Pages:
Author

Topic: 🔥 ELROND (Binance IEO) - ERD token Yatırım Süreci -- Soru -Cevap Duyurular ✅✅ - page 9. (Read 3253 times)

jr. member
Activity: 119
Merit: 2
"tutturamayanlar" için kaç birim fiyattan satın almasını tavsiye edersiniz.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
2 tane tutturdum bende. Ama az ama olsun. 20x üzerinden bozarız. Ne zaman listeleniyordu Smiley Yakında bir tane daha yapılacaksa bnb'leri tutmakta fayda var gibi.

Sizden bnb düştüler mi?
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
Overall Lottery Results
Total Number of Winning Tickets : 10833
% of Winning Tickets: 11.07%
1-Digit Tail Numbers Drawn:
1
2-Digit Tail Numbers Drawn:
58

gene cıkmadı bana  sağlık olsun
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
5+1 biletim vardi, 1 tanesine cikti. üzülsek mi, sevinsek mi daha bilemedim.
Hadi bakalim, insallah gercekten cok ragbet görür de, güzel kar birakir - sevincimiz sonradan daha büyük olur.

full member
Analist - Trader - Yazar
7 dk kaldı.

Evet son rakamına göre yapılıyor. Muhtemelen 1 tek haneli rakam söylenecek. Bir kaç tane de full rakam olabilir. 97 bin bilet çekildi çünkü. Hayırlısı artık bakalım.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Cz diyor ki arkadaşlar, 97 bin bilet oldu. Size çıkmazsa üzülmeyin. Yakında bir tane daha yapacağız diyor.
Bu seferki eminim uzun sürmez gelmesi. BNB fena düştü çünkü.

Ha bu arada Vadeli işlemler başlıyor Binance'da.
Zaten her ay yapıyorlar, ben böyle devam edeceğini düşünüyorum. Her ay olmasa bile bir süreklilik haline gelir bu. Hatta sağlam bir boğa döneminde ayda birden çok bile olabilir. Normal bir ico yapmak yerine projeler de artık ieo'ları tercih ederler muhtemelen.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
çekiliş nasıl oluyor, son rakama göre mi
full member
Analist - Trader - Yazar
Cz diyor ki arkadaşlar, 97 bin bilet oldu. Size çıkmazsa üzülmeyin. Yakında bir tane daha yapacağız diyor.
Bu seferki eminim uzun sürmez gelmesi. BNB fena düştü çünkü.

Ha bu arada Vadeli işlemler başlıyor Binance'da.
legendary
Lottery başlamış. TR saati ile 11:00 gibi açıklanıyor sanırım. Beklemedeyiz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Dcoin sadece reklam amaçlı bu işi yapıyor, ellerindeki toplam tutacak bilet miktarı 120 yani 36.000 dolar değerinde Elrond için IEO yapıyorlar.

Borsanın yaptığı IEO sahte ya da değil bilemem, ben daha önce yanlışlıkla bu borsaya bulaştım ve çekim işlemim 8 saat sürdü. Sistemleri çok sorunlu ve para yatırılacak kadar güvenli değil.

Borsa hakkında ithamda bulunamam, belki işlerini düzgün yapıyorlar ama bilindik borsalar varken böyle aksiyonlara girişmeyin. Bu tür borsalara paltoyla girip donla çıkan çok Grin
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Arkadaşlar bu kadar kasacağınıza DCoin'de de Elrond IEO'su varmış. Bende bugün gördüm. KYC falan uzun sürecek diye uğraşmadım ama 2 haftadan fazla olmuş duyuru yapılalı. Oradan almak eminim çok daha kolay olurdu.

Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum, böyle olsaydı eğer oraya yığılma olurdu, 150m dolarlık bnb tuttu katılanlar. Binance aynı anda 2 ieo ya izin vermez

Bence de mümkün değil. Dcoinde olacak olan büyük ihtimalle scamdir. Daha önce yobit böyle scam projeler ile adını duyurdu.
Daha önce Dubai coin adında scam coin ile milleti iyi dolandırdılar. Dbic , dbix adları ile. Gerçeği livecoinde scam olanı da yobitte idi. Tahminim Dcoin büyük ihtimalle scam projeye imza atacak gibi.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Arkadaşlar bu kadar kasacağınıza DCoin'de de Elrond IEO'su varmış. Bende bugün gördüm. KYC falan uzun sürecek diye uğraşmadım ama 2 haftadan fazla olmuş duyuru yapılalı. Oradan almak eminim çok daha kolay olurdu.

Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum, böyle olsaydı eğer oraya yığılma olurdu, 150m dolarlık bnb tuttu katılanlar. Binance aynı anda 2 ieo ya izin vermez
member
Activity: 454
Merit: 37
binancede borsaya ne zaman acılacak ?
full member
Analist - Trader - Yazar
Bu hesabın detaylarını alabilir miyim? Smiley

http://prntscr.com/o8wt25
Bu ERD fiyatı 0,00065 dolar.
Total Suply 20 milyar
Dolaşacak ilk arz 7,5 milyar token.

Bu durumda 20 milyarlık tokenlar içinde piyasa ortalamasına geleceğini düşünürsek . Ki bu hacme ulaşır. Çünkü binance'ın üstüne düştüğü gerçek bir proje. Zira benzer hesapla One ve Matic'de dediğim fiyatlara geldi hatta ortalamanın üzerinde. ERD'de ise daha çok hype var şuanda daha 2 saat olmasına rağmen 50 bin bilet dağıtıldı. Yarına kadar 100 bine yaklaşır. Bu da demek ki %10 çıkma oranı olacak. 90 bin insan 10 gün beklemesine rağmen alamayacak. Diğer hype faktörlerini de düşündüğümüzde hype oranı da yüksek. Teknoloji, ekip, proje bunlar zaten sağlam. CZ'de röportajda özellikle vurgulamıştı.

Bu durumda yukardaki X'li fiyatlara gelicek.
10x-26x-132x-160x
İlk iki hedef oldukça gerçekçi bana göre. Acayip ucuz yapmışlar token fiyatını.
YTD Ama ben takip edip diplerden almaya çalışacam. İlla ki alım fırsatları olucaktır.

Selamlar...
Hesap güzel ama çok mu iyimser ne? Biraz fazla iyimser gibime geldi.
10x için mantıklı görüyorum ama diğer hedefler az buz değil Smiley

Max uzun vadeli olabilecek bir hedef olarak düşünmüş sanırım. Ama 10x 20x olabilecek hedefler bencede. Şu çekiliş bitsede kurtulsak. 100k olmuş nerdeyse bilet sayısı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Dcoin’e bulaşmayın, yatırım tavsiyesidir.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
legendary
Bu hesabın detaylarını alabilir miyim? Smiley

http://prntscr.com/o8wt25
Bu ERD fiyatı 0,00065 dolar.
Total Suply 20 milyar
Dolaşacak ilk arz 7,5 milyar token.

Bu durumda 20 milyarlık tokenlar içinde piyasa ortalamasına geleceğini düşünürsek . Ki bu hacme ulaşır. Çünkü binance'ın üstüne düştüğü gerçek bir proje. Zira benzer hesapla One ve Matic'de dediğim fiyatlara geldi hatta ortalamanın üzerinde. ERD'de ise daha çok hype var şuanda daha 2 saat olmasına rağmen 50 bin bilet dağıtıldı. Yarına kadar 100 bine yaklaşır. Bu da demek ki %10 çıkma oranı olacak. 90 bin insan 10 gün beklemesine rağmen alamayacak. Diğer hype faktörlerini de düşündüğümüzde hype oranı da yüksek. Teknoloji, ekip, proje bunlar zaten sağlam. CZ'de röportajda özellikle vurgulamıştı.

Bu durumda yukardaki X'li fiyatlara gelicek.
10x-26x-132x-160x
İlk iki hedef oldukça gerçekçi bana göre. Acayip ucuz yapmışlar token fiyatını.
YTD Ama ben takip edip diplerden almaya çalışacam. İlla ki alım fırsatları olucaktır.

Selamlar...
Hesap güzel ama çok mu iyimser ne? Biraz fazla iyimser gibime geldi.
10x için mantıklı görüyorum ama diğer hedefler az buz değil Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
%58 idi ilk çekiliş, %20 oldu sonra şimdide %10 olucak gibi. Giderek katılımcı sayısı ve hacmi artıyor.

75k şuana kadarki bilet sayısı. 75k*50*34... amaaan çok paralar Cheesy

Ama takip ediyorum hızı azaldı. 100k bulmayacak bilet sayısı. İNŞALLAH.
100k geçilirse, tek rakam çıkmayacak çekilişten. Çiftli ramaklarda da şansımız baya düşük olur.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
6 bilet de ben aldim, hayirlisi ile bekliyoruz:) 3-5 biletime cikar + Kalemder'in de hesabi tutarsa, bayrama kadar dolar milyoneriyim:)
bu parayla kendi imza kampanyami bile baslatabilirim forumda, ya da kücük capli bir ilde milletvekili bile sectirebilirim kendimi:)

ya su binance olmasaydi, bos bos ve hüzünlü hüzünlü bakacaktik bitcoin'un 80binlerden 60binlere gerilemesine...
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Elrond başlarken yapılan açıklamada binance yönetimi projenin diğerlerinden daha özel bir yanı olduğunu belirtmişti. Tabi bu açıklama elrond projesine katılım seviyesini hayli artırdı. Bakalım piyasaya girince nasıl bir grafik çizecek en çok bunu merak ediyorum.
Pages:
Jump to: