Pages:
Author

Topic: Ekip sağlam - page 2. (Read 684 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
July 16, 2018, 09:17:57 AM
Önceki ekipteki kişiler gerçek mi değil mi onu araştırmak lazım. Gerçeklerse sonra ekip üyelerinin geçmişine bakmak lazım.
Adam bi kaç yerde ceo ya da üst yöneticilik yapmış. Sonra böyle bi proje oluşturmuş gelmiş Ceo olmuş eyvallah. Ya da geçmişinde çok iyi projelerde çalışmış eyvallah.
Öteki türlü zaten riskli kategorisine giriyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
July 16, 2018, 09:13:25 AM
Adamları gömmüşsün direk. Ekip sağlam lafının altı bazen boş kalabiliyor. Gerçekten Orada yazılanların doğru olduğunu nereden bileceğiz. Bunun bi denetlemesi var mı ? Bana kalırsa yok  .

Bende sizin gibi dusunuyorum hocam, ozellikle ekipten ziyade bu danismanlar yani advisorlar var. Bakiyorum bir tane danisman 20 farkli projede danisman olarak gorev yapiyor. Yani mantiken nasil bu kadar projeye danisman olabiliyor ki?
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
July 16, 2018, 09:05:43 AM
ekibin sağlam olup olmaması değil kripto dünyasında tanınmış olması önemli, ekip hariç advisorlar daha önce başarılı bir kaç icoya da advisorluk yaptıysa projenin albenisi artıyor. bu piyasadaki icoların zaten yüzde 99 u scam. ürünlerinin hiç bir kullanışlılığı yok. blockchain üzerinden yürümelerinin tek amacı para toplamak. bizim de yatırımcı olarak bunlara para yatırmamızın tek sebebi fiyatının artması dolayısıyla neyin faydalı neyin faydasız olduğuna değil de topluluğun hangi kriterleri göz önüne alarak icolara yatırım yaptıklarını gözlemlemek gerek. sırf populer twitter accountları shilledi diye yatırım yapan bir yığın insan var. e haliyle bu da bir kriter çünkü onlar shilleyince fiyat yükseltiyorlar.

Aynen ne yazık ki öyle oluyor, proje ekibinin aktif olması sorunlara zamanında ve tatmin edici cevaplar verebilmesi en önemli kriterlerden birisi olmalı, popülaritede bu işin bir yüzü
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
July 16, 2018, 06:56:06 AM
Adamları gömmüşsün direk. Ekip sağlam lafının altı bazen boş kalabiliyor. Gerçekten Orada yazılanların doğru olduğunu nereden bileceğiz. Bunun bi denetlemesi var mı ? Bana kalırsa yok  .
member
Activity: 364
Merit: 10
July 16, 2018, 06:51:59 AM
Bir nebze size katılıyorum son zamanlarda bu işte para olduğunu gören herkes 3-5 ne koparırsa koparıp hemen toz oluyorlar. Burada sanırım çok daha önemli olan şey roadmapı güzel takip ermek.
full member
Activity: 616
Merit: 124
July 16, 2018, 04:49:13 AM
ekibin sağlam olup olmaması değil kripto dünyasında tanınmış olması önemli, ekip hariç advisorlar daha önce başarılı bir kaç icoya da advisorluk yaptıysa projenin albenisi artıyor. bu piyasadaki icoların zaten yüzde 99 u scam. ürünlerinin hiç bir kullanışlılığı yok. blockchain üzerinden yürümelerinin tek amacı para toplamak. bizim de yatırımcı olarak bunlara para yatırmamızın tek sebebi fiyatının artması dolayısıyla neyin faydalı neyin faydasız olduğuna değil de topluluğun hangi kriterleri göz önüne alarak icolara yatırım yaptıklarını gözlemlemek gerek. sırf populer twitter accountları shilledi diye yatırım yapan bir yığın insan var. e haliyle bu da bir kriter çünkü onlar shilleyince fiyat yükseltiyorlar.
full member
Activity: 616
Merit: 100
July 16, 2018, 04:11:53 AM
Eğer altını dolduruyorsa, sosyal medyada piyasada detaylı araştırma yapılmışsa "ekip sağlam" lafına itibar edilebilir ama bu projenin başarıya ulaşmasının tek öncüsü değildir, önemli bir kriterdir belki ama tek buna bakıp karar verilmemeli
full member
Activity: 728
Merit: 151
July 16, 2018, 03:55:35 AM
olayın 2 boyutu var.

1-) bu laftan ziyade bu lafı kimin kullandığına dikkat etmek lazım...eğer forumdaki wavesçi tayfadan biri ise o zaman şüphe ile yaklaşmak her zaman doğru olur...
2-) yeni mezun ergenlerin sex partisinde dumanlanırken "olm bu ico mico olayları varmış girelim mi" diye serzenişlerde bulundukları tiplerinden belli oluyor mu buna bakmak lazım..ekibin önceki işlerine referanslarına eğitimlernine vs de bakmak önemli
hero member
Activity: 700
Merit: 553
July 16, 2018, 03:20:42 AM
geçen yıllarda icolardaki ekip elemanlarını kaç dişi var a kadar araştırıdım girmeden önce, ekipte çok yaşlı adam var, yolda ölür gider porje piç olur diyerekten girmediğim ico bile var, ama artık çokta şaapmıyorum çünkü piyasa dinamiğinin bu olmadığına karar verdim.

Portföyüme bakıyorum;

Waves, Tezos, Wan, Efx var sadece, ekiplerine bakıyorum , sağlam Smiley

özetle ;

sağlam ekip yoktur shillenmemiş coin vardır.

member
Activity: 378
Merit: 11
July 16, 2018, 01:05:23 AM
Ekiple alakası olmuyor, bakın wanchain ekibi super sağlam ama yukarıdan verdiler kucağımıza gelde bekle artık boğayı giren kazık çıksın diye. Artık karı geçtim nasıl zarar etmicem derdine düştüm gerçekten bazen lanet okuyorum keşke almasaydım diyorum her seferinde
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 16, 2018, 01:00:02 AM
Bu piyasada sağlam ekipte fayda etmiyor açıkcası, bakın ins adamların geçmişi süper hep kariyerli adamlar ama durum malum forumca kaydılar bize, keza bilenler bilir flixxo ekibi mesela popcorn time tarafından yapıldı ama fiyatı içler acısı durumda 0.04c den alan yok. Yani bu piyasada ekip artık para etmiyor
member
Activity: 448
Merit: 14
July 16, 2018, 12:17:46 AM
Herşey evrildiğine göre ekip sağlam demek belli bir zaman sonra gerçekleri yansıtacak diye düşünüyorum.1 sene önce projeye bile bakmadan icolara milyarlarca lira akıtıldı.Şimdi insanlarda bi değişme bir gelişme görüyorum.Nereye nasıl yatırım yapacaklarını iyice arraştırıyorlar.Gerekirse ortada bir ürün varsa yatırım yapmayı tercih ediyorlar.ekip sağlamsa yatırım yapılır tabiki Smiley ama sözde değil özde ekip sağlamsa.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 15, 2018, 07:03:52 PM

Peki insanlar tosuncuğa şans verdiğinde insanları neden eleştiriyorsunuz? Vitalik'in tanınmadığı gibi tanınmıyordu o da..

Hiçbir şey anlamadım.

Vitalik'in Ethereum çıkmadan önceki mesajlarını okuyun miningden programlamaya kadar her alanda ilgi ve bilgi sahibi biri.. Bugün otomatik yazılımlarla ERC20 sözleşmesi oluşturan insanlarla bir tutulamaz.

Size sonuna kadar katılıyorum, aslında sizden önce alıntı yapmam lazımdı.  Argon18 'in dediğine istinaden yazdım onu.

Bu aslında çok enteresan bir tartışma, tosuncuk dediğiniz arkadaş bulaşıkçılıktan gelme biri, her türlü iddiaya girerim eğer o Çiftlikbankçı Mehmet "Mars'a araç inşa etmek

istiyorum veya nükleer silah geliştirmek istiyorum" gibi teknolojik bir projeyle gelseydi milyonları basan aynı halk adama çay kahve bile ikram etmezdi, Tr'deki siyasetçiler ve

büyük holding patronları da randevu bile vermezlerdi. Şimdi çocuğun Ortadoğu'nun ortaçağ seviyesini iyi okuyup olaya koyundan peynirden, "büyük oyunlar" "dış güçler"den

girip milyonları götürmesi, sizce profesyonel açıdan bir hata mıdır yoksa müteşebbis ticari bir başarı mıdır, bu da bir bakış açısı meselesidir...

Valla dostum adamı ne kadar gömsekte (yaptığının etik olup olmaması münasebetiyle), bu ve buna benzer "adamlar"ı ben son derece başarılı buluyor bir yandan da taktir ediyorum.
Memleketin inasanını bu kadar iyi analiz edip, bu kadar para toplamak/çarpmak az iş değil bence.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
July 15, 2018, 07:02:43 PM

Peki insanlar tosuncuğa şans verdiğinde insanları neden eleştiriyorsunuz? Vitalik'in tanınmadığı gibi tanınmıyordu o da..

Hiçbir şey anlamadım.

Vitalik'in Ethereum çıkmadan önceki mesajlarını okuyun miningden programlamaya kadar her alanda ilgi ve bilgi sahibi biri.. Bugün otomatik yazılımlarla ERC20 sözleşmesi oluşturan insanlarla bir tutulamaz.

Size sonuna kadar katılıyorum, aslında sizden önce alıntı yapmam lazımdı.  Argon18 'in dediğine istinaden yazdım onu.

Bu aslında çok enteresan bir tartışma, tosuncuk dediğiniz arkadaş bulaşıkçılıktan gelme biri, her türlü iddiaya girerim eğer o Çiftlikbankçı Mehmet "Mars'a araç inşa etmek

istiyorum veya nükleer silah geliştirmek istiyorum" gibi teknolojik bir projeyle gelseydi milyonları basan aynı halk adama çay kahve bile ikram etmezdi, Tr'deki siyasetçiler ve

büyük holding patronları da randevu bile vermezlerdi. Şimdi çocuğun Ortadoğu'nun ortaçağ seviyesini iyi okuyup olaya koyundan peynirden, "büyük oyunlar" "dış güçler"den

girip milyonları götürmesi, sizce profesyonel açıdan bir hata mıdır yoksa müteşebbis ticari bir başarı mıdır, bu da bir bakış açısı meselesidir...

Bu bakış açısından takdire şayan bir şahıs Cheesy Yaptıkları tez olarak okutulsun.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
July 15, 2018, 06:58:56 PM

Hiçbir şey anlamadım.

sr. member
Activity: 686
Merit: 257
July 15, 2018, 06:43:50 PM
Hatta bazı ekipler öyle sağlam ki onca parayı toplayıp ortadan kayboluyorlar, adamları bulabilene aşkolsun, fotolar ordan burdan, isimler desen yine öyle Grin
hero member
July 15, 2018, 06:43:26 PM
Ekip sağlam muhabbeti laf olsun torba dolsun diye yapılan muhabbet ama ilerde sağlam olmayacakları anlamına da gelmez. Örneğin vitalik vitalik ilk başta kim tanırdı şimdi kimler neler neler tanıyor şimdi vitalik sağlam değil mi? Demek istediğim herkes bir şansı hak eder.

Bravo bu başlıkta en doğru yorumu Argon18 yapmış, bizim bazı Türk arkadaşlar sırf eleştirmek için eleştiriyor, onlar da öyle tatmin oluyorlar... Burada bütün Türk

girişimcilere gösterilen müthiş önyargıdan da bunu görebilirsiniz. Vitalik Buterin gibi biri eğer Türkiye'de kursaydı Ethereum'u çocuğu herhalde linç etmek isterlerdi...

Çok yeni bir teknolojide tabiki genç ve görece deneyimsiz ekipler de olucaktır, tanınmamış ekip demek kafadan o projeyi eleyin manasına gelmez...

Vitalik Buterin 2011'den beri Bitcointalk üyesi ve kendini bu işe adamış biri.. Siz nasıl oluyorda Bitcointalk'ta üyeliği bile olmayan insanlardan Vitalik Buterin performansı bekliyorsunuz? Hayret.. Vitalik'in Vitalik olması tesadüf değil, o communitynin içinden biriydi.

Hiçbir şey anlamadım.

Size sonuna kadar katılıyorum, aslında sizden önce alıntı yapmam lazımdı.  Argon18 'in dediğine istinaden yazdım onu.

hero member
Activity: 736
Merit: 504
July 15, 2018, 06:37:16 PM
Ekip sağlam muhabbeti laf olsun torba dolsun diye yapılan muhabbet ama ilerde sağlam olmayacakları anlamına da gelmez. Örneğin vitalik vitalik ilk başta kim tanırdı şimdi kimler neler neler tanıyor şimdi vitalik sağlam değil mi? Demek istediğim herkes bir şansı hak eder.

Bravo bu başlıkta en doğru yorumu Argon18 yapmış, bizim bazı Türk arkadaşlar sırf eleştirmek için eleştiriyor, onlar da öyle tatmin oluyorlar... Burada bütün Türk

girişimcilere gösterilen müthiş önyargıdan da bunu görebilirsiniz. Vitalik Buterin gibi biri eğer Türkiye'de kursaydı Ethereum'u çocuğu herhalde linç etmek isterlerdi...

Çok yeni bir teknolojide tabiki genç ve görece deneyimsiz ekipler de olucaktır, tanınmamış ekip demek kafadan o projeyi eleyin manasına gelmez...

Vitalik Buterin 2011'den beri Bitcointalk üyesi ve kendini bu işe adamış biri.. Siz nasıl oluyorda Bitcointalk'ta üyeliği bile olmayan insanlardan Vitalik Buterin performansı bekliyorsunuz? Hayret.. Vitalik'in Vitalik olması tesadüf değil, o communitynin içinden biriydi.

Hiçbir şey anlamadım.

hero member
July 15, 2018, 06:34:37 PM

Peki insanlar tosuncuğa şans verdiğinde insanları neden eleştiriyorsunuz? Vitalik'in tanınmadığı gibi tanınmıyordu o da.

edit :sapla samanı karıştırıyoruz biraz, neredeyse kapalı devre ve düşünce olarak bir birine yakın bir topluluğun parçası olan insanlar ve zamanlarla bugün bir o kadar zıt bir yapıyı kıyaslıyoruz.

Bugun topluluğun dışından gelen bir çok zihniyette insan var, durum aynı durum değil.

hero member
Activity: 736
Merit: 504
July 15, 2018, 06:29:36 PM

Pages:
Jump to: