygun görülen muameleye tekrar bakın.

İnanmayabilirsin ben de senin inandığına inanmıyorum. Fakat dalga geçmek alay etmek ancak çocuk beyinlilerin işidir. Sadece din ile değil her meselede. Herkes inanmadığı şeyle dalga geçmeye kalkarsa kimin haklı kimin haksız olduğu asla ortaya çıkmaz. Çocuk beyinli seviyesizlerin de seviyesine inmeye gerek yok istediğin kadar dalga geç ancak sıfatını ortaya koyuyorsun.
Kardeşim bunlar da çocuk beyni bile yok. .. Biz işimize bakalim bunlarla ahirette zebaniler iyi eğlenecekler. ..
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
July 09, 2017, 03:24:46 PM
Yemesem de merak ettiğimdir, bir gün tatmak nasip olur umarım allahın izniyle  Grin
full member
July 09, 2017, 03:00:13 PM

Tarihte büyük filozoflar bilim insanları inanmadıkları şeylerle dalga geçmemişler. Muhammed'i araştırıp yaptıklarına inanmayan birçok büyük insan var geçmişte, ama onlar dalga geçmediler. Bu büyük insanların davranışıdır.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
July 09, 2017, 01:47:33 PM
Haram der yemezsin anlarım ancak sanki her yediği  helalmiş sanki herşeyini dine uygun günah nedir bilmeyen sevap peşinden koşmuş biriymiş gibi saydıranlara ayar oluyorum. Sanane kardeşim isteyen istediğini yer sen yeme . Ben yiyormuyum hayır ama yiyenlere karışmam kendi hayatları kendi kararları .
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
July 09, 2017, 12:37:07 PM
Helal haram kavramları uydurma hurafeler olduğu için domuz etinin yenip yenmemesi çok önemli değil. Tadını beğenen yer beğenmeyen yemez çok fazla kafaya takmayın. Dinlere inanıyorsanız zaten birçoğunun bu konuda görüşleri bellidir, riske girmemek için hiç yemezsiniz veya biraz daha rahat takılıyorsanız tadına bakarsınız. Sözde "günah" işlemeye değer mi değmez mi tartar karar verirsiniz. Kabadayı triplerine girmeyin, rahat olun. Smiley
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
July 09, 2017, 12:10:42 PM
Consar arkadaşim bak kısaca ama ciddi hani böyle klavye kabadayılığı cinsinden uzak olarak söylüyorum özelden adresini yazarsan aynı gün içinde yüzyüze görüşelim o vakit genişçe bir zaman dilimi içinde mevzuyu her yönden anlatırım. .. Bu şekilde en az 5 6 kisi tatmin edici cevaplarla evine döndü burdan zor oluyor yüzyüze herkesin kalbi mutmain olarak evlerine dönüyor. .. İl felan da önemli deil arabamız 24 saat hizmetimizde yani bazı devlet erkamı sayesinde bize sunulan bazı imkanlarla böyle bir olanağımız mevcut.. Hani diyeceğim adresini yazarsan gelirim. ..
sincap ben türkiye'de değilim buraya vize vermezler sana.
Anlıyorum ozaman kısadan mevzuyu bitirelim. .. Benim yurtdışına gelme vize alma gibi bir derdim yokki arkadaşım sen bu canım memleketi bırakıp gitmişsin oralarda neler çekiyorsundur sana yazık he mutlu mesudum diyorsan o daha da kötü zira insan kendi vatanından uzakta mutlu olabiliyorsa ortada ciddi bir asimile problemi var demektir ki bu sende ciddi derecede zaten görülüyor. .. Sadece sana üzüldüm yazik. .. Bir ikincisi de sincap demek senin için bir alay konusu felansa aklî melekelerinde ciddi problem var demektir. .. En yakın psikyatra başvurmanı tavsiye ederim. .. Herşey bir yana adına cidden üzüldüm geçmiş olsun. ..

sr. member
July 09, 2017, 08:53:13 AM
Herkese anladığı dilden konuşmak lazım da senin hangi dilden konuştuğun belli deil hani kale alınacak tek kelimen yok özellikle yeni bir üyelik açıp kendi aslii mahlasınla birşey yazamayacak kadar beyinsiz olmanı da mevzuya katarsak bos boş konuşma boşuna yiyemeyecegin haltı da söyleme. .. Varsa o kadar atarın karadenizli oldugunu belli etmeye çalıştığın mahlasınla herhangibir karadenizliye git yüzüne karşı burda yazdıklarını söyle sonra seni bir rahatlatsınlar kapiş.şş
Pages:
Jump to: