Pages:
Author

Topic: Duymadığınız Türk Projesi Joint Ventures - page 2. (Read 856 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
Adı Türkçe olmaya projeye Türk projesi demem
full member
Activity: 742
Merit: 140
Umarım başarılı olursunuz.

Türk projelerinden bir halt olmuyor demek tümevarımdır ve hatalıdır. Bu yanılgıdan kurtulmak lazım ülkemizden çıkan başarılı bir proje pozitif örnek olur ve projesi olan insanları da motive eder.

Başarısız olabilir/olacak diye düşünürsek bu ülkeden hiç proje çıkmaz.

hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
incelemeden sallamamak lazım bazı istekli insanlar başarılı bir  yerli proje üretebilir.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Herifler Türkler saçma sapan yorum atmasın diye uzun bir süre açılacaklarının haberini bile vermediler hatta lokal başlığı sadece ödül programı üzerine açtılar ama bizim yüksek zekalı arkadaşlarımız post kasacağı için Joint ventures gibi kendi halinde hedefleri olan bir projeyi topa tutuyor.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Açıkcası şu sıralar ıcolara hiç güven olduğunu düşünmüyorum bu yüzden uzun araştırmalar gerekiyor. Şimdilik sadece siteye bakmak ve incelemekle yetindim. Site oldukça kaliteli ve hoş duruyor 23 sayfalık ne kısa ne uzun bir whitepaper'ları var bence araştırmaya değecek bir ıco. Umarım başarılı olurlar.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Türk procelerini gormek guzel ama bizden para toplamasinlar yurtdisina acilsinlar bize ethereum ihrac etsinler. daha makbul.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
sanmıyorum başaracaklarını diğerleri gibi scam damgası yiyecektir muhtemelen,umarım yanıltırlar ülke için güzel bir adım olur.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Türk projelerinden bir halt olmaz yapılan tokenler ortada. Genel olarak bir başarı yakalaymıyor bunun yanı sıra direk scam damgası  yiyorlar. ben pek güvenem artık bu saaten sonra
full member
Activity: 784
Merit: 120
Yerli ve milli vurgusunu gözümüze sokmayan her yerli projeyi destekliyorum.
İlk gördüğümde hızlıca incelemiştim, steemit benzeri bir platform olarak aklımda kalmış.

Bak Yerli demiyor. Türk projesi diye yazdım Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 108
Yerli ve milli vurgusunu gözümüze sokmayan her yerli projeyi destekliyorum.
İlk gördüğümde hızlıca incelemiştim, steemit benzeri bir platform olarak aklımda kalmış.
member
Activity: 78
Merit: 10
Türk projelerinden ne kadar umut beklenebilir ki piyasaya çıkan projeleri görüyoruz.Hepsinin agzında tek bir slogan tutturmuş gidiyor nasrettin hoca hikayesine çevirdiler ama bu projenin sitesi cidden güzel duruyor ve dıger projelere bariz olarak farkını yansıtmış globale hitap edeceğini düşünüyorum mutlaka takip edeceğim inşallah hedeflediğiniz yere ulaşırsınız .
member
Activity: 280
Merit: 10
Açıkçası türk projelerinden ben umudumu kestim, hiç öyle güzel doğru şeyler çıkmıyor, bu forumda ne rezil tipler koin çıkardı insanları tokatlamaya çalıştı, bunlara şahit olduktan sonra başarılı ya da başarısız direk siliyorum gözümde
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Projedeki ahmet denilen arkadaş r10 dan birine veya birilerine borsa yazdırmaya çalışmış bir şeyler yapmış vs daha geçen gün bitcointalk üzerinde konu açıp borsa scriptini kiraya vermek istiyordu hatırlayanlar vardır. Ben hiç güvenmiyorum ve 1 kuruş yatırmam çünkü nasıl yaparız da parayı buluruz düşüncesindeler. R10 profil linkide şöyle; https://www.r10.net/members/51345-reox.html siz siz olun uzak durun

Senin bu yaptığım çok ayıp bir şey ve sadece projeyi baltalamak için bunu yapıyorsun.
newbie
Activity: 89
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

Disqus 280.000'den fazla sitede aktif olarak kullanılan oldukça başarılı bir altyapı. Bu kadar büyük oldukları için herşeyi kolayca iyi hale getiremiyorlar veya yeni özellikler ekleyemiyorlar.

Şu an Türkiye'den ve dünyadan birçok online yayıncı ile görüşüyoruz ve arge sürecimize dahil etmeye çalışıyoruz.

İlk ürünümüz olan Jointcomments.com'un başarılı olması için tek yol bu yayıncıların ihtiyaçlarını çok doğru anlamak ve ürünü onlarla birlikte geliştirmek.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Ahmet ARSLAN

Profesyonel görünüyor gayet. Zaten sadece local türk bölümünde olsa herkes yargılar üstüne birde dolandırıcı muamelesi görürlerdi. Türklerin ortaya koyduğu genel scam projeler kategorisine girerlerdi kısaca. Global düşünülmesi daha güzel. Disqus tam anlamıyla dörtdörtlük değil çok eksiklikleri var bu proje geliştirilir başarılı olursa yürür giderler. Başarılar demek düşer bize.
newbie
Merhaba.
R10'da bir hesabım yok. Ayrıca hiçbir borsa projesine daha önce dahil olmadım. Olmayı da düşünmüyorum.

Bahsettiğiniz BitcoinTalk linkini bulursanız orada da sorabilirsiniz.

Sevgiler
Ahmet ARSLAN

Projedeki ahmet denilen arkadaş r10 dan birine veya birilerine borsa yazdırmaya çalışmış bir şeyler yapmış vs daha geçen gün bitcointalk üzerinde konu açıp borsa scriptini kiraya vermek istiyordu hatırlayanlar vardır. Ben hiç güvenmiyorum ve 1 kuruş yatırmam çünkü nasıl yaparız da parayı buluruz düşüncesindeler. R10 profil linkide şöyle; https://www.r10.net/members/51345-reox.html siz siz olun uzak durun

SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM

newbie
Bounty kampanyamız da başladı.

İmza kampanyası, twitter kampanyası ve içerik kampanyası ile bize destek olup tokenlarınızı alabilirsiniz Smiley

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-closed-joint-ventures-blockchain-economy-for-online-publishers-3117253
full member
Turk projelerine hep umutlu yaklaşıyorum ama her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyorlar, özellikle şu son dönemde, umarım bu proje başarıya ulaşır
Yani olumsuz düşünürsek tüm icolarda güvensiz. Ama bi yerden bi ışık olmalı 
full member
Activity: 280
Merit: 102
Turk projelerine hep umutlu yaklaşıyorum ama her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyorlar, özellikle şu son dönemde, umarım bu proje başarıya ulaşır
full member
biz duymadıysak muhtemelen yoktur diyorlar ya Smiley) türk projelerini artık okuma gibi bi merakım bile kalmadı gerçekten iyi bir projeyse bile zamanlaması yanlış güven 0
Bitcoin çıktığında ilk kimse güvenmemişti. 10000 bitcoin e 1 pizza zor alınmıştı. Belki bu projede olur
Pages:
Jump to: