Pages:
Author

Topic: Ekip sağlam - page 4. (Read 684 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
July 15, 2018, 12:31:34 PM
bunlar hep dönen muhabbet bu ekip sağlam muhabbeti ama artık o kadar scam proje varki kimse itibar etmiyon bu cümleye Smiley
member
Activity: 294
Merit: 11
July 15, 2018, 12:19:28 PM
Bizim türklerde bu konuda boş muhabbet çok fazla var. Malesef circlejerk yapıyoruz bazı konularda.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
July 15, 2018, 11:17:35 AM
Bu durumla ilgili komik bir olayı anlatayım.

ICO'yu hatırlamıyorum ama yine forumda biri konu açmıştı. İşte ekip çok iyiymiş vs, hype'ın binibin para, açıp bir bakayım dedim.

Ekip elemanlarını genellikle Linkedin'den kontrol ediyorum. Hesap ne zaman açılmış, bu adam geçmişte nerelerde çalışmış vs. derken bu iyi denen takım elemanlarına bakmaya başladım. Ekipte "Chief Developer" yazan elemanın about kısmında şu yazıyordu; "I want to improve myself on software development." adamın henüz tecrübesi yok, 2018 mezunu o da okul doğru mu belli değil. O gün bu gündür, ne zaman ekip sağlam yazısını görsem bana bir gülme gelir.

Bu durum sadece ekip bazında da değil, bazen forumda daha önce yapılmamış blockchain teknolojisi yazıyor adam, siteye girip bakınca, smart contract'tan bahsettiğini anlıyorsunuz.

Bir de tüm bu konuştuklarımızı ispatlar bir konu şuraya ekleyeyim;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.29593346

Konuda zarar edilen coin ve tokenlar listeleniyor. Alış nedenine bakarsanız birçok kişinin "Forumun gazına geldim" yazdığını görebilirsiniz.

Birileri burada çok kaliteli gem bir coin/token da paylaşabilir, ama siz siz olun, kendiniz teyit etmeden başkasının sözüyle alım yapmayın.

Üzülürsünüz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
July 15, 2018, 11:00:06 AM
bir de çinli tayfa var, genç atılgan tipli-uygun bir gözlük(klark kent tarzı), yanına iki avrupalı, bir amerikalı da joker olursa tadından yenmez, siyahi ve ya esmer tenli de olursa al sana Dünya Karması Cheesy

Bizimkiler bu işi çözememiş hala, ico mu çıkartacan, İstanbul metropol şehir her türden adam var, topla beyoğlu'ndan değişik türde adamı koy team'e! Hala yerli ve milli coin peşindeler, halbuki bize "yabancı" lazım. Buradan sesleniyorum ekipte tek bir Türk olmamalı hatta dedikosu bile olmamalı, herşeyi perde arkasından yöneteceksin. Cast ajanslarından yardım alınabilir.
sr. member
Activity: 442
Merit: 250
July 15, 2018, 10:34:02 AM
Ekip sağlam muhabbeti laf olsun torba dolsun diye yapılan muhabbet ama ilerde sağlam olmayacakları anlamına da gelmez. Örneğin vitalik vitalik ilk başta kim tanırdı şimdi kimler neler neler tanıyor şimdi vitalik sağlam değil mi? Demek istediğim herkes bir şansı hak eder.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
July 15, 2018, 10:30:47 AM
"Ekip sağlam" tanımının bir anlam ifade etmesi için o ekipte hatırı sayılır miktarda daha önce başlamış ve sorunsuz bitmiş/sürmekte olan projede yer almış insanların olması gerekir. Onun dışında ekip sağlam lafı benim için ekibin doktordan iş görür raporu almasından daha fazla çağrışım yapmıyor.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 15, 2018, 10:20:25 AM
Otomatik oluşturulan akıllı kontrat + Hintli tasarımcı + Community manager + 10 tane boş tip

Akilli kontrat masrafi 0.5 Ethereum
Hintli tasarimci $500
Community manager haftalık $500
10 tane boş tip free

eskiden şunu soyleyene gicik olurdum ama artik ben soyluyorum.

altcoinler = dot-com balonu
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 15, 2018, 10:18:56 AM
Birde şu var: "Facebooktan, googledan adamlar da katılmış buraya"
Bu cümleyi duyunca bende şöyle düşünüyorum: Muhtemelen facebook google bu adamı kovmuş, yüz kızartıcı bir adam ki gelmiş buraya ismini kullandırmaya çalışıyor. Piyasa dalavere dolu.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
July 15, 2018, 10:10:42 AM
Şu lafı duydukça gülüyorum. Ico çıkıyor hiç bir yerde iş yapmamış ergenlerden ekip var , yorumlara bakıyoruz ekip sağlam Smiley ne sağlam abi ,avrupadan futbolcu mu geliyor, 3 .dünya ülkesinde işsiz kalmış adamlar kafede otuturken herkes çıkartıyor biz niye çıkartmayalım demiş gelip pdf e resim eklemişler olay kabaca bu. Memelekete gidiyorsun maden işçisi geliyor abi "şu ico iyi" nerden biliyorsun ekip sağlammış Smiley Kahve muhabbeti gibi birşey oldu. ICO ların yarısı estonyadan çıkıyor, ekip hakkında ne biliyorsun 2-3 birşey yazmışlar onları birde kalabalıksa iyidir mantığı var. Milletin ekipten anlamadığı aşikar olduğundan bir sürü scam ico stok resimlerle çıkıyor artık. Bende ico ya giriyorum takip ediyorum ama hep bakalım ne yapacaklar diyorum, bak geçmişine adamın duyulduk birşey yoktur yada doğru mu nerden bileceksin. Şimdi o sağlam dediklerin token bile basmıyor. En sağlam yazılım ekibi kaliforniya da ordan niye doğru düzgün ICO çıkmıyor, almanya dan japonyadan adam görmüyoruz pek, niye, adamların işi gücü var Smiley 
Pages:
Jump to: