Pages:
Author

Topic: Duckstarter - page 3. (Read 2581 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
February 16, 2021, 12:34:34 PM
Eterin yüksek maliyetlerinden dolayı, bsc'ye geçeceklerini açıkladılar.

https://medium.com/duckdao/duckdao-goes-cross-chain-with-binance-smart-chain-launch-f2307ed94993

Cross-chain çalışacaklarmış ancak sorun şu; FCFS stilini tercih edip feelerden şikayet etmek neyin nesi?

Fee bu kadar rahatsız ediyorsa lottery denen bir şey var. FCFS yapıp feeler hakkında yorum yapıyorlar. Ben yine yüzlerce dolar yakacağım ki? Herkes yakacak.
trade dönmüyor. suan 500 dolar altında trade yapmak sacmalık etherde. bence bunu dusunup bsc ye gecıyorlar. balinalar istediği yöne coini cekiyor. bsc de ise 10 dolarlık işlem bile mantıklı fee 10-15cent
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
February 16, 2021, 09:39:17 AM

https://medium.com/duckdao/duckdao-goes-cross-chain-with-binance-smart-chain-launch-f2307ed94993

Bu kararı ayakta alkışlıyorum.

BSC hızla yükseliyor ve proje türü itibariyle tam ethereum bağımlılığı olmayan, bunu yapmaya imkanı olan çeşitli projelerden ya ek BSC desteği (cross-chain) ya da Ethereum'u bırakıp BSC'ye geçişler görmeye başladık.

Ethereum hak ettiği tekmeleri, tokatları yemeye başladı.

Tokat dedim de aklıma geldi. TokatCoin'de BSC ye geçti onu da es geçmeden hakkını verelim Grin

"Yükseklere kar yağıyor üşümedin miii. Sen bu işin sonunu düşünmedin mii"
Ethereum'un yaşadığı kan kaybının artarak devam etmesi ve bu güzel şarkıyı ethereum için daha mutlulukla söyleyebilmek dileğiyle.

Ethereum zayıflarsa bundan endişe edecek hiç bir şey yok. Ekosistem zaten yerine koya koya, doldura doldura değişimini gerçekleştiriyor. Bir çok kaliteli teknolojisi yüksek alternatif proje var.

BSC bunlardan ilki olarak açılışı yaptı. Sonra SOLANA, Tezos vs. gibi eğer proje geliştiriciler tarafından tercih edilirse rahatlıkla bu ekosistemi ethereum'un karanlığından aydınlıklara çıkarabilecek teknolojide muazzam projeler hazır bekliyor.

Ama tabi @Lachrymose'un işaret ettiği konuyu bu söyledikerimden ayrı tutuyorum. Ben başka bir yönden yaklaştım. O başka bir konu elbette.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
February 16, 2021, 08:56:43 AM

Cross-chain çalışacaklarmış ancak sorun şu; FCFS stilini tercih edip feelerden şikayet etmek neyin nesi?

Fee bu kadar rahatsız ediyorsa lottery denen bir şey var. FCFS yapıp feeler hakkında yorum yapıyorlar. Ben yine yüzlerce dolar yakacağım ki? Herkes yakacak.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
February 16, 2021, 08:55:36 AM

işte şimdi uçar bu.
holderlara hayırlı olsun.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
February 16, 2021, 08:46:20 AM

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
February 16, 2021, 03:24:56 AM
Token yakılma meselesi tekrar geçmişken dikkat edilmesi adına bir kez daha eklemenin gerekli olduğunu düşündüm.

Tier listesi
Bronze: 2.000 DUCK Tokens
Silver: 5.000 DUCK Tokens
Gold: 10.000 DUCK Tokens
Platinum: 20.000 DUCK Tokens

Burn mekanizması
Staking günü < 10 gün — 30% Burn
Staking günü < 20 gün — 25% Burn
Staking günü < 30 gün — 20% Burn
Staking günü < 60 gün — 10% Burn
Staking günü < 90 gün — 5% Burn
90 günden sonrası — 0% Burn

Stake edip 10 günden önce çekerseniz %30'una güle güle demeniz gerekiyor.

Bu konuyu biraz düşündüm, bazı çekincelerim vardı ama sonra gittim kitledim tokenları, çünkü bence böyle olması bize de avantaj sağlıyor, önümüzde bir polkastarter örneği var adamlar nereden nerelere geldiler, bir kaç ay bile pols token tutan adam, hiç idoya katılmasa bile parasını 10'a katladı, duck' da da benzer bir durum olursa 3 ay tokenın kilitli olması bir avantaj sağlayabilir holderlara.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
February 16, 2021, 02:40:03 AM
@muslol67 sadece parası olana değil olmayana birşeyler çıkmalı bu bir sıkıntı olarak neden görüyorsunuz ki? Öncelik onların olmalı ama ila onlara çıkacak diyede birşey olmamalı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
February 16, 2021, 02:37:02 AM
Token yakılma meselesi tekrar geçmişken dikkat edilmesi adına bir kez daha eklemenin gerekli olduğunu düşündüm.

Tier listesi
Bronze: 2.000 DUCK Tokens
Silver: 5.000 DUCK Tokens
Gold: 10.000 DUCK Tokens
Platinum: 20.000 DUCK Tokens

Burn mekanizması
Staking günü < 10 gün — 30% Burn
Staking günü < 20 gün — 25% Burn
Staking günü < 30 gün — 20% Burn
Staking günü < 60 gün — 10% Burn
Staking günü < 90 gün — 5% Burn
90 günden sonrası — 0% Burn

Stake edip 10 günden önce çekerseniz %30'una güle güle demeniz gerekiyor.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
February 16, 2021, 02:12:45 AM
Uzun düşüncelerim sonucunda tokenları ben de platforma kilitledim Smiley Public satışlarda alım yapamasam bile tokenının  inanılmaz bir yakım hızına sahip olması ve henüz ilk projesini açıklamasına rağmen fiyatın çok iyi seviyelere gelmesi nedeniyle 3 ay kilitli kalmasının benim açımdan iyi olduğunu düşünüyorum. Kilitli olması sebebiyle hemen gaza gelip satmamış olurum, bu gibi durumlarda ve piyasanın iyi olduğu zamanlarda böyle 3-4 ay kısa süreli hodlar al satlardan çok daha fazla işe yarıyor.

Bu platformun muadili olan polkastarterın tokenı 5 doları geçti, duckın toplam arzı şu anda 95 milyon, bu miktar burnler devam ettikçe düşecek. polsun ise toplam arzı 100 milyonda sabit kalacak, token sayısı açısından duck daha avantajlı. Avantajını kullanmadan düz hesap yaptığınızda bile duckın polsun şu anki fiyatına gelmesine daha 3x'i var.
Hocam nasıl kilitlediniz

duckstarter.io adresine girip, kilit ve KYC işlemlerini oradan yapabiliyorsunuz.
Unutmayın bu kilit süresi 90 gün ve önce çıktığınız her kademe için belli bir miktar DUCK tokeniniz yakılır. Eğer 90 gün sonunda çıkarsanız da herhangi bir kaybınız/kazancınız olmadan DUCK sayısı sabit şekilde geri alabilirsiniz.

POLS'daki sıkıntıyı yaşatmazlar umarım.
Elinde 10000 POLS tutan adama bile whitelist çıkmazken, hiç POLS sahibi olmayan adam allo alıp token alarak kazanabiliyor. Evet garanti allocation olayı da bu miktarda token için zor ama farklı bir şekilde yapılanılabilir. Nasıl olur derseniz üzerine düşünmedim ama elimde 20k DUCK tutup da bana allocation çıkmazsa bu biraz hoş olmaz. En azından bir miktar token tutana bir kolaylık sağlanmalı bence.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 15, 2021, 05:15:57 PM
Uzun düşüncelerim sonucunda tokenları ben de platforma kilitledim Smiley Public satışlarda alım yapamasam bile tokenının  inanılmaz bir yakım hızına sahip olması ve henüz ilk projesini açıklamasına rağmen fiyatın çok iyi seviyelere gelmesi nedeniyle 3 ay kilitli kalmasının benim açımdan iyi olduğunu düşünüyorum. Kilitli olması sebebiyle hemen gaza gelip satmamış olurum, bu gibi durumlarda ve piyasanın iyi olduğu zamanlarda böyle 3-4 ay kısa süreli hodlar al satlardan çok daha fazla işe yarıyor.

Bu platformun muadili olan polkastarterın tokenı 5 doları geçti, duckın toplam arzı şu anda 95 milyon, bu miktar burnler devam ettikçe düşecek. polsun ise toplam arzı 100 milyonda sabit kalacak, token sayısı açısından duck daha avantajlı. Avantajını kullanmadan düz hesap yaptığınızda bile duckın polsun şu anki fiyatına gelmesine daha 3x'i var.
Hocam nasıl kilitlediniz
hero member
February 15, 2021, 03:43:49 AM

legendary
Activity: 1316
Merit: 966
February 13, 2021, 07:02:46 PM
İnsanlar sadece oran oranti kurarak dusuk tierlerin daha avantajli oldugunu sandi ama bir tiere ozel pool ayrimi yapilmazsa dusuk tierdeki birinin yakmaya göze aldiği “gas fee” ile benimki bir olmayacaktir. Yuksek tier arkadaslar daha fazla gas fee yakabilir ve FCFS’de alt tierlerin onune gecebilir.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
February 13, 2021, 04:42:39 PM
Konu nedir tam dikkat edemedim ama şu an telegram "duck liquidity pool" kanalında DUCK için bir sebepten coşku var. Bir gelişme topluluğu çok sevindirdi. Henüz yeni taze bir gelişme.

https://t.me/duckliquiditypool

Vortex'in koşulları tümüyle olmasa da açıklandı.
2.5 milyon token 0.04 dolardan olmak üzere toplamda  100K dolara satılacak.

Gruptaki karmaşa üst seviye tierların haksızlığa uğradığını düşünmesi üzerine. Atıyorum 4 farklı hesaptan 5000 tutmak mı tek hesapta 20.000 tutmak mı diye baktığınızda 4 farklı hesapta 5000 tutmak daha avantajlı görünüyor. Tabi çoklu katılım yasak.

Tierlar şöyle:

Diğer mesele de 0 duck tierı üzerine. Pols da olduğu gibi public pool mu olacak? Adminler henüz cevap vermedi yarın belli olur.

Vortex whitelist bugün yarın açılacak. Takip etmekte fayda var. Shadows'da hala whitelist duyurusu yapılmadı ancak onda da olacağını düşünebiliriz.

https://vortexdefi.medium.com/vortex-defi-vtx-launching-the-ido-on-duckstarter-sunday-28th-february-2021-9b5e3c5c4f83
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
February 13, 2021, 04:16:39 PM
Konu nedir tam dikkat edemedim ama şu an telegram "duck liquidity pool" kanalında DUCK için bir sebepten coşku var. Bir gelişme topluluğu çok sevindirdi. Henüz yeni taze bir gelişme.

https://t.me/duckliquiditypool
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
February 11, 2021, 07:12:45 AM
Benim anlayamadığım bir nokta var, şimdi bir tiera sahip olduğumuz zaman, açılan satışlara doğrudan katılma hakkımız olacak mı? Atıyorum gümüş seviye 100 dolarlık alırken altın seviye 500 dolarlık alım yapabilecek gibi...yada yine gümüş de olsan altın da olsa çekiişe katılıp whitelist belirleme gibi bir durum mu olacak? bu konuda benim kaçırdığım bir şey var mı? Bir açıklama geldi mi bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Daha net değil. İlk launch edilecek proje ile ilgili ayrıntılar gelince anlarız.

Bir admin FCFS yani ilk gelen alacak dedi. Bir başka admin ise FCFS ve Whitelist kombinasyonu olan bir yöntem belirlediklerini söyledi.

Her Tier'in farklı bir allocation miktarı olacak. Her Tier kendi içerisinde bu allocationı elde etmek için mücadele edecek. Tier arttıkça allocation miktarı artmakta ve allocation elde etme olasılığı da yükselmekte. Ancak şuan için konuşmak anlamsız. Zaten birkaç güne yeni bir makale yayınlanacak ve her şeyi anlayacağız.
sr. member
Activity: 1274
Merit: 375
February 11, 2021, 06:07:56 AM
Burn mekanizması sayesinde pols'tan daha iyi. Şuana kadar 5 milyon token yanmış. Toplam 100 milyon adet kısa sürede 95'e düştü.

Fakat ben 4x çektim an itibari ile. Bu yüzden elimdekilerin yarısını satıp kalanı ile devam etmeyi düşünüyorum.

Yakılan token sayısını görebileceğimiz bir yer var mı yoksa kontrattan mı kontrol ediyoruz?
https://etherscan.io/token/0xc0ba369c8db6eb3924965e5c4fd0b4c1b91e305f

95 milyona inmiş bile ve fiyat da 1,74'e gelmiş

Duck DAO (DLP Duck Token) Price (DUCK)
$1.74
60.34%
0.00003852 BTC
0.0009890 ETH

Yanan tokenleri buradan görebilirsin.

https://etherscan.io/token/0xc0ba369c8db6eb3924965e5c4fd0b4c1b91e305f?a=0x0000000000000000000000000000000000000000
hero member
February 11, 2021, 05:36:45 AM
Benim anlayamadığım bir nokta var, şimdi bir tiera sahip olduğumuz zaman, açılan satışlara doğrudan katılma hakkımız olacak mı? Atıyorum gümüş seviye 100 dolarlık alırken altın seviye 500 dolarlık alım yapabilecek gibi...yada yine gümüş de olsan altın da olsa çekiişe katılıp whitelist belirleme gibi bir durum mu olacak? bu konuda benim kaçırdığım bir şey var mı? Bir açıklama geldi mi bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
February 11, 2021, 04:48:32 AM
Burn mekanizması sayesinde pols'tan daha iyi. Şuana kadar 5 milyon token yanmış. Toplam 100 milyon adet kısa sürede 95'e düştü.

Fakat ben 4x çektim an itibari ile. Bu yüzden elimdekilerin yarısını satıp kalanı ile devam etmeyi düşünüyorum.

Yakılan token sayısını görebileceğimiz bir yer var mı yoksa kontrattan mı kontrol ediyoruz?
https://etherscan.io/token/0xc0ba369c8db6eb3924965e5c4fd0b4c1b91e305f

95 milyona inmiş bile ve fiyat da 1,74'e gelmiş

Duck DAO (DLP Duck Token) Price (DUCK)
$1.74
60.34%
0.00003852 BTC
0.0009890 ETH
sr. member
Activity: 1274
Merit: 375
February 11, 2021, 04:08:13 AM

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
February 11, 2021, 03:58:53 AM
Oo projeler gelmeye başlıyor asıl dananın kuyruğu şimdi kopacak kesin gözüküyor ben şimdi bile alırım biraz daha bu fiyattan projeler çıkmaya başlasın başarılı olsun o zaman şenliği göreceğiz iki haneli sayılara gelecektir değeri o zaman polstan eksiği yok fazlası var bu duckın
Pages:
Jump to: