Pages:
Author

Topic: Düşük Hacimli Coinlerle Borsada Kâr Elde Etmek - page 2. (Read 701 times)

member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Waves dex üzerindeki assetlerde bunu yaparak çok güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Tabi işlem yapmadan önce, alım-satım yapacağınız asset'in az çok ne olduğu ile ufak bir araştırma yapmak sağlıklı olacaktır. Bir de kendinizi çok kaptırıp botlarla savaşmaya kalkmayın, hemen çarpıveriyorlar.  Cheesy

Wavesin kendisi bir türlü iflah olmadı ama borsasında gerçektende iyi kazançlar elde edilebiliyor. Tabi dediğiniz gibi en azından tamamen scam olmayanlara yanaşmak lazım  Grin Yoksa orasıda deli gibi scam kaynıyor adamı anında üterler
jr. member
Activity: 113
Merit: 1
Keşke hergün ayrı bi hacmi düşük coin ele alınsa öyle bi yazı yazılsa aslında haberi olmayanlar da boyle fırsatlardan faydalanmış olur
jr. member
Activity: 113
Takip edip yapabilen için evet çok güzel fırsatlar var ama bi çok kişi birini yakalasa diğer fırsatı kaçırıyor hepsine de yetişmek mümkün olmuyor ınsan kazandıkcada gözü doymuyo hep biraz daha biraz daha derken kazanılan da elden gıdebılıyor
jr. member
Activity: 630
Sabirli ve piyasalari iyi gozlemleyen biri icin gayet guzel bir kazanc yolu olabilir. Ama dusuk hacim kriptopara piyasalarindaki en buyuk sorunlardan biridir. Dikkatli olmak lazim.
jr. member
Activity: 236
Kesinlikle işe yarıyor bende 100$ ile 2 ay içinde 1000 $  civarı kazandım şunu da belirteyim şu an bir işim yok ve çok fazla boş vakit harcadım araştırma izlme v.s sonuçta karlı bir işlem
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Zaman zaman can sıkıntısı nedeni ile yaptığım kazanç yöntemi olur kendileri. Aynı borsa üzerinden belirtilen işlemleri de yaptığım zamanlar oluyor fakat bazı zamanlarda iki farklı borsa üzerinden arbitraj yaparak kullanıyorum önerdiğiniz yöntemi. Açgözlü olmadıkça, aşırı yüksek kar marjı hedefi olmadıkça ve nerede ne kadarlık işlem yapacağınızı kararlaştırdıktan sonra kesinlikle kazandıran bir yöntemdir. Fakat olası bir yüksek kar marjı hedefi konulması durumunda veya belirli bir işlem hacmi üzerinde işlem yapılması zamanında zarar pozisyonu ile günü bitirmek de söz konusudur. Bu sebeple bilgili kişiler tarafından yapılmasını ve dikkatli şekilde yapılmasını tavsiye ediyorum.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Aç gözlü olmadan dikkat edilerek alınmalı almadan önce geçmişi vs araştırılmalı yapımcısı vs
member
Activity: 322
Merit: 10
bence biraz şansın da yardımı var bu işte. bu strateji yüzde yüz çalışır diyemeyiz. çünkü işin içine botlar giriyor. onların olduğu piyasa da hiçbir şekilde alım satım yapmayı ben önermiyorum.arttırcam derken azaltıp birde üzerine hırs yapıp elinizdekileri eritirsiniz...
member
Activity: 112
Merit: 31
Bunu defalarca deneyen birisi olarak çok başarılı olamadım. 2 farklı şekilde pişmanlık yaşayabiliyorsunuz. Birincisi düşükten aldığınız coini biraz yükseğe sattınız. Ve fiyat inanılmaz yükselişe devam ederek sattığınıza pişman ediyor. Ya da sattınız ve biraz düşünce tekrar aldınız. Bu seferde fiyat sürekli düşüyor. Uzun süreli bekleyebilecekseniz ve büyük rakamlarla yatırım yapmıyorsanız denenebilir ancak diğer şekilde çok makul bulmuyorum.

Şahsen, 1. senaryodaki durumda pişmanlık duymam. Neticede amaç aldığından bir şekilde fazlaya satmak.
O coin/token özelinde bir ralli olursa yapacak birşey yok, bundan kâr ettik, şimdi başkasına bakalım derim.
Piyasa genelinde bir ralliye denk gelirsek zaten bu iş o zamanların işi değil, esas işimize bakarız. Bu çünkü boş vakitleri, durgun piyasaları değerlendirme şekli.

2. senaryoya gelirsek, yani elimizde coin/tokenlerle terste kalma durumu. Bu aşamada da bu yüzde ndüşük hacimli olsun diyorum.
Bu iş için takip ettiğim 4-5 token var, saatte ortalama 7-8 işlem gerçekleşiyor. Dediğiniz durum işlem hacmi yüksekse, evet riskli. Ama düşük olunca size istediğinizde düşüne düşüne çıkma fırsatı da verir.
member
Activity: 378
Merit: 14
Bunu defalarca deneyen birisi olarak çok başarılı olamadım. 2 farklı şekilde pişmanlık yaşayabiliyorsunuz. Birincisi düşükten aldığınız coini biraz yükseğe sattınız. Ve fiyat inanılmaz yükselişe devam ederek sattığınıza pişman ediyor. Ya da sattınız ve biraz düşünce tekrar aldınız. Bu seferde fiyat sürekli düşüyor. Uzun süreli bekleyebilecekseniz ve büyük rakamlarla yatırım yapmıyorsanız denenebilir ancak diğer şekilde çok makul bulmuyorum.
member
Activity: 220
Merit: 10
dediğinde mantıklısın çok güzel hareketler yapıp üç beş birşeyler kazanıyorsun ama bunu bir balina fark ederse çok pis terste kalırsınız.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Paylaşım için teşekkürler ama bu yöntem zaten bir çoğumuzun elimizdekileri arttırmak için kullandığı bir yöntem. Şahsen kendim bu yöntemle gelecek gördüğüm birçok coini arttırdım. Dediğiniz gibi sabretmek lazım ve aç gözlü olmamak lazım.
newbie
Activity: 96
Merit: 0
Güzel yöntem şu durgun zamanda değerlendirmek lazım bekle bekle nereye kadar
jr. member
Activity: 55
Güzel yöntem. Hiç işlem olmasa en kötü orderlar iptal edilir.
Kafada simule edince, ufak paralara ok denirse bir risk yok gibi duruyor.
member
Güzel bir yöntem ama ben trade işine hiç girmeme yanlısıyım. Çünkü ne zaman bu işe girmeye heveslensem elimde patladı

Çok çok küçük rakamlarla, sırf borsa ve coinin davranışlarını öğrenmek için yapılabilir, eğlencelik tutarlarla.
Ben de başladığımda, 1000 sathoshili, 100 adetten az alım/satımlarla başlamıştım.
member
Activity: 249
Merit: 11
Güzel bir yöntem ama ben trade işine hiç girmeme yanlısıyım. Çünkü ne zaman bu işe girmeye heveslensem elimde patladı
member
Büyük kazanç umutlarıyla yola çıkıp elimizdeki lerden de olmak var işin ucunda.

Baştan dedim, aç gözlü olmamak lazım, herşeyde olduğu gibi.
Eldekinden olacak bir durum yok aslında bu senaryoda.
İşlem hacmi fazla olmayınca, eğer bir pump/dump aksiyonuna denk gelmezseniz en fazla komisyon zararıyla çıkılır.

Yöntem güzel, iyi bildiğiniz tanıdığınız coinlerde denemenizi tavsiye ederim. Huyunu suyunu bilmediğiniz coinlerde denerseniz elinizde patlama ihtimali de var. Dikkatli odaklanarak yapılan tradelerde genelde kazanırsınız. Burdaki temel kural kendiniz olaya çok kaptırmamak ve genellikle profesyonel hareket edebilmek.

Aynen öyle.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Yöntem güzel, iyi bildiğiniz tanıdığınız coinlerde denemenizi tavsiye ederim. Huyunu suyunu bilmediğiniz coinlerde denerseniz elinizde patlama ihtimali de var. Dikkatli odaklanarak yapılan tradelerde genelde kazanırsınız. Burdaki temel kural kendiniz olaya çok kaptırmamak ve genellikle profesyonel hareket edebilmek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Büyük kazanç umutlarıyla yola çıkıp elimizdeki lerden de olmak var işin ucunda.
member
Activity: 574
Merit: 55
Waves dex üzerindeki assetlerde bunu yaparak çok güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Tabi işlem yapmadan önce, alım-satım yapacağınız asset'in az çok ne olduğu ile ufak bir araştırma yapmak sağlıklı olacaktır. Bir de kendinizi çok kaptırıp botlarla savaşmaya kalkmayın, hemen çarpıveriyorlar.  Cheesy
Pages:
Jump to: