Bugünkü Entropiqle maçı izlemeden önce bu turnuvada en kötü 2. oluruz hem maddi hemde manevi olarak takım olarak güzel bir motivasyon olur diye düşünüyordum, taaa ki bugünki rezilliklerini izleyene kadar. Enteropiq- Eternal Fire 2-0 yendi. Eternal Fire seçimi olan dust 2 de 16-4 kaybedildi, ardından overpass haritasında oynandı bu maçta hızlıca bitti 16-7 maç sonucu. Eternal Fire takımına gelirsek öncelikle nereden eleştirmeye başlasam bilemedim ama şu varki Calyx tam bir çöp, w0xicinde az kalır bir yanı yok bunu daha öncede söyledim. Bireyselliği geçeyim takım olarak hiç bir kordinasyon yok IGL olmayı Xantares beceremiyor bariz belli bu. Takım halinde o kadar kopuk oynuyorlar ki kanser oldum bugün maçı izlerken yemin ederim Sangal daha iyi bunlardan takım olarak en azından hırslılar,istekliler.
~snip~
Eternal Fire'ın bugünkü Entropiq maçını görmez olaydım diyorum ben de. Hadi önceden yenildiler anladım. Bu seferki karşılaşmada neden bu kadar berbat oynadıklarını gerçekten çözemedim. Kendin picklediğin dust2 haritasında 16-4 yenilmek nedir yahu? ISSAA'yı en çok da tebrik ediyorum çünkü adam her iki maçta da elinden geleni yaptı ve skorlara kıyasla güzel frag topladı. Hala takımın oturmamasından kaynaklı da problemler sürüyor tabi ancak ilk maçlarını oynamıyorlar sonuçta. Ve rakip Natus Vincere falan da değildi yani. Bu kadar yıldız oyuncuların bulunduğu bir takım bu duruma düşmemeli. Calyx çok dengesiz oynuyor ve woxic de eski günlerinden uzak. Bence bir süre sonra XANTARES, ISSAA ve imoRR'un yanına büyük oyuncular transfer edilmeli ve woxic ile Calyx'ten biri yedek oyuncu olarak kalıp diğeri gönderilmeli. Yedek oyuncu için ben olsam woxic'i tercih ederim. Calyx'e kıyasla en azından daha istikrarlı oynuyor.