Evet doğru dediniz. Sonuç olarak geliştiricinin elinde çok fazla koin var.
Herkes ortaya birşey koyduktan sonra emeğinin karşılığını almak ister ama darkcoinin yaptığı düpedüz sahtekarlık.
Darkcoin wiki üzerinde bu konuya dair ayrıntılı açıklamalar var: http://wiki.darkcoin.eu/wiki/FAQ#Was_Darkcoin_Instamined.3F
Ben ortada bir sahtekarlık olduğunu düşünmüyorum. Keza cryptocoin meraklıları da böyle düşünmüyor olmalı ki darkcoin piyasaya çıktığı günden beri anonimlik vaad eden coin'ler arasında açık ara farkla lider; ve de coinmarketcap'e göre tüm coin'ler arasında market share'e göre en büyük 5. coin (önündekiler de malum bitcoin ve litecoin ile ripple ve bitshares zaten).
Cryptocoin piyasası geçtiğimiz sene içerisinde o kadar büyük düzenbazlıklar, sahtekarlıklar gördü ki insanlar artık her coin'e şüpheyle yaklaşıyor. Ancak darkcoin'in tüm coin'ler arasında en inovatif coin'lerden biri olduğunu ve de geleceğinin çok parlak olduğunu düşünmeye devam ediyorum. Bir coin geliştiricisinin sahtekar olup olmadığını düşünürken, aynı geliştirici ilgili coin ve crptocoin dünyası için şimdiye kadar neler yapmış ve de yapmaya devam ediyor; bunu da iyi değerlendirmek lazım.