Pages:
Author

Topic: Duckstarter - page 5. (Read 2581 times)

sr. member
Activity: 594
Merit: 252
February 07, 2021, 11:06:00 AM
Duck bu neden bu kadar kötü düştü ya. Kullanılacak şekli itibariyle değerinin çok bile altındayken değeri resmen çöp oldu. Yoksa biz mi Duck starter projesini gözümüzde çok büyütmüşüz.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 06, 2021, 09:30:21 AM
We are proud to work with the #1 community incubator in crypto #duckdao @dao_duck as a Tier 2 project. It will be a deep and strong strategic partnership. More big news in the making. $EBOX $DDIM $DUCK
sr. member
Activity: 1274
Merit: 375
February 05, 2021, 08:40:47 AM
Düzeltme yapmaya başlamış, 55-60 cent civarına kadar inerse bir miktar daha alıp tier artırmayı düşünüyorum, bu fırsatlar tekrar gelmeyebilir, kendi adıma değerlendirme peşindeyim.

Düzeltme yaparsa ben de alacağım hazırda birkaç eth tutuyorum duck için çok güveniyorum nedense çok mantıklı geliyor polktan sonra vallaha bu yüzden düzeltme yaparsa düşerse ekleme yapmak istiyorum duck adı bile beni almaya cezbediyor ismi çok hoşuma gitti nedense

Bende daha fazla almadığıma pişman oldum. İlave yapmak için düzeltme bekliyorum fakat ethereum'un kendisi aşağı salmadığı sürece duck düzeltme yapacak gibi görünmüyor. Buralarda bir süre daha stabil giderse 1 eter daha alım yapacağım.

Evet duck adı güzel. xxxx.finance gibi bir ismi olsaydı bu tokenin almazdım. Birbirine benzer binlerce proje arasında farklı olmak gerekiyor. Duck logosuyla adıyla dikkat çekiyor.

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
February 04, 2021, 07:19:06 AM
Düzeltme yapmaya başlamış, 55-60 cent civarına kadar inerse bir miktar daha alıp tier artırmayı düşünüyorum, bu fırsatlar tekrar gelmeyebilir, kendi adıma değerlendirme peşindeyim.

Düzeltme yaparsa ben de alacağım hazırda birkaç eth tutuyorum duck için çok güveniyorum nedense çok mantıklı geliyor polktan sonra vallaha bu yüzden düzeltme yaparsa düşerse ekleme yapmak istiyorum duck adı bile beni almaya cezbediyor ismi çok hoşuma gitti nedense
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
February 04, 2021, 06:00:30 AM
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
February 03, 2021, 12:13:33 PM
Ne güzel kendi halinde sessiz sakin yükseliyor. Üyelik kategorilerinin ve burn rakamlarının açıklanmasından sonra bu yükseliş bekleniyordu zaten ama ben daha yavaş yükselir diye tahmin ediyordum. Daha uzun süreye yaymasını tercih ederdim en azından.
Neyse yükselsin, arkasındayız Smiley

Takım sanırım bilinçli olarak bekletecek duckstarterı. Bu arada geçen sürede bir hype, platform launch edildiğinde ayrı bir hype, yeni proje launch edildiğinde yeni bir hype böyle bir kafadalar gibi geldi. Ters tepmediği sürece güzel.

En büyük dileğim ethereum un bu sorumsuzluğunda boğulması, gerçekte zirveyi çok daha fazla hak eden rakiplerinin karşısında hak ettiği yenilgiyi alıp batması yokolmasıdır. İnanıyorum bu olacak. Olmalı

Haha. Hocam aynen. alım yaptığımda cüzdandaki ETH 1500 taneye yetiyordu. O kadar aldım ekstra feeden kaçmak için. 2000 altlimit koyulunca mecburen totalde 40 dolar daha bayıldım feelere ben de çok koydu ama yapacak bir şey yok. İleride acısını fazlasıyla çıkaracağız inşallah.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
February 03, 2021, 12:11:38 PM
0.88 Üstüne şu anda sıçramaya çalışıyor eğer yaparsa buradan sonrasında 1 dolar olacaktır tahminimce. Bu tarz projeleri bulduğunda aslında kaçırmayacaksın all in bile girilebilir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
February 03, 2021, 07:36:03 AM
Ben -şimdilik- yeni yatırımlara girme açısından değil kar etme açısından bakıyorum bu tokene. Elimde tuttuğum miktar Duck Dao projelerine rahat girecek bir miktar, ileride girmeyi de isterim kafama yatan projeler olursa.

Ama şu tablo oldukça güzel kim ne derse desin;

Duck DAO Price (DUCK)
$0.7554 - 101.33%
0.00002122 BTC
0.0004970 ETH

Teşekkürler @Lachrymose

Evet, @Lachrymose gerçekten foruma büyük katkı sağlıyor. Bu tarz projeleri keşfetme konusunda Expert Smiley

Duck DAO Price (DUCK)
$0.8229 - 84.17%
0.00002275 BTC
0.0005325 ETH

Ne güzel kendi halinde sessiz sakin yükseliyor. Üyelik kategorilerinin ve burn rakamlarının açıklanmasından sonra bu yükseliş bekleniyordu zaten ama ben daha yavaş yükselir diye tahmin ediyordum. Daha uzun süreye yaymasını tercih ederdim en azından.
Neyse yükselsin, arkasındayız Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 03, 2021, 04:30:29 AM
Ben -şimdilik- yeni yatırımlara girme açısından değil kar etme açısından bakıyorum bu tokene. Elimde tuttuğum miktar Duck Dao projelerine rahat girecek bir miktar, ileride girmeyi de isterim kafama yatan projeler olursa.

Duck DAO Price (DUCK)
$0.7554 - 101.33%
0.00002122 BTC
0.0004970 ETH

Teşekkürler @Lachrymose

Evet, @Lachrymose gerçekten foruma büyük katkı sağlıyor. Bu tarz projeleri keşfetme konusunda Expert Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
February 02, 2021, 04:30:59 PM

Duck DAO Price (DUCK)
$0.7554 - 101.33%
0.00002122 BTC
0.0004970 ETH

Teşekkürler @Lachrymose
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
February 02, 2021, 03:29:22 PM
şu üç beş kuruştan kaçışım yok mu çıldırıyorum arkadaş sonrada arkasından bakarız böyle neyse nasip değilmiş bir dahakine kısmet diyor kendimi avutuyorum.
sr. member
February 02, 2021, 03:16:33 PM
arkadaş düzeltme gelir diyordum ama fiyatlanmaya başladığı saatten bu yana herhangi bir düzeltmede yapmadı Cheesy lan elimden öyle uçup gidiyor Cheesy böyle şanssızlık mı olur.

1 dolara kadar düzeltme olmayabilir. Çoğu kişi tier seviyesini yükseltmek için alım yapıyor. Yani hali hazırda elinde tutan adamlar ilave alım yapıyor. CMC'de ayrıca dikkat çektiği için bence alıcılar baskın gelecek ve 1 dolara kadar bu şekilde gidecek diye düşünüyorum.

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 02, 2021, 03:14:49 PM
Fiyat 0,45$ oldu. Sanki ufaktan insanlar fark etmeye başladı gibi. İyi bir fomo yakalarsa, güzel kazançlar görebiliriz.

Bunu bugün yazmıştım. Duyurudan sonra fiyat 0,74$ oldu. Sanki büyük yatırım yapmadığımıza bizi pişman edecek gibi ama kontrolü elden bırakmamak gerek.
member
Activity: 280
Merit: 71
February 02, 2021, 03:14:28 PM
arkadaş düzeltme gelir diyordum ama fiyatlanmaya başladığı saatten bu yana herhangi bir düzeltmede yapmadı Cheesy lan elimden öyle uçup gidiyor Cheesy böyle şanssızlık mı olur.

Aynı durumu kendim de yaşıyorum. Ama bu tarz projeler bu aralar deli gibi yükseliyor alım fırsatı bile vermeden. Hayır bu noktadan alsam düşer diyorsun ama daha da çıkmaya devam ediyor. Güzel bir proje takip ediyorum devamlı ama burdan girmek de içimden gelmiyor açıkçası. Piyasada fırsatlar bitmez en kötü elvadiyelik alır unuturuz bu fiyatlardan.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
February 02, 2021, 03:03:55 PM
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 02, 2021, 02:31:47 PM
24 saatte %85 yaptı... Umarım böyle ilerler
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
February 02, 2021, 01:26:32 PM
Benim biraz daha ekleme yapmam o zaman ya fırsatlardan yararlanmak için mükemmel bir şans bence zaten aldığımızın çoğunu ducktan kazananız gibime geliyor polktan daha iyi olacaktır bunlar bence en az duckun değeri 4-5 dolara çıkacak gibi gözüküyor
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
February 02, 2021, 12:58:29 PM
Ben de kaç gündür bekledim biraz düşşe de öyle alsam diye çünkü ethereum gaz ücreti çok can yakıyor. Ama hiç gevşemedi ve gaz ücreti de daha yükseldi.

Bu yeni haberlerden sonra mecbur başka yatırım bozup imkan zorlayıp aldım ve gas ücreti de yine canımızı yaktı 1 yıldır gas dan çektigimizi enflasyondan çekmedik içimden hep diyordum da artık canıma tsk etti ben de söze dökeceğim Allah belanı versin ethereum  ve onun sorumsuz duyarsız kayıtsız ekibi Allah belalarını versin! 2 yıl oldu koskoca iki yıııll. Bin kere posa geçilirdi milyar dolarlar kazandılar bu finansal güçle bin kez çözüm sağlanabilirdi. Hiçbir affedilir bir gerekçesi ve özrü bahanesi yok bu durumun. Tamamen can yakan bir sorumsuzluk.

En büyük dileğim ethereum un bu sorumsuzluğunda boğulması, gerçekte zirveyi çok daha fazla hak eden rakiplerinin karşısında hak ettiği yenilgiyi alıp batması yokolmasıdır. İnanıyorum bu olacak. Olmalı
sr. member
February 02, 2021, 12:10:17 PM
DUCK'u alıp Duckstarter'e yeni projelere katılmaya gidiyorum. Burada DUCK'ı kilitliyoruz.
Evet.

DUCK kilitleyerek kilitlediğimiz miktara göre İCO'lara girerken indirim yada çeşitli avantajlar kazanıyoruz.
İndirim olmaz. Yüksek allocation (yatırım yapma imkanı) olur. Silver 100 dolar ise Platinum 1000 dolar gibi.

İşimiz bittikten sonrada 90 gün sonra DUCK'u çekip çıkabiliyoruz. Ama yok ben İCO'dan sonra hemen DUCK'ı çekeceğim derseniz coinlerin bir kısmı yanıyor.
Evet. 30 gün sonra %10'a düşüyor. Gayet hafif kuralları var.

Burada merak ettiğim İCO'ya katılırken ödemeyi ne ile yapıyoruz? İCO sahibi adam DUCK ile mi yoksa DUCK kilitlemenin yanında ETH gibi para birimleri ile  ödeme yaparak mı bu İCO'lara katılacağız.
İlk söylenene göre DUCK veya DDIM ile ödeme yapılacak, %5 gibi minik bir kısmı ise burn olacak ki bu da tokenin fiyatının yükselmesine destek olacak.

Teşekkürler hocam, şimdi anladım.

---

Bu arada İvan Tech Tweet attı.
https://twitter.com/IvanOnTech/status/1356635031758848001
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
February 02, 2021, 10:52:01 AM
DUCK'u alıp Duckstarter'e yeni projelere katılmaya gidiyorum. Burada DUCK'ı kilitliyoruz.
Evet.

DUCK kilitleyerek kilitlediğimiz miktara göre İCO'lara girerken indirim yada çeşitli avantajlar kazanıyoruz.
İndirim olmaz. Yüksek allocation (yatırım yapma imkanı) olur. Silver 100 dolar ise Platinum 1000 dolar gibi.

İşimiz bittikten sonrada 90 gün sonra DUCK'u çekip çıkabiliyoruz. Ama yok ben İCO'dan sonra hemen DUCK'ı çekeceğim derseniz coinlerin bir kısmı yanıyor.
Evet. 30 gün sonra %10'a düşüyor. Gayet hafif kuralları var.

Burada merak ettiğim İCO'ya katılırken ödemeyi ne ile yapıyoruz? İCO sahibi adam DUCK ile mi yoksa DUCK kilitlemenin yanında ETH gibi para birimleri ile  ödeme yaparak mı bu İCO'lara katılacağız.
İlk söylenene göre DUCK veya DDIM ile ödeme yapılacak, %5 gibi minik bir kısmı ise burn olacak ki bu da tokenin fiyatının yükselmesine destek olacak.
Pages:
Jump to: