Pages:
Author

Topic: ECASH hızlı girdi piyasaya ama etherdelta da satabilmek ne mümkün - page 3. (Read 1911 times)

full member
Activity: 616
Merit: 101
Bende 1750 tanesini 0.23 eth sattım arkadaşada gelmiş şu pazar günü mutlu uyandım valla keşke daha önce görseymişim
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Vay be airdroplar neler kazandırmış. Biz hala imza kovalamaya çalışalım. Bende fırsat buldukça girecem artık. İyi bi şeyler kazandırır umarım.
full member
Activity: 616
Merit: 118
valla dün gece sattım 1750 tane 0,375 eth aldım çok güzel kar getirdi yeter artar bile.
full member
Activity: 280
Merit: 106
Bende de 3.000 vardı 0.1 ETH a sattım. Bilseydim beklerdim bende. Büyük fırsatı kaçırmışız.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Ebtc'den sonra bir tane daha airdrop tuttu demek katılanlara tebrikler ancak ebtc gibi çakılma ihtimali de var yükselmesini beklerken bunu da göz ardı etmeyin derim.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Toplam 3500 adet ECASH'im var.
ECASH yetkililerinden birisinin telegram grubunda bir paylaşımı vardı, ay sonuna tahminimiz 3$ olacak şeklinde. Bende inatla 2.50 - 3 $ seviyelerine gelmesini bekliyorum. Sıfırdan gelmiş bir miktar sonuçta, ederi 250 $ lara kadar yükseldi satmadım beklemeye değer diye düşünüyorum. Sonuçta iki gün önce bu para elimde yoktu  Wink
full member
Activity: 168
Merit: 100
etherdelta borsalarin kralidir Smiley  Roll Eyes  yapiminda emegi gecenin ellerine saglik.
full member
Activity: 350
Merit: 102
inadina katilmiyorum airdroplara ama artik her onume gelen formu dolduracagim. 10 taneden 1 tanesi kazandirsa kardir. ama unutmayin cogu zaman kaybi bunlarin.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Arkadaslar, bugün ilk kez bir airdroptan -kendimce- ciddi bşr miktar para kazandım.Her ne kadar etherdelta beni kahretsede, Ecash leri yarı fiyatına sattırmış  olabilsem bile mutluyum. 0,9 ether havadan geldi.
Bence airdropları kaçırmayın derim. Ebtc yi kaçırdıktan sonra bundan bari güldük, zaten koinler zararda...

Ben ikisini de kaçırdım, coin zararı da var ama devam ediyorum Smiley Hayırlı olsun dostum.

Sağolasın dostum,

Bu zamana kadar hep kaybetmiştim. Coinler pek bir tad vermedi.
İnşallah siz daha fazla kazanırsınız.
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
ECash'in fiyatının ben EBTC gibi yükseleceğini düşünüyorum şuanlık biraz uykuya yatar ancak elinde tutanlar için 1-2 ay içerisinde 1 doalra yakın bir miktardan satma imkanı doğabilir hiç belli olmaz.
newbie
Activity: 53
Merit: 0
Arkadaslar, bugün ilk kez bir airdroptan -kendimce- ciddi bşr miktar para kazandım.Her ne kadar etherdelta beni kahretsede, Ecash leri yarı fiyatına sattırmış  olabilsem bile mutluyum. 0,9 ether havadan geldi.
Bence airdropları kaçırmayın derim. Ebtc yi kaçırdıktan sonra bundan bari güldük, zaten koinler zararda...

Ben ikisini de kaçırdım, coin zararı da var ama devam ediyorum Smiley Hayırlı olsun dostum.
full member
member
Activity: 67
Merit: 10
Ether delta berbat bir site, ether wallet de aynı şekilde. Eğer crypto dünyası yaygınlaşacak, herkes tarafından kullanılacak ise bu gidişle bunun içinde ethereum olmayacak
full member
pm at skype'ımı göndereyim halledelim

Sağolasın , sanırım oldu gas ücretinin arttırınca işleme başladı.

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bana hala yollamadılar . Bekliyorum ancak yok gelen giden . 3 Hesap açtım millete çatır çatır yolluyorlar bana hiç birine gelmedi .
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
pm at skype'ımı göndereyim halledelim
full member
Arkadaşlar,

Kafayı yiyeceğim. Wallet sütununda görülen tokenleri bir türlü etherdelta sütununa getiremiyorum. MEW de ether var. Aynı şekilde etherdeltaya ether de gönderemiyorum.

Uyanık kimse varsa bi yardımcı olabilir mi?
Pages:
Jump to: