Pages:
Author

Topic: Duymadığınız Türk Projesi Joint Ventures - page 5. (Read 856 times)

member
Activity: 504
Merit: 12
bilinmemesine karşın bilenlerin takip ettiği değişik bir projedşr ben şahsen takip edenlerin arasındayım ve sabırsızlıkla bekliyorum
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
Türk projeleri neden bu forumda tam yayınlanmıyor anladım bizimkiler en başında fail veriyor sanki ama bu diğerlerinden farklı gözüküyor gibi
member
Activity: 560
Merit: 11
türkiyedeki kriptolar arasında joint ventures yabancı isimli, ana sayfası oldukça başarılı ve globale yayılabilecek özelliklere sahip bir ico. mükemmel mi tabi ki değil hiçbir ico mükemmel değildir. yalnız türkiyeden çıkan en başarılı icolardan birisi olabilir. diğer türkiyedeki icolar bence bunun yanına bile yaklaşamaz. 5 üzerinden 4,5 gibi puanlar alabilecek ico mu hayır değil. o türde girişimin oluşmasını istiyorum.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Güzel proje gibi duruyor. Bir kaç noktasına takıldım ama.
 - oluşan ekonomik değerden ise pay almayacak.==> Bunla tam olarak ne söylenilmek isteniyor. Tasarım yada diğer ekip oluşacak olan Tokenlardan hiç pay almayacak mı.? Nasıl olacak peki.?
 - İngilizce yaparsın güzel ama, yanına kendi dilini de koyması lazım. Bu kadar zor olmasa gerek Türkçeye de yer vermeleri. En azından Türkiye den okuyacak birisi net olarak cevap bulur.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
acikcasi onyargili yaklastim projeye. proje bildigim kadariyla iytenin teknoparkindan yurutulecek. hemen dibimde. ekiple bi gorusme yapmak isterim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bir türlü beceremiyoruz bu işleri, umuyorum bu tutunur, bildiğin çobn hikayesine döndü yarın birisi harika bir iş yapacak bunlardan bir halt olmaz diye kimse iplemeyecek diye korkuyorum
newbie
Activity: 210
Merit: 0
duymamıştım, güzel projeymiş.normalde türk projelere pek güvenmiyorum ama bunu takip edeceğim.isim verilmesi güven oluşturdu diyebilirim.
member
Activity: 448
Merit: 10
Artık Türk projeleri diyince ister istemez bir önyargı oluşuyor. Çıkıpta başarılı olan şöyle x2 , x3 yapan yok diye biliyorum. Ama gerçekten sağlam bir proje gelse de  "Tüh be kaçırdık"  falan derim belki ama başarılı olduğu içinde sevinirim.
full member
Activity: 268
Merit: 109
demek joint ha:D isim bana biraz manalı geldi,türklere bayılıyorum umarım başarılı olur peerguessi iyi desteklemiştik joint'i neden desteklemeyelim ki
full member
Activity: 784
Merit: 120
Twitterda duymuştum ama içeriğini hiç bilmiyordum öğrendim burda görüpte teşkkürler başlık içinde bilmiyorum nolur nolmaz türk se sıkıntı oluyor genelde umarım bu olmaz
Hep beraber bilgi paylaşımı yapıp göreceğiz artık.
member
Activity: 448
Twitterda duymuştum ama içeriğini hiç bilmiyordum öğrendim burda görüpte teşkkürler başlık içinde bilmiyorum nolur nolmaz türk se sıkıntı oluyor genelde umarım bu olmaz
full member
Genelde türk projeleri scam çıkıyor, başarıya ulaşan türk projelerinin de sayısı oldukça az,   

umarım siz başarılı olursunuz, kolay gelsin projenizde.

Proje de ben yokum. Smiley
member
Activity: 196
Genelde türk projeleri scam çıkıyor, başarıya ulaşan türk projelerinin de sayısı oldukça az,   

umarım siz başarılı olursunuz, kolay gelsin projenizde.
full member
Gözlerime inanamıyorum; ilk defa milli coin iddiasında olmayan,eli yüzü düzgün ve en önemlisi de ismi de globale hitap edecek şekilde düşünülmüş bir proje gördüm. Web sitesi falan da çok iyi profesyonel duruyor , işte bu projenin takipçisi olacağım.
Ülkemizde böyle işler çıksınki bu ülkeyede globalden para aksın piyasanın kaymağını yiyor ruslar,çekik gözlüler.

Umarım proje güzel olur ve tutarda bizimkiler kazansın yeter ki.
full member
Activity: 504

Aramada çıkıyor. Konuyu daha fazla s.kmemek için sadece linkini vereyim. https://i.hizliresim.com/6JvjWN.png

Ayrıca Türkçe dökümanları hazırlıyoruz demişlerdi en son. Bunu dediklerinde Şubat'tı tabi.

full member
Joint token şimdiye kadar ülkemizde yapılmaya çalışılan diğer projelerden biraz daha profesyonel bir fikirle ortaya çıkmış görünüyor. Bu defa hedef kigle sadece bizler değiliz anladığım, global hedefleri var gibi. İcoda başarılı olurlarsa devamı gelir.

Zaten türkçe ANN bile hazırlanmamış Smiley
full member
evet bu proje hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar bende arkadaş gibi düşünüyorum sikke den sonra  tedirgin etti piyasayı türk projeleri artık insanları korkutuyor bu proje bi fikrim yok bakalım umarım başarılı olur bizde sevindirir

Yarın İzmir Teknoparkı arayıp ekip ile iletişime geçeyim diyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Gözlerime inanamıyorum; ilk defa milli coin iddiasında olmayan,eli yüzü düzgün ve en önemlisi de ismi de globale hitap edecek şekilde düşünülmüş bir proje gördüm. Web sitesi falan da çok iyi profesyonel duruyor , işte bu projenin takipçisi olacağım.
Ülkemizde böyle işler çıksınki bu ülkeyede globalden para aksın piyasanın kaymağını yiyor ruslar,çekik gözlüler.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Joint token şimdiye kadar ülkemizde yapılmaya çalışılan diğer projelerden biraz daha profesyonel bir fikirle ortaya çıkmış görünüyor. Bu defa hedef kigle sadece bizler değiliz anladığım, global hedefleri var gibi. İcoda başarılı olurlarsa devamı gelir.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
evet bu proje hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar bende arkadaş gibi düşünüyorum sikke den sonra  tedirgin etti piyasayı türk projeleri artık insanları korkutuyor bu proje bi fikrim yok bakalım umarım başarılı olur bizde sevindirir
Pages:
Jump to: