Pages:
Author

Topic: ECASH hızlı girdi piyasaya ama etherdelta da satabilmek ne mümkün - page 2. (Read 1911 times)

full member
Activity: 938
Merit: 115
Gerçekten çok iyi arkadaşlar, tebrikler.İnşallah hedeflediğiniz yerlere gelir.

Peki ECASH i farklı kılan neydi sizce, birkaç kez düşüşe geçti, sonra tekrar toparladı ve şu an zirvede ...

Bir de airdroplardan benim elimde ,

ELTCOIN
EDOGE
İETH
ATN  var,  bunlar hakkında bir fikriniz var mı, nasıllardır sizce?

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Arkadaşlar, elinde hala ecash olan varsa çok şanslı, köşe oldu. Ben erken satmışım. 12,5 sent oldu.
Şu an 14 cent..

50 cente koyduk satışı.
Çıkacak gibi bedavadan geldi.Çıkarsa iyidir... Smiley Smiley Smiley

Şu an 20 cent civarını geçti, bu hızla giderse 50 centi görmesi pekte zor olmayacak gibi görünüyor zaten kasım ayında market cap hedefi 5 milyon dolar olacaktı cryptopia'ya felan girerse bu seviyeyi kesin görür diye düşünüyorum
hocam 50 cent benim işimi görür.Evet şu an 17 cent civarında.Hızlı artıyor..hayırlısı bakalım
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Arkadaşlar, elinde hala ecash olan varsa çok şanslı, köşe oldu. Ben erken satmışım. 12,5 sent oldu.
Şu an 14 cent..

50 cente koyduk satışı.

Şu an 20 cent civarını geçti, bu hızla giderse 50 centi görmesi pekte zor olmayacak gibi görünüyor zaten kasım ayında market cap hedefi 5 milyon dolar olacaktı cryptopia'ya felan girerse bu seviyeyi kesin görür diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an 14 cent..

50 cente koyduk satışı.
full member
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Öncelikle hayirli geceler arkadaslar. Airdrop icin wallette 0.01 eth var  oncelikle gas islemi icin ne kadar olmali yada bu is gorur mu diye sorayim daha sonra hesabimda 14 bin eltc var ama wallette sifir gozukuyor hala. Il disinda oldugumdan donunce baska tarayicidan contract adress ve decimalsi yenileyip tekrar gondericem hos ben eth atmadan once hesapta gozukuyordu ama simdi nolduysa gozukmez oldu. Birkac sorum daha var simdi bu 14 bin eltc yi kac gas ile gondermem lazim bide 0.01 eth ile kac gas elde ederim. Ve bir mew adresinden diger mew adresine yollamak icin yine gas lazim mi tsk simdiden
full member
Activity: 392
Merit: 103
e ön ekli coinler ilgi görüyor piyasada baya, bence airdroptan gelen coinleri wallet'a atıp unutmak lazım ileride değerlenebilir e-btc gibi hiç belli olmaz.
Birde arkadaşlar siz airdropları nerden takip ediyorsunuz ve nasıl bir iş birisi detaylı anlatabilir mi acaba bana?
birkaç kişiden virüslü olur indirmeyin airdroplara katılmayın gibisinden şeyler duydum aslı nedir sizce
member
Activity: 98
Merit: 10
Şu an artıyor.Tepe noktasında kar satışları olabilir.O yüzden hazırlıkları yapıp bekleyeceğim bir kısmını satacağım.Aniden düşebilir çünkü önceki hataları tekrarlamak istemiyorum.Elinde olan geceye kadar izlesin.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Etherdeltaya gas için küçük  miktar eth atın yoksa gitmiyor
full member
Activity: 770
bişey soracam ya mesela airdroptan 1000 coin geldi başka bi mew adresime transfer bölümünden gönderebiliyormuyum bunları ?

Gönderebilirsin tabi ki sadece gas ücreti için eth bulunması lazım mew adresinde.

okuduça yanıyorum halime Smiley
benim cüzdanı boşalltı alçak herifler Smiley
hiç bişey alamadım

Geçmiş olsun nasıl boşalttılar gelen sahte linke falan mı tıkladınız?

aynen , bi anlık dalgınlık . fark edemedim
member
Activity: 83
Merit: 10
Bu aralar slack'den türlü kanalların adını kullanarak (bittrex dahil) mail göndererek phishing yapmaya çalışıyorlar. Dikkatli olalım.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
Evet ben de ebtc yi kaçırdıktan sonra ecash den biraz kazandım. Bu başında e olan coinler furyasından bir şey çıkmaz diyordum ama bazıları kazandıracak gibi duruyor. Çoğuna katıldım bakalım hangisi ne kadar getirecek.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
şu ana kadar şu airdrop olayından kazandığımt tek para ecash'ten geldi Grin

0,2 eth civarında gitti. hiç yoktan iyi geldi.
full member
Arkadaşlar,

Ben etherdelta hakkında birşey sormak istiyorum. Bu platform internette sayfayı çağırır çağırmaz hemen açılıyor, yani ne bir kullanıcı adı soruyor ne de şifre.

Buraya giriş için şifre tanımlayabiliyor muyuz?

full member
Activity: 154
ecash nedir abi ya tam bir cop boyle seylerle vakit harcamaya gerek yok bence Smiley adamlar bedava veriyorlar anca oyle hacim yapabiliyorlar yoksa kimsenin bakacagi bile yok bazilari da atliyor aliyor volume yaptiriyor coine Smiley satin cikin bence
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
bişey soracam ya mesela airdroptan 1000 coin geldi başka bi mew adresime transfer bölümünden gönderebiliyormuyum bunları ?

Gönderebilirsin tabi ki sadece gas ücreti için eth bulunması lazım mew adresinde.

hiç bişey alamadım

Geçmiş olsun nasıl boşalttılar gelen sahte linke falan mı tıkladınız?
full member
Activity: 504
EtherDelta çok vasat bir borsa o yüzden de hep vasat coinler burda ve bizde aslında kullanmaya mecburuz gas ücretini en az 12 olarak belirle daha hızlı işlem gerçekleiştirmek istiyorsan 21 de kalsın. 12 deyken yarım saat 1 saat civarları işlem görür 21 de 5 dk ya halledilir 5-10 dk.
full member
Activity: 770
hiç bişey alamadım
sr. member
Merit: 251
sr. member
Merit: 251
bende baya ucuza verdim ya Sad

böyle şeyleri tahmn etmek mümkün değil mesela ebtc yi kim bilebilirdi ki 150 doları gören sattı 2000 dolarlara kadar yükseldi Sad

ecash 3000 adeti sanırım 0.05 gibi bi paraya sattım 0.1 bile değildi konuyu görmeden önce baktım oha dedim resmen Smiley

şuan bana 25 milyon EDOGE geldi daha satışa sunamıyoruz bakalım nolacak
Pages:
Jump to: