Pages:
Author

Topic: Electroneum ETN Mining ve pool arayışı - page 9. (Read 3360 times)

member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
December 09, 2017, 10:07:38 AM
etn.fairpool.xyz dün aksam 23.00 da burda basladım kazmaya 5600 h/s ile tahmini olarak site günde 581 ETN diyor. Şu an tam 12 saat oldu ve sonuç...

Speed   5.91 KH/s   
Balance   0.57 ETN
Paid   75.00 ETN
Total   75.57 ETN
Workers   1

Pool larda degil de komple ag da bir sorun var galiba çözemedim ben bu etn işini  Huh

ben 12 saattir buarda 700 H/s ile kazıyorum daha bir şey gelmedi

dün de https://asiapool.electroneum.com/ da 700 H/s ile 12 saat kazdım 1 ETN verdi

halbuki bu pazartesi 7 saatte 350 H/s ile  11 ETN vermişti.

tuhaf gerçekten tuhaf

nanopool deniyorum. Şimdilik memnunum. Biraz daha zaman geçtikten sonra kesin bir şey söyleyebilirim. Ama ilk izlenim nanopool şuanda olanların en iyisi. Daha önceden ETC ve XMR için kullanmıştım. Saatte 15-25 arasında blok buluyor.
newbie
Activity: 61
Merit: 0
December 09, 2017, 09:59:57 AM
etn.fairpool.xyz dün aksam 23.00 da burda basladım kazmaya 5600 h/s ile tahmini olarak site günde 581 ETN diyor. Şu an tam 12 saat oldu ve sonuç...

Speed   5.91 KH/s   
Balance   0.57 ETN
Paid   75.00 ETN
Total   75.57 ETN
Workers   1

Pool larda degil de komple ag da bir sorun var galiba çözemedim ben bu etn işini  Huh

ben 12 saattir buarda 700 H/s ile kazıyorum daha bir şey gelmedi

dün de https://asiapool.electroneum.com/ da 700 H/s ile 12 saat kazdım 1 ETN verdi

halbuki bu pazartesi 7 saatte 350 H/s ile  11 ETN vermişti.

tuhaf gerçekten tuhaf
member
December 09, 2017, 09:19:10 AM
Zorluk çok arttı biraz daha artarsa bırakacağım. Ama fiyatı da artıyor bi yandan

arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum, etn scam bir proje. adamlar hala icodan alınan tokenleri dağıtmadı. ve cüzdanlar kilitli. yükselişler fiyatlar suni şekilde kendileri yapıyorlar.

airdroptan ve referans yoluola yüzmilyonlarca token dağıttılar. onlar piyasaya girince dump olacak. yol yakınken bırakın bu tokeni.

ETN Scam değil. Önümüzde ki hafta ico ve diğerlerini dağıtacaklar. şunda olan yükselişin suni olduğunu ben daha önceden yazmıştım. ico vs piyasaya girdiğinde fiyat ve ona bağlı zorluk seviyesi çok düşecektir. Bundan daha fazla kazandıran coin var ise söyle ona girelim. XMR, en fazla kazandıran coinlerden bir tanesi o bile ETN'nin 2/3 kadar kazandırıyor şuanda.

Kaldı ki Scam olduğunu varsayalım. Ben kazandıklarımı günlük olarak BTC'ye dönüyorum şuanda. Daha sonra Dump olduğunda daha ucuza almak için bunu yapıyorum. Scam olsa maksimum kaybım bir günlük kazancım olacak.
Tam dağıtım günü belli mi hocam. Btcye çevireyim bari Cheesy Tutuyordum artıyor diye.

Great news! The HackerOne Challenge officially finishes on Monday and we are now rolling out the last of these little bug fixes and we will be launching (ahem!, cough! RE-launching) Electroneum by the middle of next week! Please check your emails for an official update. #ETN
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
December 09, 2017, 09:13:56 AM
Zorluk çok arttı biraz daha artarsa bırakacağım. Ama fiyatı da artıyor bi yandan

arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum, etn scam bir proje. adamlar hala icodan alınan tokenleri dağıtmadı. ve cüzdanlar kilitli. yükselişler fiyatlar suni şekilde kendileri yapıyorlar.

airdroptan ve referans yoluola yüzmilyonlarca token dağıttılar. onlar piyasaya girince dump olacak. yol yakınken bırakın bu tokeni.

ETN Scam değil. Önümüzde ki hafta ico ve diğerlerini dağıtacaklar. şunda olan yükselişin suni olduğunu ben daha önceden yazmıştım. ico vs piyasaya girdiğinde fiyat ve ona bağlı zorluk seviyesi çok düşecektir. Bundan daha fazla kazandıran coin var ise söyle ona girelim. XMR, en fazla kazandıran coinlerden bir tanesi o bile ETN'nin 2/3 kadar kazandırıyor şuanda.

Kaldı ki Scam olduğunu varsayalım. Ben kazandıklarımı günlük olarak BTC'ye dönüyorum şuanda. Daha sonra Dump olduğunda daha ucuza almak için bunu yapıyorum. Scam olsa maksimum kaybım bir günlük kazancım olacak.
Tam dağıtım günü belli mi hocam. Btcye çevireyim bari Cheesy Tutuyordum artıyor diye.
member
December 09, 2017, 07:29:43 AM

sr. member
Activity: 728
Merit: 263
December 09, 2017, 06:28:30 AM

member
December 09, 2017, 05:47:15 AM
nanopool'un oyuna girmiş olması şartları değiştirecektir. Simplemining ile nanopool yapan varsa miner satırını yazabilir mi? Birde cryptopia'ya doğrudan kazım var mı acaba?

-s etn-eu1.nanopool.org:13333 -w ETNADRESİ.PAYID VEYA WORKER İSMİ/mailadresi -p z -i 1024

XMR STAK
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 09, 2017, 05:14:35 AM
nanopool'un oyuna girmiş olması şartları değiştirecektir. Simplemining ile nanopool yapan varsa miner satırını yazabilir mi? Birde cryptopia'ya doğrudan kazım var mı acaba?
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
December 09, 2017, 04:58:36 AM
nanopool dan başka pool a bakmanıza gerek yok. Dogrudan cryptopia cüzdanına da kazım yapılabiliyor daha ne olsun  Grin
Minimum 1000 adet ödeme yapması sıkıntı ama . Diyelim ki zorluk çok arttı o alt limite ulaşana kadar kazmak gerekir. Kim uğraşacak onunla
newbie
Activity: 48
December 09, 2017, 02:59:20 AM
nanopool dan başka pool a bakmanıza gerek yok. Dogrudan cryptopia cüzdanına da kazım yapılabiliyor daha ne olsun  Grin
member
Activity: 560
Merit: 12
December 09, 2017, 02:13:38 AM
newbie
Activity: 61
December 09, 2017, 01:52:16 AM
ilk olarak https://asiapool.electroneum.com/ da kazmaya başlamıştım. 12 saatte 350 H/s ye 11 ETN verdi. daha sonra ikinci bir ekran kartı ekledim H/s 700 civarına çıktı ama bu sabah baktığımda 10 saatlik minnige 1 ETN vermiş. Bu nasıl bir saçmalık anlamadım

şimdi 3 saattir fairpool deniyorum bakalım akşama o ne yapacak
member
Activity: 189
December 08, 2017, 04:41:22 PM
zorluk seviyesi kesinlikle çok etkiliyor. daha düne kadar 4 milyar civarındaydı bugün 2 ye katlamış. çok değişiyor etn de.

bende easyhash.io polosunda kazıyorum ama nanoya geçeceğim galiba. yalnız polo seçerken block bulma zamanını dikkate almak gerekmiyor mu? ne kadar çok blok bulunursa o kadar çok etn gelmez mi? eğer kazdığın yerin önemi yoksa nanoya geçeyim diyorum. easy 8 dakikada bir buluyor.

hesabıma göre 1 adet vega 64 ile gün de 130 civarı etn geliyor. valla sitelere baksak 200 civarı gösteriyor da hikaye galiba.

etn fiyatı da iyi pump oluyor Smiley

member
December 08, 2017, 03:42:12 PM
yalnız 1 saatir 1400 ile kazıyorum. hesaba göre saatte 4 tane vermesi lazımken 0.22ye anca geldi Huh

24 saatlik ortalama en doğru sonucu veriyor. Ben kazdığım havuzlarda kimi zaman normalin 2 katı kimi zaman yarısını gördüm. Ama 24 saat olunca genelde çok yakın değerler oluyor. Eğer 24 saatte kaldığınız da doğru sonucu vermiyorsa o zaman ben sorun vardır diye bakarım. Birde Zorluk seviyesi dünden bugüne çok fazla arttı. Ve hala daha artmaya devam ediyor. Onunda etkisi olabilir. Dün Ağ 60 Mh/s iken. Şimdi 150 Mh/s seviyesine dayandı.
newbie
Activity: 82
December 08, 2017, 03:29:00 PM
yalnız 1 saatir 1400 ile kazıyorum. hesaba göre saatte 4 tane vermesi lazımken 0.22ye anca geldi Huh

member
December 08, 2017, 03:01:00 PM
Dün itibari ile nanopool da kazılabiliyor. şuan için fee bedel almıyorlar. Sanırım belirli bir süreliğine almayacaklardır, kampanya yapmışlar  Smiley

waaaw nanopoola girdiyse gideri var artık bunun. bundan sonra all in electroneum yapsammı diye ciddi düşünüyorum 6 ay boyunca

1 dolar olsa bile yetmez mi Smiley
bittrexe girse keşke fiyatı iyi artar

bu poollarda daha fazla kazma gücü mü önemli, miner sayısının az olması mı önemli, block bulma süresinin az olması mı önemli? pool seçerken neye dikkat etmek gerekiyor. bir de yapılan hesap ile gelen coin sayısı örtüşmüyor nedense

nanopoolu önerir misninz?

Nanopool'a girdi ise bence başka yer aramaya gerek yoktur.  Bulunacak en güzel yerlerden bir tanesidir.
member
December 08, 2017, 02:03:00 PM
Dün itibari ile nanopool da kazılabiliyor. şuan için fee bedel almıyorlar. Sanırım belirli bir süreliğine almayacaklardır, kampanya yapmışlar  Smiley

waaaw nanopoola girdiyse gideri var artık bunun. bundan sonra all in electroneum yapsammı diye ciddi düşünüyorum 6 ay boyunca

1 dolar olsa bile yetmez mi Smiley
bittrexe girse keşke fiyatı iyi artar

bu poollarda daha fazla kazma gücü mü önemli, miner sayısının az olması mı önemli, block bulma süresinin az olması mı önemli? pool seçerken neye dikkat etmek gerekiyor. bir de yapılan hesap ile gelen coin sayısı örtüşmüyor nedense

nanopoolu önerir misninz?
newbie
Activity: 82
December 08, 2017, 01:47:55 PM
Dün itibari ile nanopool da kazılabiliyor. şuan için fee bedel almıyorlar. Sanırım belirli bir süreliğine almayacaklardır, kampanya yapmışlar  Smiley

member
December 08, 2017, 01:24:40 PM
easyhash.io da kazıyorum ben de. %2 komisyon kesiyor 2 etnyi geçince yolluyor. Şimdilik bir sıkıntı yok arayüzüde güzel . Pool kurmak zahmetli bir işmi kendi aramızda kuralım bir tane gavura gideceğine bizden birine gitsin.

easy 10 etn yaptı sınırı.

yahu zorluk neden hızlıca yükseliyor böyle. günlük 200 küsür gösterirken 120 lere düştü. ayrıca 1950 hs kazarken pool 1,3-1,6 gösteriyor. tam manasıyla performans alacağımız pool yok mu?
member
Activity: 560
Merit: 12
December 08, 2017, 12:58:45 PM
easyhash.io da kazıyorum ben de. %2 komisyon kesiyor 2 etnyi geçince yolluyor. Şimdilik bir sıkıntı yok arayüzüde güzel . Pool kurmak zahmetli bir işmi kendi aramızda kuralım bir tane gavura gideceğine bizden birine gitsin.
Pages:
Jump to: