Pages:
Author

Topic: EFS ne yapmaya çalışıyor? - page 2. (Read 1007 times)

legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
August 17, 2022, 03:46:50 PM
BİR KIZILDERİLİ ATASÖZÜ DER Kİ: "Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan geç. Benim takıldığım taşlara takıl yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git benim gittiğim gibi.! Ancak o zaman beni yargılayabilirsin.!

Kaynak: https://1000kitap.com/bir-kizilderili-atasozu-der-ki--84022
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
August 17, 2022, 01:59:16 PM
Merhaba.İlk mesajı okuduğum için şunu söyleyebilirim.

Hal, Bitcointalk için ve BTC için bir mimar.Satoshi olduğuna en çok inanılan kişilerden birisi.Her mesajı değerli, moderatör’de kendinde olan meritleri değerli mesajlara paylaştırabilir, bu onun özgür iradesiyle birlikte bence kendine göre doğrularıdır.Mesaj, değerli bilgiler veya güzel anılar bırakabiliyorsa geçmiş mesaj olsa da merit verilebilir.

Gavin Andersen’de bu sektörün öncülerinden birisi.
Pizza Hero’da öyle.Dünyaya BTC Pizza günü diye bir etkinliğe sebep olmuş.Binlerce Bitcoini şak diye kenefe bağlamış -Kemal Sunal’ın efsane repliğidir.- bu insanların geçmiş mesajlarına da verebilir.Sonuçta bu yetki kendisine verilmiş ve tamamen kendi düşüncesine göre olumlu mesajlara paylaşımları olabilir.Geçmişte benim de bazı mesajlarıma merit vermiştir.Gerçek hayatta veya forumda herhangi bir iletişimimiz olmamış, tek kelime dahi yazışmamışızdır.Kendine göre mesajlara bir değer biçiyor.

Xzone’in merit kaynaklığı başvurusuna gelirsek, bana göre açıkça merit kaynağının eksikliğini kendisi de gördü.Sevgili dostum @Ratimov’da artık bu sıfatta olmadığı için dağıtım yapamıyor ve Türk lokali, Rus lokalinden sonra en büyük lokal olmasına rağmen hak ettiklerini alamıyor.Bana göre xzone’a yapılan merit hemde moderatör tarafından bir şekilde theymos’un gelecekte seçeceği kaynaklıkta referans olabiliyor.Ayrıca tüm başvurular geçmişte kalmış, yakın zamanda başvuran sadece xzone hatırlıyorum.Bana göre Türk lokali için sonucu olumlu olabilecek bir şeyi bu şekilde destekliyor.Eğer xzone merit kaynağı olursa bu size de bize de yarayacak.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
August 17, 2022, 12:22:30 PM
“Empati”
Bazı insanlarımızın yapamadığı,önyargılarıyla suç atmaya çalıştığı zamanlardan geçiyoruz.Bence gereksiz bir tartışma.@EFS’nin foruma katkısı yadsınamaz.Yaptığı açıklamaya birebir katılıyorum.
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
August 17, 2022, 12:08:52 PM
Evet her zamanki gibi.

Meyveli ağaç taşlanır.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
August 17, 2022, 11:50:38 AM

bu konuda ben de efs'ye kızgınım. haksızsın ulan ibne  Grin Grin Grin

vitalik, charlie lee öksüz mü? her şeyi geçtim kripto para caminasına güneş gibi doğan tokatcoin yaratıcısı adamı nasıl boş geçersin, nasıl!!!! eyyyyyyyyyyy bay efs!!!!!!!!! (okurken sözün sahibinin ses tonuyla okuyunuz.)
legendary
Activity: 1022
Merit: 1827
August 17, 2022, 11:26:27 AM
Dikkat ettim altcoin başlığında bir arkadaş var josqgue ( ben yeni gördüm) arkadaş epey başlık açmış. Hatta hepsi faydalı 2-3 kisi hariç meritleyen yok. Efs o bölüme bakmıyor mu? Arkadaşı tanımam bile adını yazdım diye kimbilir ne bağlantı kurmak isteyenler çıkar şimdi?
Adını örnek vermek için yazdım
Öncelikle düşünceniz için teşekkür ederim. Adım geçtiği için cevap vermek istedim.Ben sadece elimden geldiğince herkesi bilgilendirmeye,yönlendirmeye ve birşeyler göstermeye çalışıyorum. Böyle polemiklerle anılmak istemiyorum. Sadece emek veriyorum bazı konularda paylaşım yapmaya. Emeğimin karşılığı verilse de olur verilmese de olur yeter ki birlikte sektörde bildiklerimizi paylaşalım bilmediklerimizi öğrenmeye çalışalım. Sevgili moderatörüm uygun gördüğüne atıyordur orasını bilemeyeceğim çünkü takip etmiyorum. Birkaç soru sorduğumda kendisine gayet samimi bir şekilde cevap verdi ve teşekkürlerimi ilettim. Belki spam yaptığım için kızabilir diye korkmadım değil,çünkü bazen birden fazla başlık açtığım konulara sürekli bilgilendirici yazı yazdığım oluyor. Ama bu konuda kendisinden bir uyarı gelmediğine göre yanlış bir şey yapmadığımı farkettim. Ben kendisinin adil bir moderatör olduğunu düşünüyorum foruma kaydolduğum yaklaşık 6 ay içerisinde. Kendisi sürekli online bir şekilde ve büyük ihtimal başlıkların hepsini teker teker gözden geçiriyordur. Hem merit dağıtması hem de forumun güvenliğini ve huzurunu sağlamak zor bir iş olsa gerek. Sabahlara kadar online olduğunu görmüştüm. Benim kimseyle sorunum yok. Ben öğrendiğim bilgileri paylaşmayı seven kendi halinde bir insanım. Emeğimin karşılığını veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Herkese iyi günler,iyi forumlar dilerim.
full member
Activity: 980
Merit: 207
August 17, 2022, 10:34:12 AM

EFS ile xzone arasında daha önceden bir arkadaşlık ya da akrabalık ilişkisi olduğuna dair elinizde herhangi bir somut veri var mı?

@EFS ya da @xzone'dan birisinin ya da ikisinin birden bunu itiraf etmesi sizin için yeterli delil olur mu, yoksa kan testi mi istersiniz Wink

EFS ya da xzone'dan herhangi biri `hayır akraba diiliz` yazarsa o mesaji arşivleyip bu konuyu kilitleyebiliriz,

zaten itiraf etmeleri problem değil, evet akrabayız dedikten sonra bile burada "EFS çok adil mod, çok süper bir adam" yazan üyeler çıkacaktır, 20+ yıllık ortaçağ kabile iktidarının etkileri kolay silinemiyor geri bırakılmış bir toplumdan...

Selamlar
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
August 17, 2022, 10:28:28 AM

dünyanın en büyük finansal devriminin başladığı yerde bile padişahlık usulü babadan oğula merit source / moderatör al gülüm ver gülüm, ne üyeler geldi geçti bu forumdan tesadüfe bak ki @EFS adlı uyanık arkadaş sadece kendi akrabasını bu pozisyonlara layık görüyor,

EFS ile xzone arasında daha önceden bir arkadaşlık ya da akrabalık ilişkisi olduğuna dair elinizde herhangi bir somut veri var mı? Somut veri olmadığını farz edelim bu kişi ile aralarında bir samimiyet olduğunu düşündüren unsurları sıralayabilir misiniz sadece merit kaynağı konusunda kendisini desteklemesi mi? Sizce bir insan kendi özgür iradesiyle bir kişiyi desteklerken başka bir kişiyi desteklememe kararı alamaz mı ?

neyse konu sen diilsin xzone, sen bütün biatçılar gibi kendine bir pozisyon ayarlamaya çalışan yeni Türkiye'nin örnek vatandaşısın, keşke seni desteklediği gibi forumu terk etmiş onlarca kaliteli üyeyi de desteklemeyi becerebilseydi "moderatör" arkadaş, forum geneline yayılmış sistematik bir problemden bahsediyoruz...

Konu sen değilsin dedikten sonra kullanıcıya biatçı demek sizce etik mi bir insan sırf merit kaynağı olmak için başvuru yapıp destek gördüğü için biatçı olmakla suçlanması etik mi?

Maalesef Yeni Türkiye'nin gerçekten Yeni Türkiye olmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi insanların cahil körü körüne muhalefet yapıp doğruya bile yanlış demesi ve birbirlerini aşağıya çekmesi bundan dolayı elinizdeki verileri paylaşmanızı rica ettim teşekkür ederim.  Smiley
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
August 17, 2022, 10:07:54 AM
Gerçekten 2 yıl sonra gelip ortalığı galeyana çıkarmaktaki amacınız nedir hocam? Ya bu 2 yıl içerisinde alt hesap kastınız ve bir şekilde hesap patladı diğer hesabınızdan ortalığı galeyana getirmek istediniz nitekim daha eski bir hesap daha kullanışlı olur düşüncesine bulundunuz. Ya da sadece boş yapıyorsunuz.

Bir üst mesajda xzone hocamızı biatci yeni Türkiye min örnek vatandaşı olarak yaftalamissiniz ki şu konuda ki tüm mesajlarınızda tüm suçu dis mihraklara atıp hatalarını kabul etmeyen Türk siyasetçi imajı bıraktınız gözümde.

Bir kişiyi elestirebilmeniz için ondan daha iyi olmalısınız aksi durum ona karşı olan kıskançlığınızi gösterir. Buyurun 2 yılda birsey değişmedi demişsiniz madem daha iyisini biliyorsunuz buyurun forum burada 2 yıl sonra moderator ve merit kaynağı olduğunuz mesajla bizi ters köşe yapın.

full member
August 17, 2022, 09:57:13 AM
~ ama ben bu foruma bakınca dünyanın en büyük finansal devriminin başladığı yeri görüyorum ve aidiyet hissediyorum. Boş zamanlarımızda forumdaki eski konuları okuyoruz, geldiğimiz yeri bu şekilde görüyoruz ve gideceğimiz yere emin olabiliyoruz.

dünyanın en büyük finansal devriminin başladığı yerde bile padişahlık usulü babadan oğula merit source / moderatör al gülüm ver gülüm, ne üyeler geldi geçti bu forumdan tesadüfe bak ki @EFS adlı uyanık arkadaş sadece kendi akrabasını bu pozisyonlara layık görüyor,

devrim niteliğinde gerçekten, insanları 1000 yıl önceki primitif kabile zihniyetine geri götüren karşı devrim yalnız Wink siz demogojiye devam edin zeki üyeler forumda yıllardır ne olup bittiğinin farkında, 2 yıl sonra uğradım değişen hiçbirşey yok,

gerçekten @theymos'a da birinin akıl vermesi lazım global / lokal aynı sistem nepotist kasaba kurnazlarının elinde kuşa döndü Satoshi'nin efsanevi forumu...

---------------------------------------------------------------------------------------------

neyse konu sen diilsin xzone, sen bütün biatçılar gibi kendine bir pozisyon ayarlamaya çalışan yeni Türkiye'nin örnek vatandaşısın, keşke seni desteklediği gibi forumu terk etmiş onlarca kaliteli üyeyi de desteklemeyi becerebilseydi "moderatör" arkadaş, forum geneline yayılmış sistematik bir problemden bahsediyoruz...
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
August 17, 2022, 09:36:25 AM
Siz burayı imza kampanyaları ile 3-5 kuruş kazanacak bir kapı olarak görüyor olabilirsiniz ama ben bu foruma bakınca dünyanın en büyük finansal devriminin başladığı yeri görüyorum ve aidiyet hissediyorum. Boş zamanlarımızda forumdaki eski konuları okuyoruz, geldiğimiz yeri bu şekilde görüyoruz ve gideceğimiz yere emin olabiliyoruz.

Merit kaynağı olma çabamın sebebi ise bu forumda en aktif olan kısım Türkçe bölümüydü ve buradaki arkadaşlarımıza destek olmak istiyordum, artık sayımız iyice azaldı en azından bir şeylerin gelişebilmesi için insanlar destek görmek istiyor. Buna destek veren bir yöneticiyi hedef göstermeniz komik, keşke siz de böyle bir girişimde bulunsaydınız da kaynağımız artabilseydi. Birçok kişi konuda bana destek oldu, özelden yazıştığımız kişiler de desteklerini dile getirdi.
Attığınız hangi hesaptan hangi mesajınız merit alamadı da bu kadar sinirlendiniz?

Adım geçtiği için yazdım, yoksa kimseyle polemiğe girip kendimi yoracak halim yok. Forumda yönetici olmak gibi bir isteğim olduğunu da nereden çıkarttınız? Mesajlarınızda vakit geçtikçe saçmalamaya başlamışsınız, zaten yazdıklarınızı da değiştiriyorsunuz
full member
Activity: 1176
Merit: 159
August 17, 2022, 09:15:24 AM
genel olarak foruma imza kampanyası için giriyorsunuz ve sırf yorum atmak için yorum atıyorsunuz arkadaşlar, kaliteli içeriğin bir tarifi yok.

imza kasmayan arkadaşların yorumlarını genel de daha samimi ve değerli buluyorum.
full member
August 17, 2022, 09:06:03 AM
berberini ve korumasını milletvekili yapanlarin olduğu yerde moderatörülüğü bile babadan oğula geçirmek istiyor xzone'a 100 merit, aktif Türk kullanıcılar 0 merit,

başkaları da yaptı merit source için başvuru onlara 0 merit Smiley)) xzone akrabası olduğu için max destek.

Rabbena hep bana. Benim ne demek istediğimi herkes anlıyor. Burasi da bizim ülkenin özeti işte.
full member
August 17, 2022, 08:55:56 AM
Forumu yıllar önce bırakmış eski efsane isimlere 50'şer merit, kendi arkadaşlarına ve akrabalarına bol keseden merit,

1) https://bitcointalksearch.org/topic/m.1500
2) https://bitcointalksearch.org/topic/m.27484
3) https://bitcointalksearch.org/topic/m.5149151

Theymos ve satoshiye verdiklerini koymadım buraya.
Ben bu mantığı anlamadım doğrusu.

Bu kişi akrabası herhalde bir başlık açmış toplamda 92 merit toplamış.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.60344010

her gün forumda takılan kullanıcılara 0 merit, bu ne biatçı moderatör birader?

Merhaba bende naçizane kendimce yorumda bulunmak istiyorum.

Öncelikle merit verilen konular ve yorumlar oldukça önemli konular fazlasıyla meriti hak etmiş yazılar diyebilirim. Az yada çok merit vermiş olabilir bu moderatörün inisiyatifinde olan bir durum olduğu için burada yorum yapmak bana düşmez, ayrıca bu kişiler akrabası olsa dahi merit ihtiyacı olan kişiler olmadığı aşikâr zaten sizinde dediğiniz gibi çoğu aktif bile değil. Keşke 2010 yılı gibi bu başlıkları okuma fırsatım olsaydı ve bu dünyaya çok daha erken dahil olmak isterdim.

Zamanını forumda geçiren az çok paylaşım yapan güzel yorum ve içerikler oluşturan herkese merit verdiğini görebilirsiniz, eğer size yada başka birine merit atmadığını düşünüyorsanız paylaşımlarınızı daha iyi ve özgün paylaşımlardan yapmanızı öneririm.

Kendisinde ne kadar merit olduğunu bilmiyorum bu sebeple bu meritleri yerel forumda dağıtmış olsa daha güzel olabilirdi, daha öncede dediğim gibi sonuçta kendisi moderatör illaki bir bildiği bir düşüncesi vardır ve bu noktada bunu sorgulamanın bize düştüğünü sanmıyorum.

Ayrıca önemli olanın rütbe atlamak olmadığını çok söyleyebilirim burada paylaşılan çok değerli bilgilerden yararlanmaya bakın derim. Kendimden örnek verecek olursam yakında aktif olarak 2 yılı geride bırakacağım bu iki yıl boyunca olaylara bakış açım olsun yatırım düşüncelerim olsun çok fazla değişti daha farklı pencereden bakabiliyorum her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum ve faydalı gördüğüm şeyleride başkalarıyla paylaşmayı seviyorum. Kimse yanlış anlamasın bu kadar şeyi ne yalakalık olsun diye nede merit alamak için yazmadım.

@zekibeyy hocam birbirimizi kandırmayalım üyeliğiniz 2 yıl olabilir ama siz forumu 2 yıldır tanımıyorsunuz. Mutlaka ya alt hesapsız ya da ban yemiş hesabınız vardır ve yeni hesap açmışsınızdir.
Forumda negatif yiyen arkadaşlar kaybolup gitmedi hepsi yeni hesap açtı.
Aklıma gelenler
@kalemder
@blacknavy
Bu ikisi çok aktifti mesela negatif alınca forumu bırakıp gitmiş olamaz.
Konumuz bu da değil. Hala bana eski konular vs diyorsunuz. Moderatör un görevi eski konulara merit atmak mi yoksa önceliği kendi bölümü mü

Her şeyin üzerine yemin edebilirim ki benim ilk ve tek hesabım budur. Forumu ilk olarak 2017 yılında madenciliğe başladığım dönemlerde görmüştüm ama o zamanlar bir şeyler öğrenmek adına (daha çok madencilik ile ilgili) paylaşımları okuyordum o dönemler sağlık sorunlarım olduğu için pek bir şeyle ilgilenmiyordum madencilikle beraber ve bitcoinle tanıştıktan sonra daha çok zamanımı ve ilgimi buraya yoğunlaştırdım daha sonrada üyeliğimi açarak kendimde bir şeyler yazmak istedim ve daha çok vakit harcadıkça daha çok şey öğrendim daha farklı fikir üretmeyi öğrendim.

Konumuz bu değil elbette meritleri yerel forumda dağıtsa daha iyi olurdu elbette üyeler faydalanmış olurdu bu noktada size katılıyorum. Sonuç olarak bunu sorgulamak kimseye düşmez merit verdiği paylaşımlar bence çok değerli. Kendisinde ne kadar merit olduğunu bilmiyoruz belki oldukça fazla merite sahip eğer vermek isteseydi yerel bölümde dağıtırdı bilemiyorum. Yaptığı işin kolay olduğunuda sanmıyorum burada bunu tartışmak bence anlamsız bunun yerine merit kazanmak için neler yapabilirim gibi bir başlık açmanızı yeğlerdim.

Doğru söylediğini düşünerek senden özür diliyorum hocam.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
August 17, 2022, 08:27:36 AM
Yerel bölümde kaliteli çok az mesaj olduğu için elimdeki smeritler boşa gitmesin diye harcamaya çalışıyorum. Merit gönderme kuralları bellidir. Bir üyeye ayda maksimum 50, bir mesaja toplamda maksimum 100 merit atabilirsiniz. Forumun efsane üyeleri benden aylık 50 merit almaya devam edecek. Atabilsem daha fazla atardım. Merit konusunda şikayeti olan theymos'a mesaj atsın.

Aslında merit konusunda en fazla şikayet etmesi gereken benim. Hem gönüllü olarak yıllardır dağıtım yapıyorum hem de en az meriti ben alıyorum. Düzgün dağıtım yapılsa sırf merit sistemi gelmeden önce yazdığım mesajlarıma gelen meritler çoktan 5 bin seviyesini geçmeliydi. Foruma hiçbir katkı sağlamadan merit almayı bekleyenler boşuna beklemesin. Bu zamana kadar yerel bölüme gereğinden fazla cömert davrandım.

Peki gumusi ne yapmaya çalışıyor? 1.5 yıl sonra forumu trollemek için kullanmadığınız hesaptan online olacağınıza aktif bir üye olsaydınız sistemi düzgün kullanan herkes gibi merit kazanırdınız. Böyle konularla kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok.

Moderatörlükle merit kaynağı olmak farklı şeyler. Önce bu kavramların ne olduğunu öğrenin. Merit kaynağı olmayı ben istemedim. Yerel bölüme karşı bir sorumluluğum yok. İstersem kimseye merit atmam, kimse de söz söyleyemez. Merit kaynağı olmasını önerdiğim kişiler kaynak olsaydı bu yorucu ve hiçbir ödülü olmayan işi çoktan bırakmıştım.

İnsanlara uzaktan merit kaynağı olmak kolay bir iş gibi geliyor dürüst olmak gerekirse bana da öyle geliyordu ancak global foruma baktığımızda merit kaynağı olan kişilerin kahir ekseriyetinin bu durumdan hiç memnun olmadığını genelde bırakmaya çalıştıklarını görüyoruz örneğin geçmişte yerel bölümümüze büyük katkılar sağlayan Ratimov artık merit kaynağı değil.

Forumun efsane üyelerine merit atılsa yüklü miktarda meritler boşa gidiyor deniliyor forumdan bir arkadaşa atılsa bu senin arkadaşın ya da alt hesabın deniliyor gerçekten zor bir durum.Biraz daha empati kurularak bu durum aşılabilir.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
August 17, 2022, 08:15:59 AM
Forumu yıllar önce bırakmış eski efsane isimlere 50'şer merit, kendi arkadaşlarına ve akrabalarına bol keseden merit,

Öncelikle merit verilen konular ve yorumlar oldukça önemli konular fazlasıyla meriti hak etmiş yazılar diyebilirim. Az yada çok merit vermiş olabilir bu moderatörün inisiyatifinde olan bir durum olduğu için burada yorum yapmak bana düşmez, ayrıca bu kişiler akrabası olsa dahi merit ihtiyacı olan kişiler olmadığı aşikâr zaten sizinde dediğiniz gibi çoğu aktif bile değil. Keşke 2010 yılı gibi bu başlıkları okuma fırsatım olsaydı ve bu dünyaya çok daha erken dahil olmak isterdim.

Zamanını forumda geçiren az çok paylaşım yapan güzel yorum ve içerikler oluşturan herkese merit verdiğini görebilirsiniz, eğer size yada başka birine merit atmadığını düşünüyorsanız paylaşımlarınızı daha iyi ve özgün paylaşımlardan yapmanızı öneririm.

Kendisinde ne kadar merit olduğunu bilmiyorum bu sebeple bu meritleri yerel forumda dağıtmış olsa daha güzel olabilirdi, daha öncede dediğim gibi sonuçta kendisi moderatör illaki bir bildiği bir düşüncesi vardır ve bu noktada bunu sorgulamanın bize düştüğünü sanmıyorum.

Ayrıca önemli olanın rütbe atlamak olmadığını çok söyleyebilirim burada paylaşılan çok değerli bilgilerden yararlanmaya bakın derim. Kendimden örnek verecek olursam yakında aktif olarak 2 yılı geride bırakacağım bu iki yıl boyunca olaylara bakış açım olsun yatırım düşüncelerim olsun çok fazla değişti daha farklı pencereden bakabiliyorum her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum ve faydalı gördüğüm şeyleride başkalarıyla paylaşmayı seviyorum. Kimse yanlış anlamasın bu kadar şeyi ne yalakalık olsun diye nede merit alamak için yazmadım.

@zekibeyy hocam birbirimizi kandırmayalım üyeliğiniz 2 yıl olabilir ama siz forumu 2 yıldır tanımıyorsunuz. Mutlaka ya alt hesapsız ya da ban yemiş hesabınız vardır ve yeni hesap açmışsınızdir.
Aklıma gelenler
@kalemder
@blacknavy
Konumuz bu da değil. Hala bana eski konular vs diyorsunuz. Moderatör un görevi eski konulara merit atmak mi yoksa önceliği kendi bölümü mü

Her şeyin üzerine yemin edebilirim ki benim ilk ve tek hesabım budur. Forumu ilk olarak 2017 yılında madenciliğe başladığım dönemlerde görmüştüm ama o zamanlar bir şeyler öğrenmek adına (daha çok madencilik ile ilgili) paylaşımları okuyordum o dönemler sağlık sorunlarım olduğu için pek bir şeyle ilgilenmiyordum madencilikle beraber ve bitcoinle tanıştıktan sonra daha çok zamanımı ve ilgimi buraya yoğunlaştırdım daha sonrada üyeliğimi açarak kendimde bir şeyler yazmak istedim ve daha çok vakit harcadıkça daha çok şey öğrendim daha farklı fikir üretmeyi öğrendim.

Konumuz bu değil elbette meritleri yerel forumda dağıtsa daha iyi olurdu elbette üyeler faydalanmış olurdu bu noktada size katılıyorum. Sonuç olarak bunu sorgulamak kimseye düşmez merit verdiği paylaşımlar bence çok değerli. Kendisinde ne kadar merit olduğunu bilmiyoruz belki oldukça fazla merite sahip eğer vermek isteseydi yerel bölümde dağıtırdı bilemiyorum. Yaptığı işin kolay olduğunuda sanmıyorum burada bunu tartışmak bence anlamsız bunun yerine merit kazanmak için neler yapabilirim gibi bir başlık açmanızı yeğlerdim.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
August 17, 2022, 08:13:47 AM
Yerel bölümde kaliteli çok az mesaj olduğu için elimdeki smeritler boşa gitmesin diye harcamaya çalışıyorum. Merit gönderme kuralları bellidir. Bir üyeye ayda maksimum 50, bir mesaja toplamda maksimum 100 merit atabilirsiniz. Forumun efsane üyeleri benden aylık 50 merit almaya devam edecek. Atabilsem daha fazla atardım. Merit konusunda şikayeti olan theymos'a mesaj atsın.

Aslında merit konusunda en fazla şikayet etmesi gereken benim. Hem gönüllü olarak yıllardır dağıtım yapıyorum hem de en az meriti ben alıyorum. Düzgün dağıtım yapılsa sırf merit sistemi gelmeden önce yazdığım mesajlarıma gelen meritler çoktan 5 bin seviyesini geçmeliydi. Foruma hiçbir katkı sağlamadan merit almayı bekleyenler boşuna beklemesin. Bu zamana kadar yerel bölüme gereğinden fazla cömert davrandım.

Peki gumusi ne yapmaya çalışıyor? 1.5 yıl sonra forumu trollemek için kullanmadığınız hesaptan online olacağınıza aktif bir üye olsaydınız sistemi düzgün kullanan herkes gibi merit kazanırdınız. Böyle konularla kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok.

Moderatörlükle merit kaynağı olmak farklı şeyler. Önce bu kavramların ne olduğunu öğrenin. Merit kaynağı olmayı ben istemedim. Yerel bölüme karşı bir sorumluluğum yok. İstersem kimseye merit atmam, kimse de söz söyleyemez. Merit kaynağı olmasını önerdiğim kişiler kaynak olsaydı bu yorucu ve hiçbir ödülü olmayan işi çoktan bırakmıştım.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
August 17, 2022, 07:48:39 AM
Unutmayın merit değerli mesajlara verilir.

Değerli.
Değerli
Değerli.

Mesajın kisideki değerine göre istediği meriti verebilir.
Şu zamana kadar aranızda belki en çok mesaj reporlayan biriyimdir @efs kendi bolumunde siz gormesenizde ciddi anlamda aktif.
Forumun kuralları mı değişti benimki haberim yok. İsteyen istediği kadar zaten alt hesap açabiliyor bunda bir yasak yokki forumda şu alt hesap muhabbeti bitmedi gitti.

Sanırım siz şu konuda yanılgıya düşüyorsunuz.
Ben hero oldum her imzaya girebiliyorum. Nereden baksanız 1 yıldır BTC odemeli hiçbir imzaya giremiyorum almiyorlar.
Görüyorum ki hemen iftira atma yoluna gidiliyor.evet haklısınız bakın forumun %99u değil %150 sinin alt hesabı var.

Varsada bizene
Aslında merit konusunda göreceğiniz üzere ben bu kadar bol keseden merit dağıtılmasına bile karşıyım. Hop boş sohbet meritle ne değeri var.

Merit konusu forumda bir dönem problemi çözmüş olsada şuan goruyorumki sonunun kendisi olmuş durumda

Buradan gelen üç beş kuruş için burada olanlar bence Twitter'da airdrop kovalasin burada bir yılda gelecek olan parayı birkaç airdroptan alabilir

Gecen cento airdrop oldu nereden baksan 1k usdden fazla para aldılar kimileri 5-6k USD aldı

İlk basta bende para için geldim doğrudur ama gordumki imzadan daha çok değerli kişiler var bu kişilerin attığı mesajlar çok daha değerli
full member
August 17, 2022, 07:18:07 AM

Aklıma gelenler
@kalemder
@blacknavy
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
August 17, 2022, 06:48:56 AM

Pages:
Jump to: