Pages:
Author

Topic: En çok kazandıran ve kaybettiren coinler - page 2. (Read 2223 times)

member
Activity: 434
Merit: 14
October 11, 2017, 07:46:48 AM
Ben de 2017 haziran başından beri kripto paralarla ilgiliyim. İlk yatırımımı da yine haziran ayında yaptım. Farklı platformlarda yapılan paylaşımlar btc de kalmanın daha az getirisi olduğunu, altcoinlere yatırım yapmanın daha kazançlı olduğunu söylüyorlardı. Ben de waves, etc, dct gibi alt coinlere yatırım yaptım. İlk başlarda btc kadar olmasa da karlı görünüyordu. Ama sonra yaptığım yatırımın değer olarak aldığım btc miktarının yarısına düştüğünü gördüm. Bu koinlere uzun süreli girmiştim ama btc karşısında eridikçe eridi. Bu piyasadan çıkarttığım sonuç şu. Uzun vadeli coinlere girseniz bile sürekli takip edeceksiniz. Ya da sadece btc alıp unutacaksınız.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
October 11, 2017, 03:17:13 AM
son 1 ay önce flik vardi bu ünlü elemanlar felan toplanip bir ico başlatmişlardi başinda da bi oyuncu bozmasi dayi vardi araştirdigimda bi işe yaramayacagini ama hype'in cok yüksek oldugunu biliyordum girilir girilmez üçkağit vardir hesabi girmemiştim mesela Smiley sonrasında proje iyice acildi yok hollywood dediler yok bilmem ne sosyal medyadan ünlü oyuncularla pozlar felan derken adamlar bi şekilde projeyi bitirdi ico safhasini. sonra token dağitimi vs derken markete de girdi coinexchange ve etherdelta da işlem görüyor bu ayın 7'sinde işleme başladigi etherdeltada başlangiç fiyati 0.03 usd iken şuan hacmin büyük cogunlugu coinexchange de ve fiyatida 0.128 usd 4.25x kat bi artiş söz konusu cok iyi tabi. bazen proje iyi olur gerekli hype olmaz kimse üzerine gitmez bi cacikta olmaz projeden öyle aylarca beklersin sonra belki değerlenir kimi projeyede bakiyosun bu ne lan diyosun ama arkasi sağlam olunca fiyat 3 günde 4x yapabiliyor. gerçekten bazi şeylerin kararlarini iyi vermek lazim..
newbie
Activity: 42
Merit: 0
October 11, 2017, 02:33:12 AM
Arkadaşlar,
Bende yeni girdim bu piyasaya ve zararla başladım. Şu an durum fena değil zararım azaldı. Ama bu piyasa hiçbirine benzemiyor, ne borsa, ne foreks. 7/24 olmasıda ayrı bir zorluk. Belki sıklıkla duyduğunuz şeyler ama sizlere söyleyebileceğim;
1- Paranızı birkaç coine bölün, bunlardan belli bir payı sağlam coinlerde -btc, eth, ltc gibi- olsun. 
2- Bir miktar TL tutmak iyi olur. Fırsatları değerlendirirsiniz.
3- Payın bir kısmı uzun vadeli olarak güvendiğiniz coinlerde olsun.
4- Ve bence en önemlisi sık sık fiyat takibi yapmak insana yanlış yaptırıyor.

Haaa diyeceksiniz sen bu söylediklerini yapabiliyor musun? Sadece çabalıyorum..

Hepsine katılıyorum ama 4 çok doğru bir tespit olmus. Bazı coinleri alıp unutmak gerek.
member
Activity: 233
Merit: 10
October 11, 2017, 02:02:46 AM
mayıstan beri bu işin içindeyim daldan dala atlamayıp ethereum yada bitcoinde kalsaydım paramı en az 3 e 4 e katlamıstım ama daha fazla kazanma hırsı yuzunden yerimizde sayıyoruz
full member
Activity: 392
Merit: 107
October 10, 2017, 11:44:46 PM
kripto dunyasinin gercegidir hizli artis ve yukselisler. dususlerde satmadiginiz surece zararda sayilmazsiniz bence. cunku dolar bazinda illa ki artacaktir. sonucta btc veya ethere gore fiyatlaniyorlar. sabir lazim biraz. tabi bu marketcaptaki ilk 100 coin icin gercerli. ondan sonrakiler icin sansa ihtiyaciniz var.
hero member
Activity: 858
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
October 10, 2017, 05:19:23 PM
geçmişi konuşmanın bir faydasını görmüyorum ama gelecekte bir süre monetha ciddi kayıp yaşayacak gibi duruyor. hayır sağlam da hodl yaptık, patlaya patlaya akıllandık diyorduk, monetha' da üzerine tuz biber oldu. sonm' a nazaran hızlı toparlayacaktır lakin.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
October 10, 2017, 03:07:47 PM
benim şimdiye kadar en çok zarar ettiğim coin SNM oldu onun dılındakiler o kadar koymadı.şimdi ise monethadan zarardaayım allahtan bountyden gelenlerde var onla avutuyorum kendimi SNM aylar sonra ben sattıktan sonra atak yaptı MtH satmamı beklemz inş yakında yükselir

sonm da yapilacak şey cok dip gördü  o aralar da bir şekilde altlardan toplayip maliyet azaltmak olmaliydi öncelik. sonrasında beklemek tabi ki yapacak bişi yok. sonm ekibi calişkan bir ekip olmad hiçbir zaman o yuzden yavaş bi şekilde caliştiklarini ama yine de caliştiklarini gerçekten en ihtiyaç duyulan zamanda bir şekilde güncelleme ile karşima ciktiklarini hatirliyorum. tam sayip sövücem  zınk mail geliyor felan güncelleme gelimiş diye. o kadar para toplayan bir projenin illa ki bi yerden sonra da halkın karşisina cikmasi beklenir yani . ico fiyatından şuanda ne yapti bilmiyorum fakat ben cok düşük seviyelerdeyken toplamiştim yine öyle bir proje bulsa gözüm kapali girerdim..
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
October 10, 2017, 02:07:33 PM
benim şimdiye kadar en çok zarar ettiğim coin SNM oldu onun dılındakiler o kadar koymadı.şimdi ise monethadan zarardaayım allahtan bountyden gelenlerde var onla avutuyorum kendimi SNM aylar sonra ben sattıktan sonra atak yaptı MtH satmamı beklemz inş yakında yükselir
hero member
Activity: 864
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
October 10, 2017, 01:15:04 PM
btc,ltc,eth bu üçü sağlam tahminlerle en çok kazandıran coinler.
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 10, 2017, 12:54:16 PM
Arkadaşlar,
Bende yeni girdim bu piyasaya ve zararla başladım. Şu an durum fena değil zararım azaldı. Ama bu piyasa hiçbirine benzemiyor, ne borsa, ne foreks. 7/24 olmasıda ayrı bir zorluk. Belki sıklıkla duyduğunuz şeyler ama sizlere söyleyebileceğim;
1- Paranızı birkaç coine bölün, bunlardan belli bir payı sağlam coinlerde -btc, eth, ltc gibi- olsun. 
2- Bir miktar TL tutmak iyi olur. Fırsatları değerlendirirsiniz.
3- Payın bir kısmı uzun vadeli olarak güvendiğiniz coinlerde olsun.
4- Ve bence en önemlisi sık sık fiyat takibi yapmak insana yanlış yaptırıyor.

Haaa diyeceksiniz sen bu söylediklerini yapabiliyor musun? Sadece çabalıyorum..

sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
October 10, 2017, 04:02:30 AM
Kazandıran ve kaybettiren diye değerlendirip pump & dump tokenleriyle içli dışlı olmanızı tavsiye etmem arkadaşlar. Şu ana kadar tradeyle adam akıllı kazanabilen görmedim, bir gün terste kalıp geri kaybettiler.
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 10, 2017, 04:02:26 AM
arkadaşlar burada birçok arkadaş hatta herkesin kayıpları olmuştur. herkesin bir acemelik dönemi vardı ki ders alıyoruz sonuçta yaptığımız hatalarda. şu an aslında piyasa altlar kıvama geldi sayılır. sayılır diyorum çünkü biraz daha dip olabilir . btc yukarı yönlü herkes btg almak için altlardan çıkışlar olup btc ye geçiyor ama yakında durum tersi olur diye düşünüyor hep öyle olmuştur ve olacaktır. yeni başlayanlara tavsiyem çok araştırmalara sağlam ekip ve projelere odaklanmaları . ve bazı gruplar şunu bunu al diye birbirilerini kandırıyorlar zaten size al diyen sizden önce alıp size sattırmaya çalışıyordur bazen farkında olmadan düşüyoruz bu tür şeylere . tecrübeli insanlara sorun konu açın çabalayın kazanırsınız inşallah
newbie
October 10, 2017, 03:49:29 AM
Buradan bakabilirsin ama sadece son yedi gününü.

https://coinmarketcap.com/gainers-losers/
Çok faydalı oldu bu. Teşekkürler.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
October 10, 2017, 03:37:04 AM
Buradan bakabilirsin ama sadece son yedi gününü.

https://coinmarketcap.com/gainers-losers/
full member
Activity: 504
Merit: 103
October 10, 2017, 03:26:11 AM
Karını görünce çıkman iyi olmuş bence bu coinlerde bende signatumdan baya kaybettim tecrübesizliğimize denk geldi herkes bir şeyler kaybediyor bu piyasada Omg hareketini genede doğru buluyorum kar gördükten sonra çıkmayı ama bu kadar sürede yükselen sigantuma yüksekten girmen çok kötü olmuş üzüldüm ama bnde çok kaybettim signatumdan :/
newbie
October 10, 2017, 02:19:27 AM
5000 i geçerse bence altlarin düşüşleri devam eder 5250 ye kadar sonrasında btc düşüşe geçer altlara yuklenirler.
newbie
Activity: 56
October 09, 2017, 08:05:37 PM
SOn iki gündür piyasa çok dalgalı. BTC hızla yükselirke altcoinlerin çoğu tepetaklak inişte. Ne zaman durulur acaba merak ediyorum?
member
Activity: 87
October 09, 2017, 06:58:37 PM
Altcoinler düşüşte BTC gold tan %10 luk payını almak isteyenler deli dana gibi altcoinlerini satıp btcye geçiyor. İyice dibi gördüğü zaman alım yapılıp uzun vadede güzel kazançlar elde edilebilir YTD

BTC gold yüzünden % 60 fakirleştim Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 09, 2017, 05:10:01 PM
Altcoinler düşüşte BTC gold tan %10 luk payını almak isteyenler deli dana gibi altcoinlerini satıp btcye geçiyor. İyice dibi gördüğü zaman alım yapılıp uzun vadede güzel kazançlar elde edilebilir YTD
jr. member
October 09, 2017, 01:39:19 PM
bence belirlediğiniz 10 coini inceleyerek geçmişi ve an itibariyle yaptığı hareketle kısa uzun vade yatırımlar yapmak mantıklı.
Pages:
Jump to: