MrVaco güzel analiz ediyorsun piyasayı
Birçok kişinin sebebini belirtmeden çöp dediği coinleri detaylı incelemişsin. Şahsen başlarda bir miktar kazdım pirl. 200 kadar tutuyorum elimde. Şimdi de ella kazayım dedim bir miktar. Sen söylemesen hiç aklımda yoktu. Değerlenir de güzel para kazanırsak seni her daim anımsayacağım
Yeni çıkıp zorluk seviyesi düşük coinlerden de haberdar edersen çok iyi olur. Takip ve analizde zorlanıyor benim gibi birçok kişi. Sen bu işi iyi başarıyorsun
BtcBlack öncelikle teşekkürler dostum, haberdar ederim. Bir gün değil her gün kazanalım inşallah
Şu an whattomine'da ella olmadığı için haberdar değiller, sana tavsiyem mümkün olduğunca kasman ellayı, ama 3-4 ayda aya çıkmayı bekleme bu coinlerin değerini yerini bulması yaklaşık 1.5 -2 seneyi bulacak..Şu an zorluk düşükken 3-5 hafta kazıp unut. Ben %50 sini satıyorum %50 sini tutuyorum, sadece hodllamak için kasmıyorum coini. Getirisi güzel, ethereum artışına rağmen geçmedim çünkü anlamsız. Şu anki verileri söyleyeyim sana, 100MH ile 23 ella kazılıyor ve değeri 12.20 $. Pirl de ise 11 adet kazabiliyoruz 24 saatte ve değeri 9.87 $. Ve bu yaklaşık olarak 12-13 gündür böyle devam ediyor, ella hep 2 dolar üstünde getiride. Peki neden ella diyorum? Çünkü block reward'ı 5. Şu an kolayken kasabildiğimiz kadar kasmalıyız.
Eğer kasıp satıyorsan da bozdurmak için de kasabilirsin, whattomine'de olmadığı için kârlılığından birçok kişi haberdar değil. Yatırım yapmak istediğin başka altcoinler varsa ADA ve XLM düşünebilirsin kazdığının belli bir miktarı ile. Detaylara girmeyeceğim.
Fazla zamanım olmadığı için detaylı yazamayacağım, Metaverse var yine ethash, ico ve dev fee olmasına rağmen çin ve japonyada çok fazla tutuldu, proje de gerçekten işe yarar bişey, peki neden dersek? Kendi sitelerinden bir paste yapıyorum, işte bu bir devrimdir; "The concept of BaaS (Blockchain as a Service) was first proposed by Metaverse, that is to say enterprises or individuals can request for customized blockchain services from blockchain solutions providers according to their needs."
Bu sebeple belki bir miktar ondan da kazmayı düşünebilirsin. Yukarıda bahsi geçen bütün coinlere göre çok daha hızlı bir artış sağlayacak metaverse, bilinirliği çok fazla ve arkasında büyük destek var
Japonlar çok sevdi.
@risinqsun, hocam nokta virgül vs yok, pek bir şey anlamadım açıkçası ne demek istemişsin. Kim 4ghz ile kazıyormuş, hangi coin ney vaat etmiyormuş? Yukarıda kenara kasıp mı yoksa satmak için mi kastığımı da gayet mantıklı ve akıcı anlattığımı düşünüyorum. Pirl istenildiği gibi gitmiyor demişsin, coin çıkalı 1 ay 15 gün oldu, aya çıkmayı falan mı bekliyorduk 1 ayda anlamadım? 1 ayda piyasaya 0.11 $ ile girip, ico ve pre mine olmamasına rağmen şu an değeri 1$ olan coinden bahsediyoruz, bu mu istenildiği gibi gitmemesi? Ella da 0.10 ile girip 0.60 larda geziyor. Coinin birisi 5e katlamış diğeri 10a. Başka bir coin varsa böyle 1 ayda katlayan lütfen söyle ben de faydalanayım. Btc, eth, ripple, litecoin, etc, hepsine bir bakın bakalım şu anki yerlerine gelmeleri kaç sene sürmüş? Herifler roadmapten hızlı ilerliyor şu an pirl'de.
Küçük bir kıyas yapalım ethereumda 60M ico ve 12M dev fee var, şu anki dolaşımda olan ethereum 96M. %50 den fazlası zamanında ether'i 1$ daha ucuza almış çok çok zengin abilerimizde bulunuyor. Bununla kıyaslayinca %1 lik dev fee devede kulak kalır. Kaldı ki ethereum networkundeki sorunlardan bahsedip farklı bir kıyas içine girmeyeceğim.
Burada yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup hiçbir coinle alakam yoktur, isteyen dilediğini kazmakta satmakta almakta özgürdür. Postlar tarihe kazınsın
Güzel günler göreceğiz.