Bu kararı ayakta alkışlıyorum.
BSC hızla yükseliyor ve proje türü itibariyle tam ethereum bağımlılığı olmayan, bunu yapmaya imkanı olan çeşitli projelerden ya ek BSC desteği (cross-chain) ya da Ethereum'u bırakıp BSC'ye geçişler görmeye başladık.
Ethereum hak ettiği tekmeleri, tokatları yemeye başladı.
Tokat dedim de aklıma geldi. TokatCoin'de BSC ye geçti onu da es geçmeden hakkını verelim
"Yükseklere kar yağıyor üşümedin miii. Sen bu işin sonunu düşünmedin mii"
Ethereum'un yaşadığı kan kaybının artarak devam etmesi ve bu güzel şarkıyı ethereum için daha mutlulukla söyleyebilmek dileğiyle.
Ethereum zayıflarsa bundan endişe edecek hiç bir şey yok. Ekosistem zaten yerine koya koya, doldura doldura değişimini gerçekleştiriyor. Bir çok kaliteli teknolojisi yüksek alternatif proje var.
BSC bunlardan ilki olarak açılışı yaptı. Sonra SOLANA, Tezos vs. gibi eğer proje geliştiriciler tarafından tercih edilirse rahatlıkla bu ekosistemi ethereum'un karanlığından aydınlıklara çıkarabilecek teknolojide muazzam projeler hazır bekliyor.
Ama tabi @Lachrymose'un işaret ettiği konuyu bu söyledikerimden ayrı tutuyorum. Ben başka bir yönden yaklaştım. O başka bir konu elbette.