Pages:
Author

Topic: Eğer piyasaya 1 yıl önce girseydik ne kazanırdık - page 3. (Read 1482 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 2
zamanlama ve doğru seçim üst üste yapmak ev, araba her şeyi aldırtabilir. Tüm token, coinlerin anlık takini yapan pc yazılımları ile bunlara anlık emir iletecek botlara yatırım yapan balinalar zaten köşe oldu. Biz de az çok tutturuyoruz ama onlar kadar değil işte.
member
Activity: 378
Merit: 20
Bu öyle bir psikoloji ki btc 20000 olduğunda bu fiyattan almayan bir daha alamazmış gibi saldırılıyordu. Hem düşüş için hem de yükseliş için dip ve zirveleri yakalamak imkansız. Önemli olan paranızın en azından bir kısmını yükselişte karı yeterli görüp realize etmek gerekiyor. Aksi durumda eldeki karı bırakın ana parayı kaybetmeye baslıyorsunuz.
full member
Merit: 100
1 yıl önce girseydik köşeyi dönmüştük. ben girdim ama fazla almadım. biraz cesur olup iyi para koysaydım şimdi bende para kazanmış olurdum.
member
Activity: 566
Merit: 29
Kaçan balık büyük olur ata sözünü hatırlattı, gerçekleşenler üzerinden hesaplandığı zaman insan neler kaybettiğine yanıyor fakat bu hesaplamalar geçmiş için üzülmeyi değil gelecek için plan yapmayı hatırlattığı için ayrı bir önem taşıyor.
Kesinlikle öyle birer ders ve deneyim oldu herkese ileri ki yıllar için önemli bir yol gösterecek hepimize.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Kaçan balık büyük olur ata sözünü hatırlattı, gerçekleşenler üzerinden hesaplandığı zaman insan neler kaybettiğine yanıyor fakat bu hesaplamalar geçmiş için üzülmeyi değil gelecek için plan yapmayı hatırlattığı için ayrı bir önem taşıyor.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Piyasayi gec bir cok seyi 1 yil onceden dusunup yapmis olsaydik su an eminim her birerimiz zengin olurduk ama olay o iste. Sonra bilmek degil once gormek onemli.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
1 yıl önce degilde 4 yıl önce duymuştum bu bitcoini önemsememiştim şimdi çok pişmanım..deli zengin olmuştum

Merak etme 4 yıl önce burada olup da hala zengin olamayanlar var aramızda. Smiley
1 yıl önce girenler de büyük ihtimalle daha yükselişin başlarında çıkış yapmıştı. Çok fazla kafaya takmayın böyle şeyleri.

4 yıl.. hocam umutlarımı yedin. Smiley Müsadenizle en yakın köprüden kendimi boşluğa salasım var. Bakalım 4 yıllık olduğumuzda biz ne durumda olacağız.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Keske girseydik de bekleseydik sonra bir anda tepe nokta da satsaydik felan ama bunlar icin cok gec unutun bunlari ve onunuze bakin derim
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
1 yıl önce degilde 4 yıl önce duymuştum bu bitcoini önemsememiştim şimdi çok pişmanım..deli zengin olmuştum

Merak etme 4 yıl önce burada olup da hala zengin olamayanlar var aramızda. Smiley
1 yıl önce girenler de büyük ihtimalle daha yükselişin başlarında çıkış yapmıştı. Çok fazla kafaya takmayın böyle şeyleri.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Her zaman Bunu diyenler olucak. Çünkü her sene bir öncekine göre daha kazançlı kapattı yılı. Ama şu anda girenler daha yıl bitmedi ne olur ne biter hiç belli olmaz. Kazançlı bir ikinci yarı geçirebiliriz.  Henüz bunu söylemek için erken.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Forum sayfasına yazan olarak eğer 1 sene önce girmiş olsaydım merit ten etkilenmeden yükselmiş ve daha fazla kazanıyor olurdum
full member
Merit: 100
açıkçası 1 yıl önce girenler şuanda bu foruma girme zahmetinde bile değiller. çoğu köşeyi döndü. ama bu piyasada fırsatlar hiçbir zaman bitmez.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Halen kazanabiliriz, bugünlerde yerden yere vurulan sabır bence kazanmanın en etkili yolu, sonsuza kadar sabır demiyorum elbette bu saflık olur, bir koinde  olağandışı bir piyasa hareketi olmadığı sürece önceden belirlediğiniz makul mantıklı hedefe varana kadar sabır en azından.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu hesaplara girmek yaptığım en büyük hata idi ve kısa zaman içinde yaptığım yanlış hamleler yüzünden ( hata da sayılmaz aslında ) neredeyse 10 bin dolar kadarlik zarar ettiğim olmuştu. Şimdiden sonra bunu bıraktım az kazanıyorum ama kafama takıp da kendime zarar etmiyorum en azından.
member
Activity: 322
Merit: 11
İşi gücü bırakıp bu hesaplara girdiysen eğer ve hayatında da böyle düşünceler içine giriyorsan büyük sorunlar yaşayabilirsin. Hiç bunlara girme derim boşu boşuna psikolojini bozma.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Geçen sene girdim piyasaya. Aç gözlü ve sabırsız olduğum için çok fırsat kaçırdım. Eğer piyasayı erken kavrasaydim çok daha fazla kazanirdim.
newbie
Activity: 126
newbie
Activity: 172
ben aklıma şey yapayım diyorum 2016'nın başında 6 tane bitcoin alıyordum son anda başka bir şeye yatırım yaptım ve param battı.
newbie
Activity: 112
Yılbaşından sonra girenlerin hali harap zor allah yardımcıları olsun her iş gibi bunda da önce girenler kazandı. Zaman neler gösterecek bakalım yeni bir rekor görecek miyiz yoksa iki ileri 1 geri devam mi böyle.
newbie
Activity: 196
hiçbir şey değişmezdi çünkü şu an ki ederin ne olduğu önemli değil, insanın psikolojisinin nasıl olacağı önemli.o zaman girsem bu zamana kadar elimde tutarmıydım, psikolojim dayanır mıydı?bu önemli.
Pages:
Jump to: