Pages:
Author

Topic: Düşük marketcap'li radar dışındaki coinler - page 5. (Read 1150 times)

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
OOO X10 grubuna hos geldiniz, yani projenin ne yaptigi onemli degil ama market capi onemli, baba CMCye en son sayfaya bak 1 bitcoinle hepsini alabilecegin coinler var al birini sonra HODL Smiley
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Güzel bir konu açmışsınız düşük marketcap li coinleri ararken yalnız şuna da çok dikkat etmek gerekiyor, seçilen coin kesinlikle scam v.s olmamalı, projesi sağlam ve geleceği güzel bir coin olursa fiyatında çok büyük artışlar görülebilir en azından.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Cryptopia borsasını unify sayesinde tanıdım. İşlem hacmi yüksek değil, ama fena bir borsa değil, iş görür. Bu arada paylaşımınız için teşekkürler.
full member
Activity: 236
Merit: 101
dump sezonu başlasın, 2-3 ay bekleyin, bittrex'te "en düşük satoshili coinler" diye sıralatın, çıkan ilk 20'den alın garanti 3-5x yapar (delist edilmezse). en son energycoin'i gözüme kestirdiydim 1600 satlardan girmedim şimdi 3k'yı geçmiş, pokunu çıkartırlarsa 10k'yı da geçer muhtemelen...ytd

arkadaşım burda amaç borsadan gözümüzü kapayarak coin seçmek değil. projelerini incelemek temel analiz yapmak. potansiyel patlamasını yapmamış coinleri bulmak.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
dump sezonu başlasın, 2-3 ay bekleyin, bittrex'te "en düşük satoshili coinler" diye sıralatın, çıkan ilk 20'den alın garanti 3-5x yapar (delist edilmezse). en son energycoin'i gözüme kestirdiydim 1600 satlardan girmedim şimdi 3k'yı geçmiş, pokunu çıkartırlarsa 10k'yı da geçer muhtemelen...ytd
full member
Activity: 196
Merit: 100
cryptopia bana pek cazip gelmiyor bir türlü. Arkadaşın da dediği hesaba yansıma hızı çok düşük.. Neden böyle oluyor bende anlamış değilim.
full member
cryptopia sizce güvenilir mi ? hitbtc gibi sorunları olan bir borsamı bu konuda tecrübeleri olan paylaşırsa sevinirim malum hitbtc yine sıçtı. USDT bazında al sat yapabiliceğim borsa arıyorum

cryptopia'ya bende dün para attım confirmationları hemen almasına rağmen yaklaşık 45dakikada falan hesaba yansıdı ethereum. site biraz ağır bir arayüze sahip ama baya detaylı.

hitbtc zaten gördüğüm en amatör site olabilir. dün akşam LTC deposit ettim saatlerce geçmedi. system health diye bir şey yapmışlar oraya bir baktım ltc wallet'ı kapalı. eğer ltc wallet'ını kapıyorsanız deposit ekranına niye yazmıyorsunuz. bu nasıl bir beyinsizliktir. 36 saat sonra wallet'ı açtılar bu seferde askıda kalan litecoineri hala hesaba yansıtmadılar. destek yok bir şey yok. request gönderiyoruz ama hiç bir bilgi istemiyor nasıl sorunumu çözücekler anlamıyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
cryptopia sizce güvenilir mi ? hitbtc gibi sorunları olan bir borsamı bu konuda tecrübeleri olan paylaşırsa sevinirim malum hitbtc yine sıçtı. USDT bazında al sat yapabiliceğim borsa arıyorum
full member
cryptopia bu coinler açısından çok uygun.ordaki coinlerin büyük kısmı düşük çaplı coinler
member
Activity: 434
Merit: 14
Son zamanlarda türeyen yeni borsalarda veya işlem hacmi düşük borsalarda bir çok koin kazanç bakımından baya iyi konumdalar. Bu tür paylaşımlarla da haberdar oluyoruz. Yazılan ve arkadaş tarafından takibe alınan bu koinleri ben de takibe aldım. Bakalım nasıl seyredecek.
member
Activity: 112
Merit: 10
TrueFlip TFL şu aralar ben de çok fazla görmeye başladım sağda solda.Coin sayısı oldukça az ve market hacmi de oldukça düşük gibi.Uzun vadede kaybettirmeyeceğini düşünüyorum.
full member
25m$ ve altı market hacmine sahip ilginizi çeken potansiyeli olan coinleri paylaşırsanız güzel bir konu olur.

benim yine buralardan okuduğum insanecoin ve footy cash var. 15 gündür bu 2 coini takip ediyordum ama cryptopia'da üyeliğim olmadığı için alamadım ve hali hazırda 3x yaptılar izlemeye başladımdan beri. bu forumdan biri önermişti bu iki coinide nick'ini hatırlayamıyorum. cryptopia'nın üyelik alımını açmasıyla bu iki coini aldım.

bunlara ek olarak trueflip var. şu sıralar kârın pay olarak dağıtıldığı coinler çok revaçta. trueflip'in hali hazırda çalışan oyunları var ve çeyreklik kârının bir kısmını token sahiplerine dağıtıyor ve az sayıda token var. patlama yapma olasılığı görüyorum. cartaxi'de yine bildiğim kadarıyla rusya'da çalışan bir uygulamaları var ve kâr payının bir kısmını token sahiplerine dağıtıyor.çin ve amerika marketine girceği söyleniyor uygulamaların ama ne derece doğrudur bilmiyorum.

çok ufak miktarlar attım bu coinlere.sermayenin %1-%2'si kadar.

edit:yazıcağınız coinlerin büyük borsalarda olmaması önemlidir. büyük borsalarda olan coinler zaten radara çoktan girmiş olan coinlerdir. amacımız küçük borsalardaki coinleri bulmak.
Pages:
Jump to: