Pages:
Author

Topic: Eğer piyasaya 1 yıl önce girseydik ne kazanırdık - page 5. (Read 1482 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Piyasaya bir yıl önce 10 bin Türk lirasıyla girip Ethereum'u 1400 dolarken satsaydınız 820.000 Türk liranız olurdu ve eğer kampanyalarla kombolosaydınız 1 milyon Türk lirasına tamamlardınız.

bunu yapabilen kaç insan var acaba bu durumu önceden hissedip veya sanşlı olup da yaptıysak hemen lotto alıp oynamalı dünyanın en zengin insanı olma ihtimali daha yüksek görünüyor.
tabi ayrıca şimdi gelip binlerce ihtimallerden en iyilerini düşünürsek durmadan yaptığımız her hamleden sonra çok pişman olur ve bir süre sonra iş yapamaz hale gelebiliriz
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Piyasaya bir yıl önce 10 bin Türk lirasıyla girip Ethereum'u 1400 dolarken satsaydınız 820.000 Türk liranız olurdu ve eğer kampanyalarla kombolosaydınız 1 milyon Türk lirasına tamamlardınız.
member
Activity: 566
Merit: 29
Neden sürekli moral bozma işini bir iş haline getirdiniz? Şu actıgın konu insanlarin pismanlıklarını anlatıyor. Zaten üzgünüz neden hala suratımıza vuruyorsun acaba.. Şimdi ne yapacagız onu soyleyin asıl!   Bu keskelere baksaydık -di li geçmiş zamanlara bakıcaksak ohoooo cok işimiz var demektir.. 1 yıl sonra nerede oluruz su piyasada bunu konusalım bvence.
Başkan moral bozmak için değil ki genel olarak herkes rehavete kapılmış ben de dahil olmak üzere, sadece insan hatasını yazdığı zaman daha net farkında varıyo bi daha yapmıyo .
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Neden sürekli moral bozma işini bir iş haline getirdiniz? Şu actıgın konu insanlarin pismanlıklarını anlatıyor. Zaten üzgünüz neden hala suratımıza vuruyorsun acaba.. Şimdi ne yapacagız onu soyleyin asıl!   Bu keskelere baksaydık -di li geçmiş zamanlara bakıcaksak ohoooo cok işimiz var demektir.. 1 yıl sonra nerede oluruz su piyasada bunu konusalım bvence.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Geçen yıl bu dönemden başlayarak hızlı bir yükseliş trendine girmişti. Ama bugünlerde de hızlıca aşağı yönde ilerliyor. Umarım artık tamamdır döngüsü.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Kripto piyasası ile geçen yıl sonundaki büyük artışla beraber tanışanların sayısı oldukça fazla. Bu yüzden o döneme kıyasla şu anki tablo onlar için oldukça karamsar görünüyor. Ancak herkes imkanlar dahilinde mümkün olduğunca sabırlı olmalı. Piyasa elbette o dönemleri tekrar yaşayacaktır.
jr. member
Activity: 54
Merit: 2
Trade Better Trade Crypto
Tam bir yıl önce temmuz ayında 16000 TL oldu diye kendimden geçiyordum Cheesy yakında sanırım aynı seviyeye düşecek gibi..
full member
Activity: 378
Merit: 100
En iyi kar getiren dönem mayıs-haziran gibi alıp aralık-ocak gibi tamamen dolara dönmek olacaktı. Elde tutarak fırsatı kaçırdık.

aralık ayındaki yükselişi yakaladıktan sonra satabilseydik çok büyük paralar kazanabilirdik. ama maalesefki bunları kaçırdık. sağlık olsun ama yeni pumpları bekleyeceğiz.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
En iyi kar getiren dönem mayıs-haziran gibi alıp aralık-ocak gibi tamamen dolara dönmek olacaktı. Elde tutarak fırsatı kaçırdık.
full member
Activity: 700
Merit: 134
1 sene önce bu işler ile yeni yeni ilgilenmeye başlamıştım (: Daha sonra steem üzerinden yazı yazıp sbd kazanmaya çalışmıştım. Çok fazla yatırım yapmamıştım fakat keşke yapsaymışım. Şu anda hala karda olurduk, bunca düşüşe rağmen Smiley önümüzdeki yıllarda ne göreceğiz merakla bekliyorum
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Geçen sene ağustos yaklaştığında piyasada gene bir in çık lar yaşanıyordu insanlar bugünkü gibi endişeliydi ne olduysa son 4 ayda oldu bitti o yüzden o dönem kripto piyasasında hiç bilgisi olmayan dahi kâr etti ama durum bu sene farklı ve bakalım son 4 ay ne getirtecek.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
piyasada en güçlü coinlerden bnb. manyak bunlar ortada dump var doğru düzgün düşmedi bile. etherden bile daha hızlı yükseldiği oluyor. Piyasa ne kadar kendini bozarsa bozsun iyice ucuzladığında alıp yastık altı "private key" Smiley atmalık coinleri ufaktan seçmeye başladım.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
1 sene önce de burdaydık zaten ama bu piyasada ne zaman gireceğini ve ne zaman çıkman gerektiğini bilemiyorsan ya çok az kazanırsın yada kaybedersin. Bu aylarda gecen sene yatırım yapanlar bozdurmadılarsa bile hala kardalar.
full member
Activity: 616
Özellikle geçen sene aralık ayındaki seviyelere ulaşılabileceği çok az kişinin tahmin ettiği bir durumdu. Yüksek seviyelerden yatırım için girip elindekileri eriten insan sayısı da hiç az değil. Biraz şans işi diye düşünüyorum.
member
Activity: 252
bitcoin in ilk çıktığı zamanlarda almış olunsaydı 1 milyara 10  20 30 milyarlar kazanılırdı ama halende daha geçmiş değil şansınız. işte maddi sıkıntı olmayacak basacaksın parayı beklesın bır kac sene.
member
Activity: 322
Merit: 14
Yine aynısı olurdu hiç bir değişiklik olmazdı. 1000dolardan btc alıp da 20k'da satan kim var? 10 dolardan eth alıp da bekletip 1000 dolarda satan kim var?
1 yıl önce girseydik sadece bountlerden daha fazla kazanmış olurduk.
member
Activity: 126
bitcoin ile ilk nisan 2017 de tanıştım. 1 bitcoin  1100 dolardı. Arkadaşım ikna oldu 1 btc aldı. ben kararsız kaldım  ve almadım. Sonrasında 19bin doları gördü. o ilk tanıştığım an btc alsaydım ve 19 bin de satsaydım ' ne kazanırdık' sorusuna güzel cevap olur
newbie
Activity: 150
Merit: 0
eğer söyle olsaydı böyle olsaydı diye bir şey yok bu sektörde.çünkü bu duygusal bir düşünce ce bu sektörde duygusallığa yer yok..böyle düşünen kim varsa kaybetmeye mahkumdur.
full member
Activity: 378
1 yıl önce waves dışında ne alsak karda olurduk. ama geçen seneki aralık boğa döneminden sonra bir daha boğa yaşanmadı. böyle giderse 1 yıl önceki fiyatlara geri gelecek.
full member
Activity: 462
Evet doğru 1 yıl önce girseydik çok kazanırdık tam boğa sezonuna denk gelirdik ama yılbaşında da dump zamanı çıkmak gerekirdi yoksa kazandığımızın hepsini kaybederdik. Sonuç olarak piyasanın harekwtleri pek kestirilemiyor
Pages:
Jump to: