Pages:
Author

Topic: 🔥 ELROND (Binance IEO) - ERD token Yatırım Süreci -- Soru -Cevap Duyurular ✅✅ - page 15. (Read 3253 times)

member
Activity: 683
Merit: 16
beklediğimiz haber geldi sonunda şimdiden herkese hayırlı olsun
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Valla yayınlandı sonunda, ben de katılmayı düşünüyorum. bu IEO furyası gittiği yere kadar gider gibi gözüküyor. kenarda köşede 50-55 tane bnb vardı, bakalım belki bilet çıkar,
member
ieo dan haber varmı kardeşim perşembeye kadar açıklanacak demişti cz perşembe geldi
member
Activity: 365
Merit: 40
Bu ieo olayının fazla uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum fakat şu anda popüler ve aktif durumda, dolayısıyla elden geldiğince etinden sütünden yararlanmak lazım. Güzel ve aydınlatıcı bir konu olmuş, şimdiye kadar yatırım anlamında çok ilgimi çekmemişti (ha patladı, ha patlayacak düşüncesiyle) ama görünen o ki ieoların daha son kullanma tarihi dolmamış, takipteyim.

Bende gerçekten hep aynı şeyi düşünerek şu IEO'ların hiç birine girmedim. Bir sistem her zaman kazandırmaz düşüncesiyle hep korktum bu işten. Buna IEO'ya katılmayı düşünüyorum bakalm inşallah gelenek devam eder
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Katılmayı düşünüyorum fakat şimdilik 5-6 BNB gibi eksiğim var görünüyor. Yarın BNB alıp bu eksiğimi tamamlayabilir miyim emin de değilim. Tek bilet ile kazanma şansım oldukça düşük fakat öğrenci bütçesi ile de bu kadar olabiliyor en fazla. Umarım bu akşam şans eseri Dex'te yer alan tüm satış orderleerim tamamlanır ve sabah 50 BNB'nin üzerinde görürüm bakiyemi. Eğer böyle bir şey olursa çok kıyak olur, bir kere olsun şu IEO çılgınlığına katılmak için ufak da olsa bir şansım olmuş olur.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
şu anda BNB 34.4 ila 34.5 dolar arası seyrediyor, bakalım bu süreçte 36-40 bandına oturacak mı, yoksa gene 35 lerde seyredip 33 lere mi salacak göreceğiz

BNB bence boğaya kadar salmasına izin vermeyecekler. Çünkü onlarda bu fiyatın çok üstüne çıkarak kendilerine yukarılarda bir yerde destek oluşturabileceklerine inanıyorlar. Şuan IEO olayı devam ediyor, böyle bir ilgi olduğu sürece devam etmemesini beklemek de biraz garip olurdu. Önceki konularda da belirtmiştim IEO'nun şuanki süreci ile ICO'nun en baştaki süreci birebir paralel gidiyor buradaki tek fark IEO çok daha az sayıda çıkıyor. İnsanlar para yatırdıklarında kazandıklarını gördüler yani dişlerine kan değdi, çok yüksekten alıp düşükten satana kadar bu böyle devam edecektir. Boğa dönemi için önümüzde 1 yıl var dersek, sizce Binance 12 tane IEO yapamaz mı? Bence rahatlıkla yapar. Fiyatı buralarda ya da işte 50-60 $ tutabilirse, boğa geldiğinde, merkezsiz borsa, yeni Binance USD derken bir bakmışsınız kendini 100 $ doğru fırlatmış. Yazdıklarım tahmin ve öngörüden ibarettir, gidip araştırmadan yatırım yapmayın.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Bnb bir iniyor bir çıkıyor.İeo'ların yükselmesi güzelde ben pek sağlıklı bulmuyorum genel bir yükseliş olmadan yükselmesini.Tepede alanlar zaten büyük kaybediyor.Biletine çıkanlar için güzel.Bol şanslar.
member
Activity: 532
Merit: 22
Binance nin bu ieo lari da olmasa piyasa belki bu yerleri  de gormeyecekti. Şuan için binance piyasayı yukarı yönlü iyi götürdü. Bu ieo vesilesi ile yine bnb yukarı doğru gidecek gibi. Dün 37500 olan bnb şuan için 39000 a gitti daha da yolu var gibi.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Maalesef 50 bnb  lik paranız yoksa bu fırsattan yararlanamıyorsunuz ve sadece seyrediyorsunuz. 50 bnb si olmayanlar da bnb nin yükselişine oynayarak kazanç sağlamaktan başka bir şey yapamazlar muhtemelen.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Katılmak gerekiyor bunu da zaten bnb tutuyorum gelirse yok demem girerim
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Bu ieo larin en büyük yardımı tabiki bnb ye olacak ve oluyorda. Bildiğim kadarıyla temmuz ayında bnb burn olacak bu da yine bnb nin fiyatını arttırır.
Bu gidişle bu bnb yakın zamanda 100-200 dolarları bile görür.
Hele birde boğa gelirse ansızın daha da yükseklere gider. İyi bir hype yakalayacak gibi duruyor.
Adamlar öyle ya da böyle bnb yi üstü kapalı olsa da iyi shilliyor. Tabi ki ciddi bir artışın olması için mutlaka bir boğa sezonu yaşanması lazım...
member
benim anladığım kadarıyla daha az arz ile daha fazla kazanç. Eskiden ieodan alanlar 5x yapıyorsa şimdi 10x yapacak. Binance çıtayı yükseltmek istiyor.
sr. member
low cap olduğu için yani toplam dağıtalacak miktar bnb ve/veya usd bazlı azalacağı için(önceki binance ieo larına kıyasla azalacağı için yani);

Hocam nasıl oluyor yani anlamadım, yani toplam miktar bnb bazlı usd bazlı nasıl azalıyor?

binance diyelim önceki ieo larında sayıyı tamamen atıyorum ieo başı ortalama  1 milyon dolarlık token sattı.
bunda 1 milyon usd den bariz daha aşağı bir miktarda satacak. mesela 500 bin dolar gibi.
doğal olarak arz edilecek miktarın bnb karşılığıda bariz biçinde düşecek.

Anladım hocam, yani iyiden iyiye zorlaşacak, yani bu bir açıdan iyi bir açıdan kötü, 1 bilet çıkan insanlar için kötü adama hiç piyango vurmama ihtimali çok yüksek olur.

ama piyango çıkarsa iyi, çünkü sayı çok az olduğu için piyango vurana tam anlamıyla piyango vurmuş olur. anladığım bu yani.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
low cap olduğu için yani toplam dağıtalacak miktar bnb ve/veya usd bazlı azalacağı için(önceki binance ieo larına kıyasla azalacağı için yani);

Hocam nasıl oluyor yani anlamadım, yani toplam miktar bnb bazlı usd bazlı nasıl azalıyor?

binance diyelim önceki ieo larında sayıyı tamamen atıyorum ieo başı ortalama  1 milyon dolarlık token sattı.
bunda 1 milyon usd den bariz daha aşağı bir miktarda satacak. mesela 500 bin dolar gibi.
doğal olarak arz edilecek miktarın bnb karşılığıda bariz biçinde düşecek.
member
çok güzel açıklayıcı konu olmuş teşekkürler. Katılım aşamasında neler yapacağımızı ne zaman bnb tutmaya başlayacağımızı ne zaman sözleşme imzalanacağı ne zaman bnb leri bozdurabileceğimizi vs zamanı gelince bilgilendirirseniz çok güzel olur. Emeğinize sağlık takipte kalacağım konuyu.
sr. member

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bu ieo olayının fazla uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum fakat şu anda popüler ve aktif durumda, dolayısıyla elden geldiğince etinden sütünden yararlanmak lazım. Güzel ve aydınlatıcı bir konu olmuş, şimdiye kadar yatırım anlamında çok ilgimi çekmemişti (ha patladı, ha patlayacak düşüncesiyle) ama görünen o ki ieoların daha son kullanma tarihi dolmamış, takipteyim.

Evet hocam zaten olay da burada, Şimdi bunun bir ismini koyalım rahat edelim; Bu İEO olayı bir hype,  buradaki projelere, aman işte teknolojisi iyi, şusu iyi busu iyi olarak girmiyoruz.

Bakıyoruz, total supply ne kadar? tokenların ne kadarı kilitli, (özellikle takıma ayrılan tokenların ne kadar süre kilitli olduğu önemli),  sonra bakıyoruz, adam başı 300 dolarlık giriliyor, o bile çekilişle,    Dump yapabilecek balina var mı, yok mu?  yoksa zaten, bal kaymak oluyor. çünkü alım sürdükçe fiyat artıyor mecburen. çünkü arz kısıtlı.

Genelde bu tip fikir yürütmelerle, hareket ediyoruz. böyle de hareket etmek gerekiyor binance IEO larında. çünkü çok volatil bir piyasa.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
eksi olarak;
kişi başına düşen yatırım hakkı yada bilet vurma olasılığından en az biri düşecek.

bunun karşılığı artı olarak borsaya daha az miktarda ürün arz edileceği ama talep sabit olduğu için daha fazla kazanç ihtimali kesin olmamakla birlikte artacak.
tabi kazanç kesinde ne kadar fazla olacağı konusunda balinaların tercihleride kilit rol oynayacak her zamanki gibi.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Binancenin ieo fiyatlarını desteklediğini düşünüyorum. Yoksa 5-6x le girecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ha sonradan yüksekten elindeki malları bize satıyor mu orasından emin değilim.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Pages:
Jump to: