Savaş ilanının forumdan yapılması şart mı? Federasyon sayfalarında düşmanlar yazıyor oyunun başından beri. Oranın bağlayıcılığı yok mu? Bir de foruma ayrı üyelik açmak gerekiyor. Ya bizim adımızı önceden başka biri aldıysa? Forum oyuna entegre olmadığı için forum üzerindeki hareketler şaibeli kalmıyor mu? Benim daha foruma üyeliğim yok ama belki biri benim adıma forumda konuşuyor bu kadar zamandır. Bunu nasıl tespit edebilirsiniz?
Platoon forumundan ila ki savaş ilan etme kısmını bende anlamadım biri çıksa söylesene bu durumu. Açıkcası ben bireysel olarak haritada yanımda bana tehdit olabilecek farklı federasyondakilere saldırıyorum.
Savaş ilanının forumda yapılması herkesin görebilmesi ve oyunun şeffaflığı açısından önemli. Savaşlar, ilanından 18 saat sonra başlayabilir. Ancak oyun içi federasyon sayfanızdaki duyurunuzu ne zaman güncellediğinizi diğer kullanıcılar göremez. Veya savaş ilan ettiğiniz federasyon sizin oyun içi federasyon sayfanızı sürekli kontrol edemez. Bunun yerine tek merkezden, forumdan, kontrol edilebilir. Olası "
biz federasyon sayfasına yazmıştık, okusaydınız" veya "
ben her federasyonu bana savaş ilan etmiş mi diye nasıl kontrol edeyim" şikayetlerinin önüne geçilebilir.
Farklı birisi sizin adınıza kullanıcı açmışsa oyundaki ve forumdaki ip adreslerinden bu rahatlıkla tespit edilebilir. Bu tip durumlar için
[email protected] mail adresi, platoon forum ( Kullanıcı adı: master ), bitcointalk.org forum ( buradan ) ve oyun içi mesajlaşma ile ( kullanıcı adı: master ) bana 7/24 ulaşabilirsiniz.
Kullanıcıların foruma girmesinde herhangi bir çıkarımız veya gelirimiz yok. Amaç oyuncuların daha iyi bilgilenmesini, oyuna daha iyi adapte olmalarını sağlamak. Dün yapılan kural güncellemesinden sonra bir çok oyuncu "
kuralları nereden okuyabilirim" şeklinde mesaj attı. Yani oyuncuların çoğu oyunu detaylıca bilemiyor, dikkat etmiyor.
Savaşa ilanı kurallarda da belirtildiği üzere federasyonlar arası yapılabiliyor ve 24 saatte 3 saldırı sınırını kaldırıyor. Yani diğer federasyonların üyelerine veya diğer oyunculara saldırabilirsiniz ancak eğer federasyonunuz saldırdığınız oyuncunun bulunduğu federasyona savaş ilan etmemişse 3 saldırı sınırı uygulanır.