nanopool ve space tercih edin bence. nanopool min ödemeyi 100 etn yaptı.
Sizden haberi alınca sevine sevine gitim nanopool'a ama site bakımda fakat bu sizin kazımınızı etkilemeyecek diyor
İki saattir sitede biraz sorun var. mining programlarında sorun yok düzgün çalışıyorlar. sanırım bir kaç saatte sorun çözülür.
Site rekrar çalışıyor ama ben şu incorrect password olayını hala aşamadım. 2 gün önce aralıksız 10 saat kazım yapmama rağmen yine olmadı şimdi yine olmuyor. böyle olursa min payment 100'e indiremeyeceğim.
hocam siz nasıl çözdünüz
ilk girdiğim süre hariç, bana hiç yanlış şifre uyarısı vermedi. 3 uyarıları var bu konu ile alakalı
If you are getting "incorrect password" message:
1) Check all the workers use the same email ==> Bütün kullanıcıların aynı e-mail ile girmesi lazım
2) Workers have more than 10 rating ==> rating 10 dan fazla olması lazım
3) There are no workers with high rating and old email (probably offline) Farklı e-mail ile kullandığın worker var ise ve onun ratingi yüksek ise o zaman o rating geçilene kadar beklemen lazım.
Evet o uyarıları dikkate alarak yola çıkıyorum ama olmuyor. acaba siz bütün düzenlemeleri (cüzdan adresi.worker adı/mail adresi -xpsw ŞİFRE) bat dosyasında mı yaptınız yoksa config dosyası veya epool dosyalarında da bir değişiklik yaptınız mı ?
Claymore kullanırken epool, XMR stak da Config, Cast XMR de ise bat dosyasından yapıyorum.
ben claymore amd 10.2 kullanıyorum. sizin epools dosyasının formatını zahmet olmazsa buraya atabilir misiniz rica etsem? ratingim 572 ama hala olmuyor inanın kafayı yiycem Smiley
POOL: ssl://etn-eu1.nanopool.org:13433, WALLET: ETN_WALLET.YOUR_PAYMENTID.YOUR_WORKER/YOUR_EMAIL, PSW: x, WORKER: , ESM: 0, ALLPOOLS: 1
POOL: ssl://etn-eu2.nanopool.org:13433, WALLET: ETN_WALLET.YOUR_PAYMENTID.YOUR_WORKER/YOUR_EMAIL, PSW: x, WORKER: , ESM: 0, ALLPOOLS: 1
POOL: ssl://etn-us-east1.nanopool.org:13433, WALLET: ETN_WALLET.YOUR_PAYMENTID.YOUR_WORKER/YOUR_EMAIL, PSW: x, WORKER: , ESM: 0, ALLPOOLS: 1
POOL: ssl://etn-us-west1.nanopool.org:13433, WALLET: ETN_WALLET.YOUR_PAYMENTID.YOUR_WORKER/YOUR_EMAIL, PSW: x, WORKER: , ESM: 0, ALLPOOLS: 1
POOL: ssl://etn-asia1.nanopool.org:13433, WALLET: ETN_WALLET.YOUR_PAYMENTID.YOUR_WORKER/YOUR_EMAIL, PSW: x, WORKER: , ESM: 0, ALLPOOLS: 1
Help kısmında yazan ayarları kullandım.
https://etn.nanopool.org/helpPOOL: ssl://etn-asia1.nanopool.org:13433, WALLET: ETN ADRESIM.Worker/email, PSW: x, WORKER: , ESM: 0, ALLPOOLS: 1