Pages:
Author

Topic: Eğer ABD kendi dijital parasını çıkarırsa Bitcoin bundan nasıl etkilenir? - page 2. (Read 800 times)

member
Activity: 476
Merit: 75
Devletlerin resmen bir kriptoparanın arkasına geçeceklerini düşünmüyorum belki bizim ülkemizde ki KİT lere benzer kurumları ile özel ve kamu ortaklıkları ile bir proje çıkarabilirler ancak asla bir kripto paranı arkasında resmen olacaklarını sanmıyorum düşünsenize. Bu kadar manüplasyona açık bir piyasada devlet ismi paspas olabilir.
full member
Activity: 308
Merit: 100
evet diğer arkaşta söylemiş paralar atık dijital zaten hesaplardaki abd dolarının sadece %3 kağıda basılı kalanı ise ibanlardan ibanlara atılıyor duruluyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Yorumlar etkileyici cidden, abdnin dijital parası cidden dolar, sınırsızca basıyor tüm dünyaya pompalıyor, şimdi bunun adını değiştirp kripto para olarak çıkarınca bunu da tüm dünyaya satmaya kalkar, ama artık kimse yemez aynı düzen devam etmez, Bitcoinde çok fazla etkilenmez.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Yukardada belirtildiği gibi abd nin zaten dijital parası var ismide dolar.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Eğer böyle bir durum olursa amerikanın kendi coin'i değerlenir tabiki fakat kise arkasında amerika olan bir güce yatırım yapmak istemeyecektir özellikle avrupalılar ve ruslar bu nedenle bence bitcoin'i çok etkilemez ama kendi değeri olacağıda aşikar Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Valla öyle bir durum olursa yeni bitcoin adayı olur. Amerika'nın elinde olan bir paraya herkes güvenir. Nitekim dünyanın en güçlü devletinin parası olacak...

hiç alakası yok. yeni bitcoin adayı falan da olamaz. bir arada Çin kendi ülkesinde bitcoini yasakladı kullanılmıyor diye söylendi,
bitcoin bu durumdan etkilenmedi. amerika kripto para yapacak veya yaptı diyede dünyanın en güçlü ülkesiymiş falan filan
diye bitcoin bu durumdan etkilenmez yok öyle bir şey.

ayrıca kendin söylüyorsun amerikanın elinde olan bir para neden ben güveneyim ? ya da insanlar neden güvensin ?
amerikanın çıkaracağı kripto parayı; bitcoin ile kıyaslamak bile yanlış. bitcoin in özelliklerinden biri bağımsız ve merkezi sistemi olmayışıdır.

Nasıl etkilenmedi bütün altcoinler ile birlikte herkesin satmaya başladığını ve dump dönemi başladığını nasıl unutursun ?
member
Activity: 196
Merit: 12
ABD kendi dijital parasını çıkardığında kısa süre içerisinde Bitcoinin çok etkileneceğini zannetmiyorum Tüm dünyada ortak para birimi gibi dolar zaten kullanılıyor çıkartacakları dijital paraya yapacakları yatırıma göre piyasada yer bulacaklar
member
Activity: 434
Merit: 14
Abd nin dijital parası var zaten. Dolar. Neden ikinci bir dijital para çıkartsın. Böyle bir şey ihtimal dahilinde bile olamaz. Çin Rusya çıkartır ama Abd hayır.
newbie
Activity: 28
Bitcoinin bundan çok etkileneceğini düşünmüyorum belki pozitif olarak etkilenebilir ama negatif etkisi çok olmayacaktır bence.
full member
Activity: 308
ABD nin kendi dijital parası var zaten?  o da USD dir, usd nin pek  az bir kısmı bası olarak dolardır, kalanı tamamen internet bankacılığında ekranda gördüğünüz elektronik haldeki paradır.

ha blok zincir teknolojisi ile geliştirilmiş para derseniz, abd buna yanaşmaz zaten amacı merkeziyetçilik.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
sadece bitcoine değil hocam genel olarak blockchain piyasasına yüzde yüz olumlu bir yansıması olur bence, altcoin piyasasını yerinden oynatacağı gerçeğini de unutmayalım tabi.
sr. member
Activity: 714
ABD resmen bu işe girerse devlet eliyle resmi desteklediği coin iyi fiyatlara gelebilir. Ancak bitcoin nerelere gider hayal dahi edemiyorum. Bitcoin uçuyor ve kafeslemek gerçekten zor.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Bence Bitcoin'in fiyatı artar çünkü bu blokzincir teknolojisine olan ilgiyi devletsel olarak kanıtlar, Bitcoin'in bir anda 3x yapacağını düşünüyorum belki altcoinler değer kaybına uğrayabilir
member
Activity: 182
Merit: 10
Tabi bunlar her ülke için zamanla olabilecek gelişmeler bence bitcoin için bunların fazla yarar sağlamayacağının yanı sıra pek fazla
zarara da uğratmaz her hangi bir altcoin gibi işlem görür bu piyasa da.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bu yıl bitcoin çok yasaklar gördü aksine büyüme yaşandı, forklar yaşadı gene büyüdü, Amerikanın kendi kriptosunu çıkarmasının bitcoin üzerinde çok olumsuz bir etki yaratacağına inanmıyorum, olsa olsa amerikalılara kendi kriptosunu zorla satacaktır.
member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Yani neden olmadın Rusya da ruble adında üretmeyi düşünüyor bence bu kripto paraların daha yaygın olmasını sağlar
Bu da bitcoin için daha geniş alan demek oluyor
newbie
Activity: 4
Yeni coin çıkarılması ile çok etkileceğini sanmıyorum. Yasaklar, kısıtlar, vergi regülasyonlar gibi yasal düzenlemeler bence bitcoini patlatabilir.
newbie
Activity: 28
Bence kağıt para da en azından bir 20-30 daha var olacaktır. o yüzden dolardan vazgeçmek zor olur onlar için
full member
Activity: 616
Mevcut kriptoparaların zaten ABD den bağımsız olduğunu düşünmüyorum. Düşünmemde mumkun değil. Evet kapital düzene bir tepkidir kripto paralar ancak o kadara da bağımsız değil.
sr. member
Activity: 560
Bende pek böyle bir şeye girişeceklerine ihtimal vermiyorum açıkçası ayrıca olsa bile Bitcoin bundan olsa olsa olumlu etkilenir zarar görmez.
Pages:
Jump to: