Pages:
Author

Topic: En Çok Hangi Dili Öğrenmek İstiyorsunuz? - page 3. (Read 337 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
İngilizce. istemekten öte zorunluluk olduğu için.
istediğim ise çince. teknoloji oradan geliyor. dili bilmek büyük avantaj sağlar.
member
Activity: 322
Merit: 11
akıcı bir şekilde İngilizce ve akıcı olmasa da ileri seviyelerde Rusça konuşabilmek isterdim.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Akıcı şekilde İngilizce konuşmak isterdim. Ayrıca İskoççayı da merak ediyorum
member
Activity: 336
Merit: 10
bu yaşıma geldim yüksek okul bitirdim az biraz ingilizce biliyrum.ama ingilizceyi akıcı konuşmayı gerçekten cok isterdim.hiç yurt dışına çıkmadım.belki ozaman eşimi alıp bir seyahata çıkardım.
newbie
Activity: 4
proğramlama dili olarak kotlin ve swift  Roll Eyes
newbie
Activity: 14
ingilizceyi konuşamıyorum daha ne dili ingizce olsun yeter Undecided

Doğru diyorsun kardeşim daha ingilizce yok ne dili Smiley
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
ingilizceyi konuşamıyorum daha ne dili ingizce olsun yeter Undecided
newbie
Activity: 70
Rusça öğrenmek isterdim geniş bir pazar kitlesi var o pazar da dilin önemi çok fazla
newbie
Activity: 196
İspanyolca, por favor!
member
Activity: 82
Merit: 13
İspanyolca ve Portekizceyi öğrenmek isterim. Güney Amerika baştan sona İspanyolca ve Portekizce konuşuyor. Grin
jr. member
Activity: 154
Merit: 4
Bölümüm itibariyle Fransızca ve Almancayı akademik düzeyde öğrenmeyi isterdim. Çok sayıda makale ve çalışmalar var. Güzel çeviri malzemesi çıkardı.
newbie
Activity: 98
Zaten ingilizceye hakim olduğum için ve oynadığım oyunlar, izlediğim diziler ve filmlerden de kulak aşinalığı oluştuğu için; İspanyolca ya da İtalyanca öğrenmek istiyorum çünkü Latin dilleri gerçekten güzel (Fransızca dısında). İspanyolcanın konuşulduğu yüz ölçümü çok geniş ve çeviri imkanları çok fazla, İtalyanca ise sadece güzel geliyor.
full member
Activity: 182
Merit: 100
İspanyolca öğrenmek isterim.
member
Activity: 280
Merit: 10
japonca öğrenmek istemekteyim.
newbie
Activity: 266
ingilizce öğrenmek istiyorum, adeta can atıyorum, ama çok zor...
newbie
Activity: 210
şu ara ispanyolca'ya ilgim var ve öğrenmeye başladım.çok eğlenceli ve bence ingilizceye göre öğrenmesi daha kolay bir dil
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Rusça ve ingilizce Öğrenmek isterdim açıkcası şu an için en iyisi ve en gereklisi olarak görüyorum zaten bir dil öğrendinmi gerisi'de geliyor bir kız arkadaş yaparsın oda sana başka bir dil öğretir. Cheesy
member
Activity: 476
Merit: 12
ingilizceyi öğrenin yeter uşaklar. zaten dünyada her ülke vatandaşı o yada bu şekilde ingilizceyi öğreniyor. dünyanın her yerinde anlaşacak birisini bulursunuz.
yoksa tanzanya da italyan aksanlı erkeği kimse iplemez bende söylemesi Smiley
newbie
Activity: 70
Lehçe yi İstiyorum Ama Zor
full member
Activity: 264
Merit: 100
Çince ticaret için en önemli dil bence
Pages:
Jump to: