EFS'nin kendi arkadaş veya akraba herneyse çevresine merit göndermeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır burayı en adil şekilde yönetmiş birisi neden forumdaki birkaç üyenin rankını yükseltmeye ihtiyaç duysun ki sanmıyorum. Zaten adamlar en üst ranktalar.
o xzone'nun içimizden çıkıp merit kaynağı olmayı istemesi cidden çok hoşuma gitti daha önce görseydim bende meritlerdim. Riskli bir işe girişmiş. Konuyu gösterdiğiniz için teşekkür ederim meritledim o konu meriti hak etmiyorsa hangi konu hak ediyor. Attığı merit sayısına bakarsak efs'ninde xzone'nun merit kaynağı olmasını istediğini anlayabiliriz.
Merit kaynağı olmak istemek ve olmak bütün gözleri size çevirir en ufak hatanızda üyelikten olabilirsiniz.
Savunuculuğu yapmış gibi oluyorum ancak öyle değil forumda belli bir seviye üstüne çıkmış kişilere istersen 1000 merit ver. o önemli değilki adamın zaten merite ihtiyacı yok.
söylediğiniz üyeler Legendary, Sr. Member zaten bu adamların merite ihtiyacı yok yollanan meritin üyelik rankına kattığı hiçbirşey yokki diğer üye zaten online değil ve en eski madencilik yazılımı yapanlardan birisi bunlar tabiki değerli mesajlar ve hatıra amaçlı bile o meritleri göndermiş olabilir.
Sr member üstündeki üyeliklere gönderilen toplu meritler bence kendi topluluklarında paylaşılsın diye gönderiliyor.
Bak uzun zamandır ben yereldeki merit konusuna mesaj dahi atmıyorum gerek yok olmayanlar alsın.
@gumusi Ben bir yılda fullmember oldum şimdi basit bir çaba ve vispilionun merit başlığı ile kısa sürede istediğiniz ranka zaten çıkabiliyorsunuz.
Xzone için tamam hocam merit kaynağı olması için destek tamam.
Takildığım nokta ilk 3 post. İlk 3 post başlığı için ne demeli.
Lokal de bir sürü kisi merit beklerken şuan aktif olmayan hatta 2017 de sonkez aktif olan o kişilere 49-50 merit mantığı ne? Ben bunları merak ettiğim için soruyorum. Mantığı var mı?
Ayrıca rütbesi yuksek olanın merite pekala ihtiyacı var.. özellikle btc ödemeli imzalar da manager son 120 gün meritine bakıyor ona göre alıyor ya da almıyor. Daha önce öyleydi en azından. Ayrıca dikkat ettim rütbesi yüksek olanlara merit var ama düşük olanlara yok.
Dikkat ettim altcoin başlığında bir arkadaş var josqgue ( ben yeni gördüm) arkadaş epey başlık açmış. Hatta hepsi faydalı 2-3 kisi hariç meritleyen yok. Efs o bölüme bakmıyor mu? Arkadaşı tanımam bile adını yazdım diye kimbilir ne bağlantı kurmak isteyenler çıkar şimdi?
Adını örnek vermek için yazdım