Pages:
Author

Topic: 🔥 ELROND (Binance IEO) - ERD token Yatırım Süreci -- Soru -Cevap Duyurular ✅✅ - page 5. (Read 3254 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
çok ciddi bir kazanç sağladılar vallaha binanceye helal olsun adamlar çalışmanın karşılığını sonuna kadar alıyorlar...
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bir sonraki ieo da bilet şansı, sayısalda 6 tutturmaktan düşük olur. daha önce belirtiğim gibi binance nin bilet şartlarını revize edip çok daha zorlaştırması şart. en az 40 gün hodl etmiş olma şartı başta olmak üzere.
legendary
bir sonrakine katılmak şart oldu desenize
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
abi bunu hangi kafa ile alıyorlar bu coinden

Total Token Supply: 20,000,000,000 ERD

yokmu bu nasıl hype bu nasıl kafa vay anam vay neler kaçırdık.

başlangıç fiyatı neydi? en düşük kaçtan alan oldu

36 satdan   191  sata  kadar  seri  saniyeler içerisinde  10 sn 50  den 100 gördü ben bu arayı gördüm ekran başında
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Bu hesabın detaylarını alabilir miyim? Smiley

http://prntscr.com/o8wt25
Bu ERD fiyatı 0,00065 dolar.
Total Suply 20 milyar
Dolaşacak ilk arz 7,5 milyar token.

Bu durumda 20 milyarlık tokenlar içinde piyasa ortalamasına geleceğini düşünürsek . Ki bu hacme ulaşır. Çünkü binance'ın üstüne düştüğü gerçek bir proje. Zira benzer hesapla One ve Matic'de dediğim fiyatlara geldi hatta ortalamanın üzerinde. ERD'de ise daha çok hype var şuanda daha 2 saat olmasına rağmen 50 bin bilet dağıtıldı. Yarına kadar 100 bine yaklaşır. Bu da demek ki %10 çıkma oranı olacak. 90 bin insan 10 gün beklemesine rağmen alamayacak. Diğer hype faktörlerini de düşündüğümüzde hype oranı da yüksek. Teknoloji, ekip, proje bunlar zaten sağlam. CZ'de röportajda özellikle vurgulamıştı.

Bu durumda yukardaki X'li fiyatlara gelicek.
10x-26x-132x-160x
İlk iki hedef oldukça gerçekçi bana göre. Acayip ucuz yapmışlar token fiyatını.
YTD Ama ben takip edip diplerden almaya çalışacam. İlla ki alım fırsatları olucaktır.

Selamlar...

Dolar bazında 146x yaptı hocam  Shocked
15x te soluklandı.
legendary
abi bunu hangi kafa ile alıyorlar bu coinden

Total Token Supply: 20,000,000,000 ERD

yokmu bu nasıl hype bu nasıl kafa vay anam vay neler kaçırdık.

başlangıç fiyatı neydi? en düşük kaçtan alan oldu

en düşük fiyat mı : 0.00021000

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
ben mi yanlış hesaplıyorum 1 bileti olan 110 tane bnb mi kazanmış oldu.

inan 110'dan daha fazla, tepeden satanlar var bilet başına 200-250 bnb alan olmuş.
full member
Analist - Trader - Yazar
Evet. Şuanda dolaşımda sadece 7 milyon adetçik var. Bu hype ve fiyat bedavanın bedavası Cheesy YTD
Satmayın. Cinnah!
legendary
bu ne amk satın dussun alak Grin Grin Grin Grin Cheesy

Elrond'u gören BNB'ye saldırdı şimdi
Arbitrajla ucuz almaya çalışıyorlardır. Daha çok çıkar bu. En az 3 gün beklemek lazım. One ve matic grafiklerine bakın anlarsınız. İlgün zirvelerinin de üstüne çıkıyor bu ieo'lar. 3 gün hold.

abi ben risk sevmem, 93 satoshiden sattım çıktım.

full BNB'deyim.
legendary
ben mi yanlış hesaplıyorum 1 bileti olan 110 tane bnb mi kazanmış oldu.
full member
Analist - Trader - Yazar

Arbitrajla ucuz almaya çalışıyorlardır. Daha çok çıkar bu. En az 3 gün beklemek lazım. One ve matic grafiklerine bakın anlarsınız. İlgün zirvelerinin de üstüne çıkıyor bu ieo'lar. 3 gün hold.
legendary

member
Activity: 454
Merit: 37
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
full member
Analist - Trader - Yazar
46x ile başladı. Şimdi 15x de. Satmayın aq satmayın Cheesy 100x olsun.
legendary
full member
Analist - Trader - Yazar
Dex te ayrıca .com da listelenecek bnb/ust/pax/btc cinslerinden pariteleri var. Bu coin patrondan torpilli hocam. Siz ne sandınız heeey hey Smiley)
Daha başından bomba gibi giriyor
legendary
Deposit açıldı beyler, withdraw da açıldı.

Şimdi transfer etmeye çalışıyorum. Parçalı market buy gireceğim umarım terste kalmayız.

İlk dakkayı boş ver hocam. Kime kime dumduma... Bize ekmek düşmez ordan. Temkinde fayda var. Ben seyredeceğim. Daha sonra satmayı düşünüyorum. Belki de ikinci güne bırakırım acelem yok.

18-24 satoshi arası görürsem dalarım muhtemelen ama gerisini bilemiyorum. Pek de risk almam.

hocam proje binance dex de listelenicek , neden satoshi bazinda konusuyorsunuz ?

Hem DEX hem de CEX'de listeleniyor.
member
Activity: 370
Merit: 10

Şimdi transfer etmeye çalışıyorum. Parçalı market buy gireceğim umarım terste kalmayız.

İlk dakkayı boş ver hocam. Kime kime dumduma... Bize ekmek düşmez ordan. Temkinde fayda var. Ben seyredeceğim. Daha sonra satmayı düşünüyorum. Belki de ikinci güne bırakırım acelem yok.

18-24 satoshi arası görürsem dalarım muhtemelen ama gerisini bilemiyorum. Pek de risk almam.

hocam proje binance dex de listelenicek , neden satoshi bazinda konusuyorsunuz ?
legendary

Pages:
Jump to: