Pages:
Author

Topic: Emeklilere 1000 TL Bayram İkramiyesi Patladı - page 2. (Read 543 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
Valla benimde babama yattı hatta hemen yattığı gün çektik, babam malûlen emekli bu arada..
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
her emekliye 1000 tl vereceğiz dediler yine yalan çıktı kimine verdiler 250 kimine  500 kimine 750 bunu baştan doğru düzgün söyleseniz olmuyor muydu acaba
newbie
Activity: 32
Olan herzmn emekliye memura olur zaten şaşırdık mı Cheesy
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Evet arkadaşlar ailemde 2 tane emekli var birisi Bağ-kur diğeri sigortadan dün Bağ-kur'a para yatmadı ikramiye olarak dedik belki bu gün yatar ;
SSK'ya yatanı çekmeye gittik 500 lira yatmış Bağ-kuru tekrar kontrol ettik 0 TL yani yatan para falan yok. İnternetten bazı haberlere baktım hemen ikramiye almayı bekleyenlerin çoğuna 500-750 TL arası yatmış. Şimdi içimizde bu adamlara oy veren varsa tekrar düşünsün daha kaç gün oldu söyleyeli yatsıya kadar bile yanmadı mum...

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ciray-hukumet-emekli-ikramiyelerini-eksik-yatiriyor-194703h.htm

Edit : İşim gücüm yok spekülasyon yapacağım şu sırf kötülemek için diyenler benim çevremde neden yok diyenler gidin yolda önünüze gelene bir sorun bakalım mesaneden mi sallıyorum anlarsınız. Şu sektörde anonim kalmak için kendimi zorlamasam önünüze dekontları dökeceğim de malesef şuan çizgimi bozmak gibi bir niyetim yok...

Bence bi yanlışlık var bu işte
1 annem emekli 1000tl yattı
2 babam emekli 1000tl yattı
3 ben malülen emekliyim 1000tl yattı
4 babaannem emekli 1000tl yattı
5 anneannem emekli 1000tl yattı

bence sizin işte bi yanlışlık var hemen bi araştırma içine gir sigortayı ara hatta istersen bayramdan sonra kardeşimin arkdaşı sgk da çalışıyor bana ulaş ben bi sordurayım ama kesinlikle bi hata var
full member
Activity: 630
Merit: 103
güzel bir uygulama ama sürekliliği olmayacaksa seçim döneminde seçmenin ağzına bir parmak bal çalmaktan başka bir şey değil..

zaten sürekli olmayacak bu yapılan şey seçimde bize oy verin diye gönderilen sadakadan başka bir şey değil. ikramiye vereceksen belli aralıklarla vereceksin, seçim geliyor diye ikramiye vermek olmaz göz boyamadır bu. daha önce kaç kere ikramiye aldık sanki
newbie
Activity: 196
güzel bir uygulama ama sürekliliği olmayacaksa seçim döneminde seçmenin ağzına bir parmak bal çalmaktan başka bir şey değil..
jr. member
Activity: 154
Merit: 3
Kime sorduysam 1000 lira almis hocam. Bu eksik yatanlar tam olarak nerdeler acaba neden benim cevremde hic yok.
member
Activity: 183
Merit: 35
daha vatandaş ne alacağını ne olduğunu bilmiyor. sırada birine yardım ettim 1000 tl aldı. diğeri geldi evladım banada yardım et dedi onda 500. bana soruyor. neden 500? dedim amca bu işlerden hiç anlamam, bankadan öğrenebilirsin. ne diyebilirimki başka?  Huh
copper member
Activity: 224
Patlayan felan yok. Bizde aldık 1000 tl. kişilerin baremine göre değişiklik gösteriyor. Yaşlılık aylığı, dul yetim aylığı alanların maaşları düşük olduğu için aldıkları maaşta düşük oldu. Sırf kötülemek için böyle konuların açılması ne saçma.
member
Activity: 322
Merit: 11
Arkadaşlar sizin yakınlarınızı bilmiyorum lakin  bizim orada duyduğum neredeyse herkeste sorun yok düzgünce ve tam bir şekilde paraları yatmış. burada bunu yazmam ile birlikte iktidar yancılığı seklinde görünmek istemem ama şimdi birşeyi gözümle görmeden de bu konuya kolay kolay inanamam. taki gerçek sorunumuz da bu değil ülke leş bir halde iken gelip ikramiyeyi konuşmak seçimde millet kıraathanesi ile övünmeye benzer.
newbie
Activity: 70
Senede 2 ikramiyeye sevinenler o para Suriyelilere her ay veriliyor, zaten onu da alamadı çoğunuz Smiley
member
Activity: 210
Merit: 10
Madem bir vaadde bulunuyorsun bunu adam akilli yap. Yapamayacaksan da soyleme. Sonucta ortaya cikacak birsey bu.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Hocam madem farkli bir durum var bunu aciklayin adam akilli. Sanki secim oncesi ortaya cikmayacakmis gibi bos vaadlerde bulunuyorlar.
jr. member
Activity: 126
maaşı kendi alıyorsa 1000, eşinin maaşını alıyorsa 750, çoçugu alıyorsa 500 tl yatmış. Bir yerde yazıyordu haberi bulamadım şuan. farklı yatma sebebi maaşı alan kişinin maaş sahibi ile olan konumu

Dün akşam sordum babama kendi emekli maaşı 750 lira yatmış.  Yani dediğiniz gibi değil. Kişinin aldığı maaş baremine göre veriyorlar.
newbie
Activity: 34
paralar yatmıs mıllet yemıs bıtırmıs
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Maaş ikramiyelerinin dağılımında  adaletsizliklerini gene gösterdiler dul yetim kalan insanların daha çok ihtiyaçlarının olacağını düşünemeyip haksızlık yaptılar insanları gene mutsuz ettiler yazıklar olsun !
newbie
Activity: 210
1000 lira dedin madem her emekliye bu para gonderilecek demektir bu tarz bos vaadlerle is yapamaz bence. Eminim bu secim isi cok zor olacak.
newbie
Activity: 238
Allah razi olsun adam 1000 lira vermis bir coguna. Eksik alanlarda sansina kussun yapacak birsey yok. Bu kadarida iyi is gorur. Diye dusunup bu adama oy verenlere yaziklar olsun...
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Eminim bircoguna yatmistir fakat herkese yatmadigi kesin bu paranin acaba neye gore ayirt edilmis keske bunu da aciklasaymis tayyip.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Bunu yalanlar yonde cok fazla haber var ortalikta fakat ne kadar guvenilir bilemiyorum. Cunku bildigim cogu kisiye tam olarak yatmis para.
Pages:
Jump to: