Pages:
Author

Topic: En Çok Hangi Dili Öğrenmek İstiyorsunuz? - page 2. (Read 337 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Ingilizce yeterli bence gerisinin cok da bir onemi yok yasadigimiz donem itibariyle.
newbie
Activity: 63
Merit: 0
Rusca, konuşurken vurgular ve tonlamalar harika yakında öğrenmeye başlicam Cheesy
member
Activity: 182
Merit: 11
Fransızca çünkü Fransa’dan ziyade çoğu ülke de konuşuluyor
full member
Activity: 448
Merit: 124
almanca, arapça ve ispanyolca olabilir. Yararlı olacağını ve iş hayatımda da katkı sağlayacağını düşündüğümden özellikle bunları seçtim.
newbie
Activity: 98
Makedonca dili zaten aileden geliyor ve iyice öğrenmek isterim. Bunun yanında İtalyanca ve Yunanca'ya ilgim yüksek öğrenmeyi çok isterim. Bu dilleri öğrendikten sonra oluşan altyapıyla Latince ve Eski Yunanca öğrenmeyi isterdim. Smiley
newbie
Activity: 50
Benim ogrenmeyi cok istedigim lisan  Cin dili ve rus dili.dunyaya hakim olacak ulkeler amerika parcalanacak bu ulkeler lider olacak.
member
Activity: 462
Merit: 10
En çok İspanyolca öğrenmek istiyorum ve umarım bir gün buna fırsatım olur. Lise zamanlarımda sırf meraktan facebook'ta falan İspanyollara yazıyordum ve sadece çeviri yaparak bile bayağı bir şeyler öğrenmiştim.
İspanyolca az biraz üstüne düşmekle çok kolay öğrenilebilecek bir dil ve kullanım alanı da çok çok geniş, latin kızlar başta olmak üzere  Grin
newbie
Activity: 51
Ben dunya ekonomisinin yildizlari olan ulkeleri  cin, kore.japon.ve rus dillerini ogrenmek isterim.
jr. member
Activity: 59
Önce kendi dilimizi iyi öğrenmemiz lazım. Sonra Çince öğrenmek mantıklı Çin ekonomisi 20 yıla kalmaz bütün dünyayı ele geçirecek.
newbie
Activity: 20
Mantikli dusunmek gerekirse çince ögrenmek isterdim sonra zaten zenginsin 😉
newbie
Activity: 3
ingilizceyi bi düzgün öğrensem yeter
full member
Activity: 616
Merit: 100
Tabiki İngilizce çünkü her yerde ortak dil olarak kabul görüyor. Umarım Türkçede her yerde konuşulur.
member
Activity: 224
Çince çünkü hem öğrenmek hem de konuşmak çok zor
member
Activity: 70
İspanyolca dersi almıştım. Devamını getirmek gerekiyor.
newbie
Activity: 94
si italiano Smiley
newbie
Activity: 33
Şu anda ingilizcemi geliştirip almanca ve italyanca öğrenmek istiyorum.
jr. member
Activity: 90
Merit: 2
İngilizce zaten bir zorunluluk artık dünyanın her yerinde malum. Onun dışında İspanyolca,Rusça ve Çince öğrenmek isterdim. Çok geniş kitlelerde konuşulan diller ve bulundukları coğrafya da çok güzel.
member
Activity: 85
İngilizce,Rusça,Arapça
newbie
Activity: 33
arapça . ben haritacıyım arapca bileydim yurt dışında sağlam kazanırdım
haritanın dili arapça Smiley
newbie
Activity: 79
çince bileydik iyiydi para edecek dil Smiley)
Pages:
Jump to: