Pages:
Author

Topic: Düşük marketcap'li radar dışındaki coinler - page 2. (Read 1150 times)

full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
NYC Ve PWR Yobitte bence ilerde kazandırabilecek coinler.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Wrc ve Anryze var hocam benim takip ettiklerim bunlar, bir çok koin var coinmarketcapten bakabilirsiniz.

oo coinmarketcap güzelmiş. bende google'ı öneririm bir şey yazınca bir sürü şey koyuyor önünüze
full member
Activity: 322
Merit: 154
supply düşüklüğü sebebiyle 0.37 dolarlardan minereum toplamıştım ancak aylardır devleri hiç bir şekilde ne artemine'a ne de minereum'a twitter/telegram/btt yazmıyordu. 18 ocak itibariyle yeni gelişmelerini duyurdular. araştırma listenize almanızı tavsiye ederim. özellikleri itbariyle kesinlikle bugünkü 0.99 dolar değerini haketmiyor.

düşük supply demişken cryptopiadan xptx ve grwi'yı da ekleyebiliriz.

buralar biraz kumar gibi ama getirileri de büyük oluyor, burdan aldıklarımız sağlam coinlere Smiley
full member
Activity: 333
Merit: 101
coin değilde etherdeltada ucuz tokenler var.ciddi para bağlanmaz ama küçük miktarlar bağlanabilir.brat almıştım 10 gün evvel. ethderdelta da fiyatı düşük diğer listelendiği 2 borsaya göre. YTD.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
ZCoin ve Factom diyorum. Bunların arzları düşük ve fiyat artış potansiyeli olan derecede. Ciddi bir güncelleme yada yatırımcısını etkileyecek bir hareket olursa tavana vurabilir fiyatları. İnceleyip araştırmanızı ısrarla tavsiye ederim.
full member
Activity: 314
kesinlikle marketcap değerleri çok önemli. son zamanlarda herkes düşük marketcapli coinlere yöneldiği için bu tip coinler ciddi oranda kar ettirmeye başladı. ama iyi incelemek lazım. sonuçta bu taleplerin balon olduğunu biliyoruz. bir anda terste kalmakta var. en iyisi ico aşamasındayken bu hesaplamaları yapıp icodan token almak sanırım.
newbie
Activity: 53
Merit: 0
25m altı değiller ama 50altı kısa vadede oax ve mda var yükselişe geçtiler devamı gelir gibi.ytd
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
DeepOnion ve Solaris var radarımda bunları araştırıyorum deepin önü çok açık bakalım almayı planlıyorum şu aralar biraz

Deeponion en az 2x yapacak hocam çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız.

Deep onion 6aydan beri kazdık  20x yaptı sattık bundan sonrada yapsa yapsa 2x yapar.Alacaksanız veya kazım için farklı coin önerisinde bulunabilirim

Linda diye bir proje var, çok ucuz 30 40 satslarda dolanıyor, ilgimi çekti öyle çok para koyulcak bişey değil ama 100 200 bişi atılabilir, güzel artış olursa şansa biraz kazandırır işte. Onun dışında uzun vade olarak rlc buaralar dikkatimi çekmeye başladı.

Tavsiye etmem çok balinası var saçma sapan coin.Ekip kimdir necidir hiç bilgi yok.Şeffaf olurlarsa xvg gibi olur 500 satlara çıkması zor değil. Bunun yerine alternatif birçok coin var Kucoinde TEL coin incelenebilir
newbie
Activity: 47
Ufak bir miktar yatırım yapmak istiyoruum. Önerir misiniz sizde bu coinlerden almamı maksat farkındalık olsun takip edebşliceğim farklı birşeyler olsun yani Cheesy
member
Activity: 633
Merit: 15
Starta (STA) dikkate alabilirsiniz. Token sayısı çok düşük olduğundan düşüşten ilgimi çekmişti. Sanırım şirketlere startup yatırım desteği veriyorlar. Belli oranlarda  destek verdikleri şirketlere hissedar oluyorlar.
newbie
Activity: 154
Wrc ve Anryze var hocam benim takip ettiklerim bunlar, bir çok koin var coinmarketcapten bakabilirsiniz.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Şu başlıkta biraz daha takılayım bu aralar gözüme kestirip iyi bir hamle yapmak istiyorum. Kendim de biraz araştırırım içime ne sinerse artık, kararsızlık epey kötü.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Luxcoin takip etmenizi öneririm mining coini fakat gelecek vaad ediyor wallet tasarımı falan çok hoş yeni borsalara girerse rahat 100 doları görür
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
ColossusCoinXT
2 aydir takip ediyorum. coinsmarkets kapandiktan sonra baya deger kaybetti ama dikkat etmek gerekir
full member
Activity: 406
Merit: 100
Linda diye bir proje var, çok ucuz 30 40 satslarda dolanıyor, ilgimi çekti öyle çok para koyulcak bişey değil ama 100 200 bişi atılabilir, güzel artış olursa şansa biraz kazandırır işte. Onun dışında uzun vade olarak rlc buaralar dikkatimi çekmeye başladı.
member
Activity: 294
Merit: 11
DeepOnion ve Solaris var radarımda bunları araştırıyorum deepin önü çok açık bakalım almayı planlıyorum şu aralar biraz

Deeponion en az 2x yapacak hocam çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız.
member
Activity: 113
prl eklenebilir listeye fırlayacak coinlerden biri bana göre.hawala today da aynı şekilde baya iyi bir proje.hepsine ufaktan yatırım yapılabilir
member
Activity: 233
hawala today diyorum 1 mil market degeri 73 bin civarıda sirkulasyonu var android apple mac walletları taze cıktı kucuk meblada denenebilir
member
Activity: 448
full member
Activity: 236
Whalecoin'i öneriyorum ben 2.5 doalr olduğunda buraya tekrar gelip mesaj atacağım mutlaka. Şu an mercatox'ta ve stockexchange de işlem göryüor. Zclassic yazılımcısı bunu da yazan herif.

Ciddimisin aylardır whl kazıyoruz hala satmadık kaç ay sonra 2.5 dolara ulaşır

whalecoin ilgimi çekti. anladığım kadarıyla steemit'in smart contractlı versiyonunu yapıyorlar ve üstlerinde uygulama geliştirebilecek chat vs gibi? marketcap'i de baya düşükmüş tam aradığım gibi
Pages:
Jump to: