Pages:
Author

Topic: Düşüş henüz bitmedi - page 7. (Read 1986 times)

full member
Activity: 378
Merit: 100
February 02, 2018, 11:51:14 AM
yaz aylarında 2000 dolar olduğu için yatırım yapanlar şuan 7000 dolara düşmesini yatırım yapamaz olarak algılıyorsa tamam yatırım yapmasın zaten bu kadar kısa sürede getireilen miktarı hangi hisse senede getirdi veya biz mi acaba biraz aç gözlülük yapıp btc alır almaz altcoinlere geçip güzel para kazanırken sıkıntı yoktu şimdi ne zman ki btc bazlı bir düşüş oldu ve şuanda zarar ediyoruz diyeim ki bu geçmişe bakınca kardan zarardır ve bu şekilde hareketler herzaman olacaktır ama panik satısı yapmadan piayasada yerinizi korumakta fayda var diie düşünüyorum

bende sata katılıyorum. ani düşüş zamanlarında sağlam durabilen kişiler kazanır. acemiler elindekileri satar, elindekileri satmayan yada düşünce daha fazla alabilme cesareti olanlar kazanır.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
February 02, 2018, 07:59:48 AM
yaz aylarında 2000 dolar olduğu için yatırım yapanlar şuan 7000 dolara düşmesini yatırım yapamaz olarak algılıyorsa tamam yatırım yapmasın zaten bu kadar kısa sürede getireilen miktarı hangi hisse senede getirdi veya biz mi acaba biraz aç gözlülük yapıp btc alır almaz altcoinlere geçip güzel para kazanırken sıkıntı yoktu şimdi ne zman ki btc bazlı bir düşüş oldu ve şuanda zarar ediyoruz diyeim ki bu geçmişe bakınca kardan zarardır ve bu şekilde hareketler herzaman olacaktır ama panik satısı yapmadan piayasada yerinizi korumakta fayda var diie düşünüyorum
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 02, 2018, 07:36:53 AM
devletlerin bitcoini yok etmeleri mümkün değil..interneti yok edemediler sadece az biraz kontrole aldılar bu kadar...bu yönde algı yapanlar (btc yi devletler bitirecek falan) sadece alttan toplayacağını zanneden köylü kurnazları...devletlerin yapacağı girişiimler en fazla kerizleri korkutup kaçıracak..bu korku trenine binip kaçanlar kriptonun devrimini bir süre geciktirecek hepsi bu

şimdi bu yazacaklarımı günlük al satçı tayfanın anlayabilmesi çok zor..manipülasyon peşinde koşan köylü kurnazlarını da hiç saymıyorum...yine de bu forumda bakış açısı at gözlüğü olmayan arkadaşlar da olabileceği için yazıyorum.ciddi bi savaş olabilir.daha önce de yazmıştım.bitcoin, siyonistlerin; tek dünya devleti, tek merkez bankası, tek köle toplum diye başlıkları olan yeni dünya düzeni adındaki SAPIK hedeflerine çomak soktu..çıldırmaları boşuna değil..hindistan gibi sömürge ülkeleri kullanarak manipülasyon yaptırmaları kaçınılmazdı zaten...benzer bir girişim bizim ülkemizde de olabilir...ne de olsa bizde sömürgeyiz. kapitalizmin finans kuruluşları ve siyonist küresel para baronları 1 günde kurulmadı 1 günde de yıkılacak hali yok elbette.ancak savaşın sonucu belli

bu işi bitirmeye kafaya koydularsa ( ki öyle ) kurbağayı direkt haşlanmış suya atmadan yavaş yavaş bunu haşlayarak yapacaklardır. Yani arada düzeltmeler olacak, çıkış başladı umuduyla insanlar girdiklerinde malları bırakmaya devam edeceklerdir. Borsada kol kesmek diye bir terim vardır, bazen zarar sizi bitireceğine , kolu kesip çıkarsınız bunlar öyle günler..

çok boş yazıyorsun.geldiğin yere geri dön bence..yallah istanbul menkul kıymetler borsasına
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
February 02, 2018, 07:18:17 AM
İnsan aç gözlü düşşün alalım diyor da. Varolanlar ne yapıcak. 7500 altına düşmez herhalde ( inşallah bu yoruma bakıp iç çekmem ). Şahsen ben bugun alış yaptım, daha almayı düşünmüyorum. 5000usd zor görmesi ama görürse ozaman alırım
newbie
Activity: 84
Merit: 0
February 02, 2018, 06:20:58 AM
BTC 8 K ya düşünce almak için bekleyenler, bu sefer 5 K olsun da alalım diye bekliyor. Bu mantıkla da  BTC sert yükselişe geçtiğinde  keşke o fiyattan alsaydık diye üzüntü duyacaklar. Olan sadece yüksekten alıp, düşükten satan deneyimsiz ve sabırsız yatırımcıya oluyor.
member
Activity: 152
Merit: 11
February 02, 2018, 06:11:00 AM
düşüş devam edecek gibi gözüküyor, bu tabiki de altları sarsacaktır bu kesin bunu hepimiz biliyoruz da , neden bu kadar tepki koyuyorsun ki insanlara anlamadım, herkes dlediği gibi yapar yatırımını, bütçesi az cok bundan kimene , arkadaslarında yazdıgı gibi somut bilgilerin varsa yaz bizde bilelim, 10k da bişey yokdu da 8k ya gelince mi felaket tellallığı yapmaya başladınız anlamadım, bilgi veren ve ya fikir paylaşımı yapılabilen başlıklar açılmalı bu şekilde bütün foruma laf sokan başlıklar yerine diye düşünüyorum
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
February 02, 2018, 06:05:10 AM
Piyasa toparlama yapmaya uygun durumdayken kilit altcoinlerden mümkün olduğunca stoklamak lazım. Ciddi tokenlerde ve koinlerde ciddi sayılacak düşüşler oldu. Piyasaya yeniden para girişi olduğunda sıkı karlar edilebilir.
newbie
Activity: 83
Merit: 0
February 02, 2018, 05:15:31 AM
Üzücü bir durum, konuyu ben açmıştım halen de aynı fikirdeyim. Kaybedilen şey para yani insanın canını yakar bilirim, söylemeye çalıştık sebeplerini anlattık.. birileri duyduysa ne ala artık.. Düşüş nerede biter bunu kimse bilemez, balinalar onlar bunlar vs buna inanmıyorum. 7/24 yaşayan bir piyasada organize hareket olması çok çok zor.. Herkes birbirinin rakibi sonuçta..Merkez bankaları bu piyasaya düşman ve bence bilinçli olarak ( özellikle Davos'taki kapalı kapılar ardından )  belirli günlerde belli ülkelerden açıklamalar geliyor ki iyice sektörün beli kırılsın.. Ülkeler , mevcut finansal yapılar 1 günde kurulmadı, paralarını korumak için her şeyi yaparlar.. Kar elde ettiğinizde çıkmak zordur psikolojide buna kumarbaz yanılgısı ( hırsı )  denir. Nacizane fikrim eğer bu işi bitirmeye kafaya koydularsa ( ki öyle ) kurbağayı direkt haşlanmış suya atmadan yavaş yavaş bunu haşlayarak yapacaklardır. Yani arada düzeltmeler olacak, çıkış başladı umuduyla insanlar girdiklerinde malları bırakmaya devam edeceklerdir. Borsada kol kesmek diye bir terim vardır, bazen zarar sizi bitireceğine , kolu kesip çıkarsınız bunlar öyle günler..
member
Activity: 448
February 02, 2018, 01:06:17 AM
Düşüş dediğin zaten zemine çakılmadan bitmez. En azından tanımında buna benzer bir şey var. Ne zaman ki zemine çarptı o zaman durur. Konu o zaman değişir ve Zemin neresi sorusu aklımızda ki yerini alır. Ama malesef zemin diye bir kavramın bu piyasada var olduğunu düşünmüyorum. Yani düşeceği ve duracağı yeri kestirmek zor.
member
Activity: 336
February 02, 2018, 12:40:58 AM
Bu düşüşler bitmeden hiç bir kripto paradan bahs etmek dashi istemiyorum artık aldığımız tüm coinler elimizde kaldı. 8000 dolarları görürse eger bitcoin daha da düşer bir daha toparlanamaz diye yorumlar okudum. grafikler bunu gösteriyormuşş maleseff ne kadar doğru kestiremiyorum.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
February 01, 2018, 11:09:05 PM
Bu piyasanın inişi ve çıkışı hiçbir zaman bitmez örneğin ben düşüşün daha bitmediğini düşünerek Bitcoin'e giriş yaptım tam tersine kötü bir seçim yapmışım Bitcoin'in fiyatı çakıldı, Ethereum daha sağlam durdu yinede uzun vade de Bitcoin'in fiyatına baktığımızda şu anki endişelerimize bakıp güleceğiz.
member
Activity: 380
Merit: 31
February 01, 2018, 10:36:04 PM
Şu ortamda ben Çin kaynaklı blockchain projelerine yönelmeye karar verdim. Çin, teknoloji bakanlığının desteğiyle blockchain araştırma merkezi kurdu. Çin'in daha önceki yasaklamaları dolandırıcılık olaylarını önlemeye yönelikti. Bunun için de kendi kaynaklarına yönelme yolunu seçti. Anlayacağınız yerli ve milli blockchainden yana. Bitcoin ve ethereuma karşı Neo, Asch ve  Achain'i radarınıza alın.

Çin kendi borsasını açacak diye söylentilerde dolandı bir ara.

Çin kriptolarına yönelmek çk mantıklı bir karar.

Amma velakin eğer çin kriptolarına yöneleceksek ilk aklımıza gelen VECHAIN olmalıdır.

Şu an en iyi yatırım zamanı çok düştü. 5 dolar civarında.

Çok iyi partnerlik anlaşmaları var.

Arkalarında devlet olduğu söyleniyor

Yeni açılacak borsanın temel exchange kriptolarından biri olacak deniyor.

Mutlaka araştırın.

member
Activity: 714
Merit: 82
February 01, 2018, 09:45:22 PM
şuanki coinlerin kullanım alanı çok dar hatta bir çoğunun yok bile. lafla peynir gemisi en fazla 700 milyar cap'e kadar yürüyor.

Bundan sonra coinlerin kullanım alanı artmadıkça eski seviyeyi uzun süre yakalayamacağını düşünüyorum.

sr. member
Activity: 266
Merit: 271
February 01, 2018, 06:20:56 PM
Evet düşüş devam edecek fakat şu durumda en mantıklısı bitcoin almak gibi geliyor, çünkü şuana kadar sürekli tekerrür eden bi gerçek var.
member
Activity: 126
Renewable Energy Cryptocurrency
February 01, 2018, 06:09:41 PM
Güzel günler yakındır arkadaşlar evet çoğumuz karamsar olduk bu dönemde ama bitcoin tarihinde bunlar hep yaşandı hatta daha büyük düşüşler yaşandı. Tek fark şimdi piyasada olan kişi sayısı çok daha fazla ve medyanın etkisi çok daha büyük. Kötü haberler asılsız veya eski bile olsa hemen servis ediliyor. Ben 8000 dolar altına düşeceğini hiç zannetmiyorum. Ama yardırmaya bi başladı mı önünü kimse alamaz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
February 01, 2018, 04:24:44 PM
Şu ortamda ben Çin kaynaklı blockchain projelerine yönelmeye karar verdim. Çin, teknoloji bakanlığının desteğiyle blockchain araştırma merkezi kurdu. Çin'in daha önceki yasaklamaları dolandırıcılık olaylarını önlemeye yönelikti. Bunun için de kendi kaynaklarına yönelme yolunu seçti. Anlayacağınız yerli ve milli blockchainden yana. Bitcoin ve ethereuma karşı Neo, Asch ve  Achain'i radarınıza alın.

Bunların arasına bence Elastos'u da eklemelisin  Wink
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
February 01, 2018, 04:19:42 PM
Geçen senede bu denli olmuştu her düşüşün bir yükselişi olur büyük ihtimalle. Çok fazla takılmamak lazım ama yinede şu an ki tablo insanı biraz bozuyor.
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
February 01, 2018, 04:15:22 PM
Bitcoindeki düşüş altları da etkiliyor elbette ancak bitcoin mutlaka kendini toparlayacaktır. Düşüşler sonrasında felaket senaryoları çizmek bana çok mantıklı geliyor. Sonsuza kadar yükselmesini bekleyemeyiz. Sakin ve sabırlı olmak önemli bir nokta bana kalırsa..
member
Activity: 392
February 01, 2018, 03:50:34 PM
iyimser yaklaşa yaklaşa iyimserliğim kalmadı mk bu ne çıkıcak çıkıcak diyozda çıkmıyo sokucam bu lanet devletlerede adamlar her boku yapıyolar düşürmek için sonra parası olan alıyo üstüne para katıyo fazlasıyla
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
February 01, 2018, 03:38:25 PM
Ben biteceğini düşünmüyorum, belki uçurumun hala kıyısındayızdır da ayağımız kayıyordur aşağıya doğru, bir bakarsınız düşmeye yeni başlamışız kanyondan aşağıya, kripto para piyasalarında ne olacağı belli olmuyor gerçekten.

herkesin iyimser yaklasmaya calistigi bir konuda bu sekilde yorum yapmaniz dikkat cekici. biraz daha gercekci olmak ve her turlu senaryoya hazirda beklemek gerekiyor, goruslerinize katiliyorum.
bir anda her sey tepetaklak olabildigi gibi bir anda da yukselebiliyor Smiley
Pages:
Jump to: