Pages:
Author

Topic: Emeklilere 1000 TL Bayram İkramiyesi Patladı - page 3. (Read 543 times)

jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Yalan hocam ya hepsi yalan bunlarin adam demis ki butun emeklilere 1000 lira fakat hepsine baska baska para yatiyor. Bunu acik acik soyleseler daha iyi olurdu onlar icin.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Hocam umarim yanlis degildir yazilanlar cunku cevremdeki emeklilerin bir coguna bizzat sordum ve hepsi 1000 lira yattigini soyledi. Yakinda goruruz ne kadar dogru.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Desenize bir vaad daha bos cikti. Madem vermeyeceksiniz herkese 1000 lira acik acik soyleyin arkadasim bunu ortaya cikmayacak mi sanki.
newbie
Activity: 128
emeklilere 1000 tl bayram ikramiyesi dersen herkes 1000 tl almayı bekler orda bile göz boytama politikası halbuki 250 tl alan da çok kişi var 500tl de hani bunların geri kalanı
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Bu hükümetin dediği hangi durum doğru çıktı ki. Yatmayanlar var eksik yatanlar var ama Ben etrafımda 1000 tl alan hiç kimseyi duymadım. Bari bir şey yapıyorsanız tam yapın. Kurban bayramında yatmayacak zaten. Bu sebeple oy verecek kişi varsa lütfen kanmasın.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
maaşı kendi alıyorsa 1000, eşinin maaşını alıyorsa 750, çoçugu alıyorsa 500 tl yatmış. Bir yerde yazıyordu haberi bulamadım şuan. farklı yatma sebebi maaşı alan kişinin maaş sahibi ile olan konumu
newbie
Activity: 161
gençlere de bir yardım olsaydı güzel olurdu..ama gerçi ne olacak, gideceğiz bayramda el öpeceğiz ve 1000 tl'den nasipleneceğiz Cheesy
newbie
Activity: 210
güzel bir bayram hediyesi olmuş ama ülkemizin zaten kötüye giden ekonomisi içinde az paranın bile önemi var.devlet parayı para getirecek şeylere harcasa daha iyi olur.
member
Activity: 308
Merit: 10
Hem az yatıyor hem yatan paraları çalışan memurlardan kesmişler, benim tanıdıklarım 38 lira daha düşük maaş aldılar bu ay, gerçekten artık bir yerden sonra kopacakta hadi hayırlısı

eskiden maaş bodroları vardı bu kesintilerin hepsi kalem kalem yazılırdı. Ben hatırlıyorumda daha çocukken pakistanda bir afet olmuştu. O dönemde pakistana destek için bir miktar para kesilmişti babamın maaşından. Ozamanlar tabi çocuğum haber falan izlemiyorum oradan öğrenmiştim afeti.
bodroda ne yazdılar acaba bu kesinti için?
member
Activity: 994
Merit: 20
Emekliler kendi istediklerini bir türlü alamıyorlar hala. Birtakım seçim vaatleri ile kandırmak yerine somut şeylerle karşılarına çıkmak daha dürüst bir hareket olur ama nerdee .
member
Activity: 980
Merit: 12
Para kalmadı ki Merkez Bankası'nda. Dünya kadar borcumuz var. Parayla milleti kandırma yöntemine gidemiyorlar o yüzden.
member
Activity: 448
Merit: 33
Babam bağkur emeklisi ve 7 haziranda 1000 TL olarak yatırılmış.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu haberi az önce Merak Akşener'in mitingini dinlerken öğrendim gerçekten enteresan.
Devlet şu zamanda bile para bulup milleti kandıramıyorsa durum sandığımızdan da ciddidir.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Farklı rakamlara şaşırdık mı acaba? hangi işi düzgün yaptılarki? Şöylede bişey var bu paraları vermek için kaynak yaratmak gerekiyor, bu kaynakta hepimizden çıkacak.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Dul ve yetim maaslarina 500 tl yatmis az once tv de haberi vardi. Sanirim 500-750-1000 olarak farkli yatmis. Maas kategorinize gore degisiyormus
newbie
Activity: 42
Bizimkilere yatmış ama yatmaya varsa bilmiyorum
newbie
Activity: 148
neden herkese aynı yatmamış ki..zaten az alanın daha çoğa ihtiyacı varken çok alana daha çok vermek falan anlayamadım ben.
newbie
Activity: 224
bu ikramiye olayı muhalefetten gelmişti ve o zaman müthiş eleştirilmişti, nasıl olacak öyle bir şey denmişti ama bu gün seçim propagandası olarak kullanılıyor.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Hem az yatıyor hem yatan paraları çalışan memurlardan kesmişler, benim tanıdıklarım 38 lira daha düşük maaş aldılar bu ay, gerçekten artık bir yerden sonra kopacakta hadi hayırlısı
member
Activity: 294
Merit: 10
Bende çok fazla duydum yatanlara eksik yatmış. Yatmayajlar da çok fazla olduğu söyleniyor. Lakin babam dayım ve bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla onlarda herhangi bir kesinti olmamış 1000 lira eksiksiz yatmış
Pages:
Jump to: